fusk skal tjeckes!

fusk skal tjeckes! d_vibe
Selvfølgeligt skal vi bekæmpe fusk med offentlige midler. Hvis man er på bistand og vil til udlandet så må man bare farvel til understøttelsen, basta!.

Derfor mener jeg at man ved lov skal få tog-, bus-, flyselskaber og rejsebureauer til at registrere navn og adresse på hvem de tager med til udlandet og sende oplysningen til de rejsendes hjemkommuner. Dermed kan fuskerne holdes i skak. For dem der ikke har gjort noget behøver jo ikke at bekymre sig.

Problemet er når dette krav kun stilles, når det drejer sig om bestemt gruppe af danskere, i dette tilfælde danskere med etnisk libanesisk herkomst. Så gør man det ud fra nogle fordomme der er baseret på kulturel og etnicitet - eller sagt med andre ord: Racisme.

Danmark er et sørgeligt land at leve i, når åbenlyse racistiske signaler bliver sendt ud fra Danmarks politiske højborg – Christiansborg. Længe leve Danmark – død over fordomme og etnisk had!

Ikke på vilkår dulkis
Nu er jeg hverken på overførselsindkomster eller turist i Libanon, men ikke på vilkår om jeg ville finde mig i denne type meddelelsessystemer, hverken for mig selv eller mine medmennesker.

Kriminelle indvandrere nimbuto
Fordelen for ved at undersøge alle af fremmede herkomst er at det pynter i racist-statistikken. Hvis man kun undersøger indvandrere, finder man kun kriminelle blandt indvandrerne. Altså en statistik, man kan bruge til at bevise at indvandrere er kriminelle.

Men naturligvis skal alle fuskere checkes nimbuto
Checket skal bare ikke laves ud fra om man hedder Muhammed eller Jensen.