Fy for satan!

Fy for satan! Søren Sømand
Det er uhyggeligt at nogen mennesker kan være så syge. Er træt af terrorister der rask væk dræber uskyldige mennesker, hvis de ikke får deres vilje. http://ekstrabladet.dk/visartikel.iasp?pageID=265944

Det er da flot.... rockogrul
.. at du er træt af den slags, men gør du selv noget ved det, eller nøjes du med bare at brokke dig ?.

Vær lidt seriøs! Søren Sømand
Hvor er du dog useriøs! Hvad skal man gøre. Om jeg sætter mig ned og skriver et protestbrev til Hr. Blair eller de syge gidseltagere.. Det er gjort i tusindvis. Mange appeller er givet på tv og direkte til gidseltagere. De er kolde og kyniske mennesker, disse terrorister. De sætter deres egen magt over uskyldige menneskeliv. Mange danske og amerikanske politikere. (Dem der KAN gøre noget), tror det er nok at fordømme dem.

Og derfor mener du så.... rockogrul
... at du bare kan læne dig tilbage og forvente at andre løser problemet ?. Du er mindst lige så useriøs som jeg.

øhh finderen
Han kommentér den uretfærdige behandling af gidslet, og ikke at der bliver gjort for lidt. Jeg synes at det ondskabsfuldt, og stod det til mig skulle de i den elektriske stol!

Alternativ sanessa
Hvad er det dit debatindlæg går ud på? Skal vi som dine meddebatører sidde at sige, "Ja, det er også for galt"....eller ville du finde ud af, hvad man rent faktisk kunne gøre for at løse den slags knuder?

Der er ingen, der kan være uenige om, at det er en forfærdelig forbrydelse der er begået...det er jo derfor, den bliver begået. Terrorister af forskellig herkosmt benytter den slags modbydeligheder til at skræmme sig til magt. Der er ingen, der vil forsvare det. Havde du forventet det?

Eller hvad ville du egentlig med det indlæg?

Jeg spørger bare fordi, jeg synes det lyder som idigneret brok uden vilje eller lyst til at handle eller gøre noget ved det.

Men jeg vil meget gerne have af vide at jeg tager fejl.

Tilgiv mig sanessa
Den kom sgu en tak for langt ind, den skulle ikke hænge på din tråd! Tror vi er ret enige....

Hvad jeg vil.. Søren Sømand
Ser din pointe. Jeg gav linket, da jeg synes det er så ganske frygteligt. Har fulgt med i sagen, og ville her vise hvad det endte med. Jeg ved ikke hvad vi som "små danskere" kan gøre. USA gør intet, de danske politikere heller ej. (Ikke lige mht den konkrete sag).

TERRORISTE ELLER JER....???? omca
I er den, der hjælper terrorister på INITIERINSFÆRDEN.

Jeg henviser.. Søren Sømand
Jeg henviser i øvrigt til tråden længere nede jeg ikke havde set.. Med overskriften "Gad vide..", skrevet af anden bruger. Tragisk det skulle ende sådan. Også selv om det ikke er i lille Danmark...!

Magtesløshed? sanessa
Okay, jeg tror jeg er med, jeg gætter nu, prøver at spore mig ind....men selvfølgelig ud fra, de tanker jeg får, når jeg hører om den pågældende sag.

...Du ville appellere til folk, om at når noget så forfærdeligt kan ske, er vi nødt til at gøre noget. uanset hvem vi er. Man føler sig magtesløs og desperat over at ingen gør noget.

Mener du

At vi ikke mere kan sidde og afvente, at nogen andre gør noget?

At vi må støtte de kræfter der aktivt gør en indsats for danne en kultur for forhandling og problemløsning i forhold til terrorisme?

At det er ligemeget om det er den ene eller den anden regering der styrer, bare vi får sat sving i en aktiv indsats for at kapere problemerne?

At det ikke er ok at føle sig så lille og ubetydelig altid, bare fordi man er dansker. At en samlet indsats for fred ikke handler om at producere flere bomber og udtænke flere krigsstrategier vi skal beskyttes imod...men at lære at sætte ind for fred...samlet.

Hvis det var det du mente, så har jeg en tanker, som ikke er spor gennemarbejdet...

Bare en tanke, men jeg tror der kunne ske mirakler, hvis man kunne indsamle midler i lige så massivt omfang som kræftens bekæmpelse kan præster. Så kunne man tilføre nogle saftige vitaminindsprøjninger til organisationer som Amnesty International eller andre politisk uafhængige organisationer som arbejder for fred og menneskerrettigheder.

Men jeg ved ikke om det var det du mente...

Franske Gidsler to be and not to be
Jeg syntes da Også af det kan ikke være nogle med menneskelige følelser, som der fortager disse uforskammet Terror handlinger.

Derfor er der Ingen straf som der hård nok til af den kan stoppe disse Terroristerne. Så jeg håber da på af de 2 Franske Gidsler som der er taget til fange i Irak, at de Er blevet frigivet.?

Som der er fanget Grundet af de muslimske kvinder ikke må benytte deres hoved beklædninger i skolerne i et ikke muslimsk EU Land Frankrig.
Hvis der er sket disse 2 Gidsler noget.

Burde denne Franske lov om hoved beklædning gælde alle ikke muslimske Lande i den resterende del af Verden..

Hvad? Hvad
Hva'?