Fuldt Ufortjent

Fuldt Ufortjent Anonym
at Christina og Steen røg videre i "Vild med dans".

De skulle have været et af de første par til at ryge ud.

Christina ligner Bambi på isen når hun danser, og Steen ser bare selvglad ud! Og så skal han smide sine "gangster"-sko ud! De får ham bare til at se endnu mere tåbelig ud end han gør i forvejen!

Nu er der forhåbentlig INGEN der kan se en anden vinder end Simon.

Held & Lykke til Simon & Victoria.....

Vi får se! PhM
Det er ikke de dygtigste dansere, der går videre. Jeg er bange for, at det er dem, der har flest bekendte i sportsklubberne eller seere, der stemmer anderledes i protest - protest mod hvad???

fint... mari
fint nok i er utilfredse men ligefrem at fylde 1/3 del af forsiden med indlæg....er det ikke lidt overdrevet?
Forstår slet ikke I gider se Vild med dans for det er da så latterligt og uge efter uge skal man høre på at det er unfair og der er snyderi, uanset hvem der ryger ud vil der jo altid være nogle der syntes det er unfair, lev med det.

hmmm... Anonym
jeg troede at dette var et debatforum, og ALLE måtte komme med deres mening. Og hvis det betyder at 1/3 af forsiden bliver fyldt op med indlæg omkring "Vild med dans", ja - så er det bare sådan. Lev med det!

hmmmm mari
jeg lever skam fint nok med det, syntes måske bare i burde få jer et liv i stedet for at hidse jer op over sådanne bagateller!

har skam et fint liv Anonym
og jeg har brug for at få luft, for jeg synes det er trist at et ellers udemærket underholdningsprogram skal ødelægges af et par uduelige deltagere...og så er det jo skønt at have et debatforum hvor man kan få lov til at lufte sin mening!!

oki mari
Så bliv du bare endelig ved med det, syntes bare lige vi blev bombarderet igår...men jeg overlever det nok...

Enig Anonym
Ja de er bare så dårlige. Hvis der var nogen der skulle i finalen var det Anna og Rene mod Simon og Viktoria