FYR DENNE ADVOKAT!!!

FYR DENNE ADVOKAT!!! komododragon
I den meget omtalte sag om drabet på den danske bokser Tue Bjørn Thomsen, havde forsvarsadvokat Jane Ranum aftalt med anklageren at hun ikke ville nævne efternavnet på nogle af vidnerne.

Men hvad gør hun - jo hun remser såmend de fulde navne op på 10 af vidnerne!

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/11/03/014922.htm

Det bør hun ikke bare kunne undskylde sig ud af.
Det er en så grov forseelse(?) at hun burde fyres på gråt papir og fratages retten til at beskæftige sig med jura.
Hun risikerer jo direkte at bringe vidnernes liv i fare! Det må simpelthen bare ikke ske.

Man kan heller ikke lade være at få den mistanke at hun måske følte sig presset til at bruge beskidte tricks som at intimidere vidnerne fordi hun var ved at tabe sagen. Hendes klient - knivmorderen Josef Muna - blev som bekendt idømt 12 års fængsel.

Men omvendt får vi nogle flere af hendes slags, kunne det være at den russiske mafia ville investere i Danmark. Det kunne da være hyggeligt, ikke!

Vi er allerede i dagens Danmark Den Russiske Mafia
Hun er en god advokat

retter og advokaterne klageren
er fanget af deres egen virkelig og intet har at gøre med den rigtige verden.

man burde lave en undersøgelse hvor dommere og lign har været udsat for en forbrydelse og se hvor tilfredse de er med systemet efter de har set det fra offersiden, sikkert ikke muligt da det bare vil komme under tjenestemandsvold så er det nogle helt andre strafferammer der skal tages i brug

Hun kan være blevet truet på livet Anonym
Jane Ranum har selv et problem! Hvis der sker noget med vidnerne, så kan skal hun have hemmelig adresse, og gemme sig godt i Danmark. Eller rejse til udlandet i en fart. For hun sætter nemlig retsikkerheden på en alvorlig prøve.
Selv under trusler turde jeg aldrig opgive navne på nogen vidner. Hun er ganske enkelt for dum til at være cand. jur. Hvem kan være så dum, at give en blondine autorisation som advokat.