fyret og hvad nu

fyret og hvad nu Anonym
jeg er fyret og er meget i tvivl om hvad der nu skal ske og hvordan min situation vil blive i den nærmeste fremtid, jeg er født 01.11.1954 kl. 01.50, vil det blive mulighed for mig at finde et nyt job og hvilken arbejdsområde vil det evt. blive jeg vil få arbejde i.
den usikre

Fremtiden Skinken
Du vil komme til at bruge nogen tid på arbejdsformidlingen, hvor aktiveringen ikke umiddelbart vil lede til fast job. Men jeg syntes at se et fødevarebevis du vil tage på VUC. Derefter ser fremtiden lysere ud og du vil få job i en kantine. Om det er i en privat eller offentlig virksomhed står ikke helt klart, men det ligner et job i det offentlige... Derudover burde du holde op med at ryge og så også tabe et par kg.. Det vil gøre underværker for dit helbred og din nufundne energi vil hjælpe dig gevaldigt i din jobsøgen.

Svar til Anonym martinaaugustinova
Kære Anonym,
Det ser ud til, at din fyring faktisk var en enorm befrielse, selv om det måske ikke føles sådan i øjeblikket. Men der var en skjult dagsorden som du ikke ville kunne leve med på længere sigt.

Det handler meget om at omstille sig lige nu og tænke i helt nye banner. Hvis du kan det, så ligger der nogle muligheder du kan udnytte. Du har ikke længere den samme kontrol og faste rammer du var glad for, men du har viljen til at blive mere synlig og mindre anonym. Det gælder om helt at lægge fortiden bag sig.

Der er nogle muligheder med hensyn til undervisning og rådgivning, muligvis med forhold til udlandet. Dette område er værd at undersøge. Du har helt klart gode chancer for snart at finde et nyt job.

Held og lykke,
Venlig hilsen,
Martina