FUUUCK hvor er min underbo irriterende

FUUUCK hvor er min underbo irriterende Maren26
Hver lørdag og søndag formiddag og eftermiddag spiller han så høj musik at man simpelthen ikke kan være i opgangen. Det runger over det hele for der er fyret heeelt op for bassen.

Det er skideirriterende. Jeg føler ikke rigitg jeg kan sige noget til det, for normalt hører man ham jo ellers ikke i løbet af ugen.

Personligt ville jeg aldrig selv gøre det, selvom jeg gerne måtte, for jeg ved jo hvor irriterende det er. Når jeg holder fest annoncerer jeg det i god tid i forvejen, så folk har en mulighed for enten at tage et andet sted hen eller bare forberede sig mentalt på det[:D]

Hvordan er din støjpolitik overfor dine naboer?

tager lidt og giver lidt lillefrk
har selv en af de der naboer, singel knægt på de 22, jeg hører selv elektronisk, men han hører en sidegren der kører 142 bpm, grænsen til det vanvidde. Som deres efterfester bringer os op på formiddagen banker jeg på hans væg, jeg vil kunne være i min egen stue.

Jeg har haft fat i ham, snakket stille med ham og spurgt ham om han ved hvordan min situation ser ud, det anede han intet om men vi har fundet et system som vi begge er lykkelige for. Er jeg ikke hjemme står badeværelsesvinduet åbent - han kan spille så højt som han vil. Er jeg hjemme og bliver det for højt for mig banker jeg 4 gange på væggen og han skruer ned.

Jeg sørger selvfølgeligt for ikke at være bundurimelig, han er klar over hvor tydeligt hans basgang går igennem væggen og vi lever i fred og fordragelighed. Samtale er guld [:)]

støvsug dagen efter meget støvsug
grundigt over hans seng .........ellers kan knappen på dør tlf jo sætte sig kl 0700

respektløshed mrcash
hold da helt kæft hvor jeg kender det.
en udenlandsk familie, (vietnam) det er ungerne der er problemet, en meget lydt lejlighed
larm løben hoppen ned fra møbler og lign.
skal siges de er 3 og 5 år. så når jeg har haft natarbejde, kommer tidligt hjem...ingen hvil så er der balade, skal op kl 2 pm natten. og ungerne render til kl 23 til kl 24.
andre beboere er også træt af dem...klage på klage.
har samtalet med dem...jeg viser respekt over for dem, så vil jeg gerne have det omvendte.

så er der det med den familiestruktur, børnene kommer ikke ud at lege,ikke i børnehave,
så mormor og andre familiemedlemmer passwr ungerne....under mig.
så det er i døgndreft...jo kender problemet.

har også tængt det med støvsugeren..kunne gå på job og så tilslutte den et tænd og sluk ur....

Naboer skulle forbydes anonym
Naboer er noget fanden har skabt.

En god ide manden1
Du skal tage en cd, som du elsker og gå så ned og ring på døren hos ham, og når han så lukker op, spørger du ham pænt, kan du sætte denne på, for så er jeg fri for at tænde mit eget anlæg.[:)]

konfliktsky much? junk
Dørtelefonen sætte sig? Det er nok det mest smålige og ondskabsfulde, jeg har læst i dagevis. Har du nogensinde hørt om at snakke om tingene?

jeg er så heldig... ikkestøjende
at min underbo er døvstum, og min nabo i opgangen er 83 og meget sød og stille. Til gengæld bor der et par i midt 20'erne i opgangen ved siden af, som både hører meget højt musik hver weekend, og ind imellem skændes/har sex/"leger" meget højlydt! Vi har stuer op mod hinanden og de overdøver mit TV med deres usik flere gange om ugen...det er pisse irriterende...!

Snak med ham junk
Ring på, når han spiller, og bed ham komme op og høre, hvor irriterende det er.

Foreslå ham eventuelt om at skifte gulvhøjtalerne/subwooferen ud med noget mere lejlighedsegnet.

Han gør det næppe for at genere dig, så mon ikke I kan finde en løsning? [;)]

Kender det godt Plaza
Hej

Kender dit problem alt for godt. Havde engang en overbo som er værre end ham du omtaler. Han spiller musik både i hverdagene og i weekenden fra nat til morgen. Fik så andre beboer til at underskrive klagebrev, efter den tredje blev idioten smidt ud af boligen. Prøv at snakke med andre i din opgang om problemet.

Forstår slet ikke folk der... anonym
gider spille så højt musik, at det er ved at blæse dem selv ud af huset...

Eller når man hører biler der kører forbi, hvor der er fuld gang i bassen...

Selvom højttalerne har godt af at bli blæst igennem for skidt og snavs en gang imellem...

Så må du ud og købe dit eget hus... også anonym
hvis du mener, naboer sku forbydes...

Der er huse nok der står tomme, fordi ALLE bare vil ha sig en lejlighed hver for sig...

Jeg ER ved at købe hus anonym
og det bliver en befrielse at slippe for fjolser.

Sidde netop nu og må høre nabomusik anonym
jeg er så tæt på at fatte en kølle og gå amok.

vi havde anonym
en gang en temmelig urolig nabo som vi var meget traette af,saa fandt jeg paa et raad.Naar stodderen kom hjem,satte jeg stoevsugerslangen paa vaeggen(sugede sig selv fast) i saadan ca tyve minutter op til flere gange og smaekkede med alle doerene og taendte for lyden paa fjernsynet saa hoejt at jeg naesten ikke kunne holde det ud selv.Han forstod til sidst meddelelsen!

Forståelig irritation... smbp
Jeg kan godt forstå din irritation... Men når det er i dagstimerne har du jo mulighed for at gå ned og banke på og snakke med vedkommende. Langt de fleste mennesker kan man jo snakke med...
Tal med de andre i opgangen og lav evt. nogle opgangsregler...

Nå det er sagt, så vil jeg sige at du skal være glad for at det i det mindste er i dagstimerne at din underbo larmer. Min nabo har et eller andet psykisk, så hun sover sjælendt om natten. Så jeg vågner flere gange om ugen af at hun larmer højlydt om natten. Hvilket er temmelig provokerende når man skal op kl 4.45 om morgenen. Jeg har bare endnu ikke haft energi til at tage tøj på og gå ud og banke på og bede hende om at være stille...

Utroligt at man ikke kan tage hensyn til hinanden...

kender det godt puller
har en underbo der er ligeså dan de flyttede ind her i fredags og jeg har en datter på 1 år som de ikk tager hensyn til og er træt a det det eneste de siger HAHA lær det... og plus jeg kan ikk med dem i forvejen. de blander sig i aæt og lyver stort set hele tiden, og har sendt en klage brev og det sender han så til dem og så må vi se om der sker noget for det larm skal min datter ikk leve i. føler kun de er flyttet ind for at genere for de kan godt li at genere mig...