Fulde stodder

Fulde stodder Chivas
En mand kommer ind gennem hoveddøren på en bar. Han er tydeligvis meget fuld. Han vakler op til baren, sætter sig på en stol og mens han bøvser, beder han bartenderen om en drink. Bartenderen informerer høfligt manden om, at det ser ud som om, at han allerede har fået nok at drikke, og at han ikke kunne får mere at drikke her.

Manden ser noget overrasket ud, men kravler ned fra barstolen og vakler ud gennem hoveddøren. Et par minutter senere kommer den samme mand ind gennem sidedøren. Han vakler op til baren og beder igen om en drink. Bartenderen siger stadig høfligt, men denne gang mere bestemt, at han er for fuld til at få noget at drikke på denne bar, men at han gerne vil ringe efter en taxa. Manden bander højlydt, mens han vælter ud af sidedøren.

Nogle få minutter senere vælter den samme fulderik ind igennem bagdøren. Han kravler op på en barstol, tager sig sammen for at se ædru ud.

Bartenderen går over til ham og siger nu arrigt, at manden er for fuld, og at han ikke vil få serveret noget at drikke, og hvis han ikke forlader stedet, vil der blive ringet efter politiet. Den meget overraskede fulderik kigger op og råber:

- For satan da, hvor mange barer arbejder du på?

Det må være Мо&...
Frank Åens 25 års jubilæum i Det Danske Kommunistparti refererer til.