Fusk eller ej?!

Fusk eller ej?! louisefp
Er der andre end mig der har set Vild med dans på TV2 her på det sidste?

Hvis ja, har I så lagt mærke til, at man aldrig får at vide, hvor mange procent seerne har stemt på de forskellige deltagere??

I fredags (den 10. november) røg Nikolaj og Soffie ud. Jeg synes da at de var betydeligt bedre end Christina og Steen! Ja, selv dommerne placerede Christina og Steen på en bundplads efter de 2 danse.

Nu er det så jeg går og tænker ved mig selv: Hvordan kan det være at man skal bruge 5 kr. på en sms-stemme, når man ikke kan vide om stemmerne bliver fordelt korrekt?

Jeg ved godt, at så kan man jo bare sige: "Det er showbizz" ... Men alligevel ... Jeg synes sku det er lidt træls, for ÆÆÆlsker at se Vild med dans!

Hilsen Louise

Hmm.... Tja... amarti
Jeg var også ved at falde ned af sofaen da Nikolaj og Soffie røg ud! Ligegyldigt hvad, så synes jeg bestemt der er mere underholdning i at se på dem, end på Christina og Sten...

/Klokke

Enig! Panden
Og hvor bliver finalen kedelig forudsigelig - øv.

Tror sq at.. anders_engberg
der er folk der tjekker den slags.

Det skal du ikke være nervøs for - tænk hvis det blev offentligt at der var snyd med i spillet.. En mediestorm der ville blive.. og det ville TV2 vist ikke risikere... så ville de være godt dumme

Tror du kan regne med at folk stemmer efter hvem de kan li - ikke hvem der danser bedst. Ser ikke selv programmet - men det er jo heller ikke altid det bedste musikalske talent der vinder Idols...

Det er jo underholdning og popularitetskonkurrence - ikke en dansekonkurrence.

;)
A

Dårligt forberedt konkurrence nimbuto
Dengang der var 4 hold tilbage, fik Anna David en delt førsteplads samt en andenplads af dommerne. Derfor mente seerne ikke at det var nødvendigt at stemme for at frede hende. Så alle sms stemmer gik til nr. 3 og nr. 4. Det bevirkede at nr. 3 og 4. overhalede nr 2 (Anna David). Derfor røg hun ud.

Det burde have været Viktoria og Anna David i finalen (jeg kan sgutte huske hvad fyrene hedder).

Næste gang må vi håbe at de ændrer reglerne, så seerne kun kan stemme på de 2 dårligste, så det er en af dem som ryger ud. Alternativt kan dommernes stemme vises efter seerne har stemt.