fup firma

fup firma djnoise
saveondisc.com er et meget dårlig firma på nettet, har fået en mail på man ka få 10 dvd gratis og betale 29 i porto og har intet modtaget endnu og det er 6 dage siden nu... har skrevet til dem og man får intet svar tilbage...

Yup Panya.
Jeg bestilte for ca 3 uger siden, hvis ikke det er længere siden. Jeg havde faktisk glemt alt om det, indtil jeg læste dit indlæg

Har I betalt? rie.rie
Sikke noget. Har I betalt på forhånd?

Jeg Tester
prøvede lige for sjov at gå ind på siden og bestilte de 10 stk. Det jo i sagen billigt. Der kommer jo ikke efter bestilling et : Tak for din bestilling? Der gør der som regel når man bestiller noget! Kan der evt. være tale om en fejl på deres bestillings side? Bar en tanke!

DVD køb MogJoh
Hej djnoise!

Jeg har ingen erfaring med saveondisc.com, men kiggede forbi deres sider for en måneds tid siden. Siderne var en smule for forvrøvlede til at jeg ville gøre forsøget:-)

Samtidig vil jeg sige, at 6 dages ventetid nok ikke er alverden for et tilbud, der er sendt ud til en hulens masse mennesker. Jeg vil gætte på, at mange postordrefirmaer samler en god samling bestillinger sammen før de render på posthuset, måske sidst på ugen.

Jeg må jo ikke reklamere for mine egne gode erfaringer her på Sol, men jeg vil nu lige nævne, at jeg gennem de sidste godt to år har købt CD'er og DVD'er fra et firma i udlandet.

Jeg bestilte i torsdags 300 CD'er og 50 DVD'er, alle i cakebox. (Hvis du undrer dig over antallet, hænger det sammen med, at jeg lavede en samlet bestilling for mig selv, venner og veninder, så vi deles om porto og gebyr. Det er jo en måde at gøre det billigere for alle parter:-)

Mandag morgen stod postbudet uden for min dør med pakken og jeg betalte kr. 720,00 (det var inklusive porto, betalingsgebyr og postvæsenets gebyr for levering og 4-5 kroner til fyren, der havde slæbt pakken op til min lejlighed).

I første omgang så det helt forkert ud, for som sagt havde jeg bestilt det hele i cakeboxes, og da jeg åbnede pakken, lå der blandt andet 10 firkantede pakker.

Det fik jeg så forklaret via en lille seddel, der var vedlagt. De kunne desværre ikke levere de 50 DVD'er i cakebox, så de havde "tilladt" sig at sende mig 10 5 styks pakker, hvor hver DVD lå i en jewelcase for ikke at forsinke den samlede forsendelse. Det var da bare perfekt:-)

Prisen var ikke ændret på trods af at jeg fik 50 gratis jewelcases og at den samlede pris for ekstra vægt over for postvæsenet var steget med 25 kroner.

Som sagt, er det jo forbudt at reklamere her på SOL, men du er velkommen til at kigge forbi min hjemmeside:
http://mojosite.dk/
hvor du lidt nede af venstre kolonne kan finde min mailadresse. Så kan jeg sende dig adressen til det pågældende firma.

Jeg skal for god ordens skyld lige nævne, at jeg ikke er økonomisk involveret i firmaet.

Jeg vil bare give gode erfaringer videre.

De bedste hilsner fra

Mogens

fupfirma eskild
Jeg har dog modtaget DVD'er i dag, men kan ikke
afbestille følgende leveringer

heldi,heldi kurttop
efter 6Uger fik jeg en pakke med 10stk 14 Dage efter fik jeg en mere.Samme pris. RODEFIRMA

Svar på fupfirma Zorpry
Det lader til at Azomedia (som ellers er et udmærket firma at handle hos) mangler kunder.
Derfor tror jeg at de har lavet bla. dette firma.
De har følgende firmaer - AzoMedia.dk - Discsonline.se - EUdiscs.com - DVDR.dk -
Om de har flere ved jeg ikke.
Anbefaler at handle hos Azomedia, da det med at være afhængig af at skulle afbestille pakker ikke er særlig sjovt, eller sikkert.

udmeldelse af saveOndisc Jann Jess
Hej med jer.Det tog ca 3 uger inden jeg fik mine 10 gratis DVD. Man skal udmelde sig pr.Email.Pudsigt nok foregår udsendelse og opkrævning via InkClub AB i Sverige...
Samme kreditornr. som hvis du handlede blækpatroner fra firmaet..

fup !! Herkulas
Du er ikke den eneste :(
har nu ikke fået mine dvd'er og der er gået over 8 dage .
og har pråvet at ringe , men for intet svar .

Det er et lorte firma !!!!

Vedr. DVDer jope
Jeg har også bestilt hos SaveOndisc.com i januar måned og har dd. modtaget min forsendelse som de reklamerede med til 29 kr. alt incl. men du skal passe på, for nu er du automatisk medlem og skal derved huske at melde dig ud eller fra hvis du ikke mere er interesseret.

komm. til dvd ew2080
det kan være rigtigt, at det tar lidt tid(ca 2 uger) men jeg har da modtaget mine skiver

Inkassovarsel!! Gade
Jeg anbefaler IKKE at man benytter deres tilbud.

Jeg skrev mig på som modtager, men har ikke modtaget nogle cd'er endnu.. Men her den anden dag dumpede der en rykker på 29 kr ind i min postkasse med trusler om inkasse hvis jeg ikke betaler..

Og der findes ikke noget telefonnummer man kan kontakte firmaet på for at få en forklaring.

Så hold jer langt væk fra at handle hos dem.

De er rent fup! Ubehage
Jeg bestilte mine 10 DVD'er, og fik dem i løbet af 4 dage.

Nu sender de imidlertid flere DVD'er, og hvis jeg forsøger at gå ind på deres side for at afmelde det, går det op for mig hvor latterligt et firma det er...
Kig selv på www.saveondisc.com - der er ingen tekst, overhovedet!
Alt hedder bare "*** NoText", selv den email-adresse man kan kontakte dem på hedder ***NoText...

Flame lortet, smid firmaet så langt ud af nettet at de kan fucking lære det...

Jeg har lige sporet ejeren af web-adressen og givet ham en opsang af dimensioner, og sagt at jeg aldrig nogensinde vil have en regning fra dem, og jeg ikke vil sende noget retur, da de ikke engang kan fortælle mig hvem de er...

saveondisc pensionisten
Jeg fik for længe siden mine 10 gratis DVD og gik straks på deres hjemmeside og valgte den langsomste levering (3 mdr) og udsatte næste levering. Den ankom så i går (jeg har endnu ikke brugt de forrige). Jeg betalte 79 kr. Derefter gik jeg på hjemmesiden for at opsige abb. Alle overskrifter viste ***NoText. Jeg gættede mig dog frem til mit login, men der kunne jeg vistnok KUN udsætte næste levering. Jeg skrev så en mail, og i dag kom der et svar, at de har opsagt mit medlemsskab. Sådan set OK, hvis altså ikke der kommer nye pakker, men hjemmesiden er da helt til grin.

Baglokalefirma, der ikke tåler dagens lys joamoco
Det kan ikke nytte noget, at melde sig ud pr. e-mail. Du er fanget i deres net og de vedbliver at levere til dig uanset hvor mange gange du afbestiller. De svarer heller ikke på dine mails. Du skal bare betale. Det er deres måde at lave penge på.

Fup & Bedrag firma mogens_2
djnoise
For lidt over to måneder siden modtog jeg en pakke med 10 stk DVD'r, på trods af at jeg havde fået mit kundenummer fjernet. Returportoen blev betalt af mig. Men så i dag ser man det rod de har i systemet. Jeg skulle lige se om der var e-post, så havde saveondisc sendt en rykker med bankoverførsels nummer. Det er godt jeg har MailWasher, den blev bounced. Tidligere har jeg også hørt om bondefangere og plattenslagere

Inkasso ..BG..
Hejsa....

Jeg har også kun dårlige minder fra dem. Fik min dvd'er efter nogle uger, afbestilte dem kort efter, og en lille mdr. senere modtog jeg en pakke mere til fuldpris, som jeg ikke ville betale. De skrev til mig på mail, at jeg kunne returnere dem, og så var sagen ude af verden. Jeg returnerede dem, uden porto, da jeg ikke ville have nogen udgifter ved at de sender pakker ud. Jeg får så i dag, 7 mdr. efter en rykker på denne forsendelse som jeg returnerede midt i april 07. FLOT.

Men GADE: Hvordan endte din historie?

Nu kan kontakte mg på gbjarke(a)hotmail.com

-   Bjarke

SaveOnDisc - Folk med problemer SKRIV! Kasper J
Hejsa!
Folk med problemer hos SaveOnDisc må meget gerne kontakte mig på mail Aoknizorh@hotmail.com.
Jeg bliver ved med at modtage pakker og rykkere fra dem selvom jeg har adfmeldt mit medlemsskab, og er godt træt af dem, så jeg vil høre om der er andre med dette problem, for så kunne vi diskuttere hvad vi eventuelt kan gøre for at slippe af med dem. Man er altid stærkest når man er flere.
Mvh. Kasper

Fupfirma? Regina
Det tager lige så lang tid, at få varer første gang som det gør, hvis du er ny bladabonnement hos f.eks Bonnier. Personligt synes jeg ikke, der er noget som helst fup ved firmaet. Jeg har kun haft gode oplevelser!

Firmaet findes ikke mere Regina
Firmaet findes ikke mere. Firmaet ophørte sidste år

nej. hullabulla
jeg fik mine med det samme...