Fuld til julefrokosten

Fuld til julefrokosten kasper J
Hej

Jeg har et stort problem. I weekenden var jeg til en julefrokost hvor jeg fik en masse at drikke. Problemet er at jeg ikke kan huske noget rigtigt fra aftenen og at jeg er pissebange for at have gjort noget dumt og pinligt over for dem jeg lige er begyndt på studie med. Hvad skal jeg gøre? Det går mig virkelig på at jeg ikke ved hvordan og hvornår jeg kom hjem og jeg er pisse bange for at være til grin uden selv at vide det. Jeg tænker på det konstant. Specielt er jeg bange for at have sagt noget til den pige jeg er vild med.
er der nogen der har prøvet noget lignende og nogen der har nogen erfaringer hvad man skal gøre såfremt man har gjort noget ekstremt pinligt eller lign?

jada lm21
hvis du har dummet dig,skal du nok få det af vide.og har du lavet lort er folk normalt meget tilgivende, da du var fuld.hvis uheldet var ud er det jo bare at give folk en undskyldning,herre gud,det sker sgu da for de bedste.op med humøret og tag det med et grin.og en anden gang så lad være med at blande sprut og øl sammen,det plejer altid at give blackout,hold øl for sig og sprut for sig.det giver heller ikke så kraftig fuldesyge.glem din bondeanger,du kan ikke bruge den til noget.

hej carl-mar
tillykke med at du har givet den gas og sagt en
masse sjove ting, hellere det end at være kedelig
Du får sikkert en masse positiv opmærsomhed
på det hilsen
www.carl-mar.dk

Men hvordan? kasper J
Hej Carl-mar

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal forstå dit svar. Hvordan kan det give positiv opmærksomhed hvis nu man har lavet en masse dumme ting, været træls at høre på, måske lagt an på en pige eller måske givet et lille klap bagi?

Har du nogen gode råd til hvordan man kan vende det til noget positivt?

Hej Kasper J Don´t Worry, Be Happy
Jeg tror ikke du skal spekulere så meget over det.

Jeg har det tit sådan når jeg fester igennem, og kan som dig også spekulere bagefter om jeg har været pinlig.
Men ved du hvad? Det er de færreste der ligger noget, og mange af de andre spekulere over dem selv, på samme måde som dig. Dem der ikke har haft blackout, vil nok komme med nogle kommentare til hvor festlig du var... men der er ingen der vil syntes du var en idiot, med mindre du har ville sloges, voldtage eller smadre.

Jeg syntes selv det er ok til en fest når andre smider hæmningerne, så jeg er også sikker på at andre syntes det samme om dig. Det ville være røvsygt hvis vi alle sad og stirrede ud i den blå luft, fordi vi var bange for at dumme os... he he!

Hvis du kender en rigtig godt, som var med, og du snakker godt med, kan du spørge ham/hende om du var pinlig eller nærgående. Men hvis du ikke kender dem for godt, så lad være! Jeg garantere dig, at inden weekenden spekulere du ikke så meget over det mere.

Hmmmm... og hun tager da heller ikke skade af at vide, at du har et godt øje til dig, vel?

Ups! Don´t Worry, Be Happy
Der skulle stå:
"Det er de færreste der ligger noget i det"