Fyr den fede?

Fyr den fede? krampen
Stormslag på DR2

Der dukker problemer op med trommeslageren J.P., der er ret ny i bandet. Hverken Tao eller Jim mener, at trommeslageren øver nok og derfor ikke bliver dygtigere. Men J.P. er også en god ven, og det sætter resten af bandet i et moralsk dilemma.
Der er tid til, at riste tobak.

Har i set indslaget?

Ja tsk …jeg fik en griner…..tid til, at riste tobak….så sidder de der med deres smalle øjne og langsomme bevægelser og snøvler derud ad *g*

Men grinte vel……egentligt fordi, at det er lovstridigt i Danmark, at ryge/sælge/opbevare hash….tror jeg?
Tænkte videre…….gad vide hvordan, det er muligt, at sende den ”slags” tv på en fredag aften? – at en heavy fyr på åben skærm… kan ryge den fede?
Er det fordi vi ejer en dobbeltmoral i Danmark, altså det er ulovligt! - Men det er hygge nok, at gøre det og at det efterhånden, er ret acceptabelt og forsvarligt, eller er det efterhånden bare vores kultur??

Billedet af ham fyren, der tænder op, for at suge sjov tobak ind på DR2….fortæller mig, at det er en legal holdning, blandt den danske befolkning.

Eller hvad?

De opfører sig abo
ligesom de plejer.

Jeg har "fornøjelsen" af at være til fest med 3 af dem en del gange, og de opfører sig præcis ligesådanne i de sammanhænge.

Storm over land! abo
Kristeligt dagblad overvejer at slæbe dr i retten for trusler mod kristne grundet grafittien på væggen i Stormslags øvelokale samt deres tekster mod paven.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/kirkeogtro/artikel:aid=273520

Og jeg forstår dem egentlig godt (prøv at udskift kristne med jøder), og på den anden side synes jeg, at det er noget pjat at føle sig truet af de 2-3 fyre.

synes ikke på nogen måde kaq
at man kan sende ud i DR budskaber om dræbe nogen. Håber at de ansvarlige bliver slæbt i retten, bliver dømt for rasisme og får en passende straf.

historiker