Fyre? Mail eller sms ??

Fyre? Mail eller sms ?? Tinne
Hey hey

Er en kvinde på 23, der lige skal bruge lidt kontakt vejledning til en fra mit arbejde.
Jeg har fået hans nummmer og mail fra én af mine kilder på administrationskontoret ;0) Skal i princippet stille ham nogle spørgsmål ang. noget indenfor branchen, men det er på ingen måde nødvendigt at jeg gør det. Det her drejer sig i virkeligheden om, at jeg gerne vil have et påskud for at se ham - bare ham og mig. Han har selv lagt lidt op til det mener jeg, men vi ser ikke hinanden så tit på arbejdet, så jeg må selv skride til handling for at få mere :0)
Ville I foretrække at få sådan et "arbejdsrelateret" tilbud om at mødes på mail eller pr sms ? Jeg mener, jeg vil ikke virke påtrængende og det kan en sms måske godt virke. Jeg selv ville synes det var vildt fedt at få det på sms men jeg er jo også pige :0)

Hvad ville I foretrække ??

Hvis elway
Manden er interesseret, så er det da ligemeget om det så var med en brevdue ! :) Men hvis du oprigtigt tænker SÅ meget over det, så send en mail.. hehe

Men hvorfor kører et spil ? I stedet for at sende en sms ELLER mail.. Som oprigtig siger at du er interesseret ?

Du har ret men... Tinne
grunden til at jeg kører spillet lidt endnu¨er, at jeg vil lige sikre mig at han rent faktisk ER interesseret og ikke bare er en "gameboy" ;0) Han virker ikke sådan, men man kan jo aldrig vide...:0)

dengang ... (med fare for at lyde som min mormor) tinaholdt
Jeg mødte min kæreste, havde jeg set ham til frokost nogle gange. Så sendte jeg ham en mail hvori jeg skrev "hej ;o)"

En uge efter "datede" vi første gang

Mail fungere fint for mig

mormor ved besked ;0) Tinne
Jeg tror nok også jeg hælder mest til mail. Bare lige for en sikkerheds skyld. Synes Elways forslag var godt - hvis man er helt sikker på at fyren er interesseret og ikke er så forsigtig som mig ;0) Jeg kan jo se at han er en god datingrådgiver herinde :0)

Tak for dit svar :0)

God dating rådgiver Tinne
kan jeg se på tidligere indlæg ;0)Du burde måske oprette en seperat profil som SOLs dating rådgiver ;0)

hahahha tinaholdt
Jeg kan lige se ham som dating rådgiver hahahahhahahahahahhahah

Right

Hvorfor gå med livrem og selser hallelulia
??????? bange for en afvisning haha

det er man vel altid lidt Tinne
;0) Tror ikke jeg får en afvisning, men vil ikke virke påtrængende så han synes jeg er for meget ;0) Så godt kender han mig nemlig heller ikke. Det er mig der er for forsigtig, jeg ved det godt. Er lidt genert når det kommer til det modsatte køn :-/

Jeg ville.... Lene.
sende en mail hvis jeg skulle vælge. Den er lidt mere job relateret, det er en sms ikke rigtig, synes jeg.
MEN jeg tror at jeg ville opsøge ham og spørge om ikke I kunne mødes og snakke om de ting du vil have svar på - så ser du ham jo samtidig hele 2 gange ialt!!! :-)
Held og lykke.

Nææææ..... elway
Jeg er bare mest til man er sig selv :) Og det er hvad jeg råder folk til at være :) Der er SKRÆKKELIG mange mennesker som spiller spil, i stedet for at være sig selv.. Det forkert i min verden.

Og en kommentar som : Jamen jeg er jo blevet såret før... Så fuking what, dit liv handler om fremtiden ikke fortiden !

det var også min plan Tinne
at opsøge ham, men jeg er ikke ude på arbejdet lige foreløbig fordi jeg skriver opgave. Der går ihvertfald over en uge inden jeg er derude på job igen. Men jeg kan jo sagtens lige tage ud og mødes med ham dér eller et andet sted :0) Skal i øvrigt også have hentet min uniform til rensning, så jeg har ihvertfald en ok undskyldning for at tage derud, selvom det ikke er på arbejde... :0)

mail er sendt Tinne
så venter vi bare og ser :0)

det bliver spændende... Ninette
du får nok et svar engang i aften eller når det bliver weekend. Men ventetiden kan være svær. Man går altid og tænker "ÅH NEJ, var det for meget, bare han nu svarer, hvorfor har han ikke svaret, hvad gør jeg nu"...etc. Men husk at være tålmodig, folk svarer ikke altid mails så hurtigt som sms´er :0)
God dag

Det er ulempen ved mails rotterotte
i de situationer. Man ved aldrig hvornår folk tjekker deres mails og tålmodighed kan være en meget svær ting lige netop i den situation. Ååååh jeg savner det næsten ;0) Min kæreste er fantastisk, men den værste forelskelse lægger sig jo efter en tid :-/ Men det kommer der jo bare andre gode ting ud af. Alle faser er gode på sin måde :0)

Rigtig meget held og lykke, er ret sikker på at den går hjem :-)

man bliver helt spændt selv mialand
og får kriller i maven. Kunne da godt selv tænke mig selv at mærke suset snart :0) Selvom det er en hård tid ha ha :-D
Glæder mig til fortsættelsen...