Fyret p.g.a generthed

Fyret p.g.a generthed Den generte
Kan det være rigtigt at man bliver fyret fordi man er genert?

Jeg lavede sgu mit arbejde og mere til

Hvad siger i til det?

hvad!!! zara
det lyder sku da¨helt åndsvagt!!! det tror jeg altså ikke er lovligt.. du har naturligvis et problem hvis du skal kunne være i kontakt med mennesker men enarbejdesgiver skal jo give en ordtnelig grund til en fyring...!!!

Genert??? Hugo Børge
Det er da rimeligt nok hvis du var pornomodel....

Det kan man vel godt abcd&e
hvis du bliver ansat i et område med direkte kundekontakt, og du ikke "har modet" til at være tilstrækkeligt opsøgende eller pågående, overfor kunderne. Men så burde man ikke ansætte lige netop den person til det arbejde.

fyret gladiss
det lyder da totalt sygt,hvis du passede dit job,,det syntes jeg du skal undersøge nærmere,,tror nemlig ikke det er en lovlig fyrings grundlag,,,,,,op med humøret selv om det er svært.

De kan de ikke være bekendt! Bimmer ILP
Generthed kan behandles på en effektiv
måde med samtale- og gruppeterapi.

Du skal kontakte din fagforening, så
de han hjælpe dig.

Problemet er... Den generte
Jeg var ansat som kontorelev pr. 1. september 2006, så der er ikke så meget at gøre, for det var jo indenfor den 3 måneders prøvetiden, men de havde jo ikke hentydet til noget til mig

Men jeg kan huske at jeg sad i receptionen i sidste uge, og overhørte lidt af en samtale mellem direktøren og en anden ansat. De sagde følgende:

Ansatte: "Har du sagt det til hende"
Direktøren: "Ikke endnu"

Telefonen ringer, jeg svarer den.

Ansatte: "Det var noget bedre"

Den gang vidste jeg jo ikke at det lige præcis var mig de sad og snakkede om. Men det fandt jeg så ud af i dag.

Så jeg tror at det er de ansatte der har sladret om mig, men jeg gjorde det så godt som jeg kunne.

hejsa lyder mystisk paladinbee
nu kender jeg ikke situationen men lyder lidt underligt.

Hvis man arbejder med andre mennesker og er så genert man ikke kan snakke med dem så er det klart man bliver fyret.

ellers forstår jeg det skam ikke, håber du finder noget arbejde min ven. mvh ;Mig

Vi sidder/sad hver for sig Den generte
foran computeren, der var ikke så mange der snakkede med hinanden, andet end til frokost eller hvis de skulle have hjælp til et eller andet.

Men nu kommer deres rigtige receptionist tilbage på mandag efter 3 ugers ferie, og hvis de havde vidst det allerede i starten af sidste uge, forstår jeg ikke hvorfor de skulle vente.

Andet end at jeg lige skulle lave hendes arbejde, for det er det jeg har gjort de sidste 2 1/2 uge, det er også det jeg er lidt ked/sur over.

Er dette udsagn noget der står irene54
i din opsigelse eller er det noget du tror og/eller kan bevise?

Hvis du siges op i prøvetiden, har du ret til at få en begrundelse med.

Hvis du ikke har en begrundet opsigelse fra arbejdsgiveren, så bed om den og se hvad der står, fremfor at du nu gør dig en masse tanker som ikke behøver at være rigtige.

Det kan jeg godt forstå at du hmmm
er skuffet over. Det lyder helt uretfærdigt, og jeg synes du skal gå til din fagforening. Hvis der er grund nok til at køre en sag mod firmaet, så gør de det, og hvis de er sikre på at du kan vinde sagen, så sker der ikke andet end, at du kan få en erstatning. Hvor meget ved jeg ikke - det kommer an på sagen.

det er desværre jetpost
ikke sikkert at de vil give en for det behøver de ikke når det er indenfor de 3 mdr.

hvis du er nyhedsoplæser på tv2 mikmic
radiovært, tjener, busshauffør, eller stewardesse.. Så er det vel ikke så svært at forstå!

Der står ikke... Den generte
noget udsagn i min opsigelse, det er bare noget jeg overhørte. De talte rimeligt lavt, så de troede ikke jeg hørte det.

Det der står i min opsigelse er:

Vi beklager hermed at måtte meddele Dem opsigelse af Deres stilling som kontorelev pr. 14. november 2006. Det skal endvidere oplyses at vi har valgt at fritstille Dem med omgående virkning.

Jeg var... Den generte
kontorelev, og sad i administrationen og i de sidste 2 1/2 uge sad jeg i receptionen. Så det var rent telefonisk kundebetjening. Havde intet at gøre med fysisk kundebetjening.

Til den generte irene54
Når du bliver fritstillet under opsigelsesperioden, betyder det, at firmaet ser hellere din hæl end din tå.

Hvad end årsagen måtte være, vil det tjene dig godt i den sidste ende, at få fat i årsagerne.

Du er elev, altså kan du ikke være så gammel - og hvad du end "måtte have gjort" firmaet, siden de fritstiller dig, er noget du skal arbejde med på sigt.
Ellers vil du løbe ind i samme problem igen og igen.

Hvis du ikke er medlem af en fagforening, skynd dig at blive det og få dem med på banen; det er enhver arbejdsgivers ret at opsige deres ansatte - men kender den ansatte ikke grunden, har pågældende person ingen mulighed for et andet sted at rette op på "fejlen".

Op med håret Tarzanboy
Jeg synes at det er synd for dig og samtidig meget trist.

Men hvis du har fået at vide at opsigelsen skyldes generthed, så er det jo positivt at du nu ved hvilke personlige egenskaber, du skal arbejde på at forbedre.

Nogle mennesker får ikke en begrundelse for deres afskedigelse og så har de vanskeligt ved at forbedre situationen.

Du kan derimod forbedre din fremtidige situation fordi du ved hvad du skal arbejde på.

Så let skal de vel ikke slippe ? Raketten
Mon ikke at de har fravalgt dig allerede inden de benyttede dig til ferieafløsning i receptionen.

At virksomheden fritstiller dig, behøver du ikke nødvendigvis at betragte negativt. Det er nok nærmere en konstatering af at det ikke ville være rart for dig, at skulle møde på arbejdet den sidste del af måneden.

Hvis jeg var dig, så ville jeg ringe til din tidligere chef og forhøre dig om hvorfor du blev fravalgt.
Når det er pr. telefon, så har du en chance for at vedkommende er mere ærlig end hvis han/hun står overfor dig.
Sig til din tidligere chef, som det er, at du har behov for at kende årsagen, således at du eventuelt kan forbedre dig førend næste elevjob.

Deres oplevelse af dig er ikke nødvendigvis korrekt, men omvendt så har det kostet dig jobbet, så du er vel også oprigtig interesseret i at kende årsagen, således at misforståelser ikke opstår i dit næste job.

Held og lykke.

Arbejdsgivere er pr definition idioter anonym
Se det i øjene, du vil møde adskillige fjolser i dit liv. Sandsynligvis også i privatlivet. Jo før du indser ligegyldigheden i deres betragtninger overfor dig, jo bedre.

Mange tak Den generte
for alle jeres besvarelser, de kvikkede lidt op. Jeg håber at jeg finder et andet job inden denne måned er gået, ellers skal jeg på kontakthjælp og aktiveres, og det er ikke sjovt, det har jeg prøvet før i 3 uger. Vi skulle vi bare sidde og søge job 7 timer om dagen på jobcentret. Jeg kender nogen der var over 25 og de fik lov til at sidde derhjemme og søge, men det måtte jeg ikke fordi jeg var/er under 25 år. nederen.

Hvis din chef ikke kan lide dig Anonym
finder de en eller anden latterlig undskyldning for at fyre dig.

Du kan lave dit arbejde nok så godt og være nok så arbejdsom. Hvis din chef har set sig sur på dig er der ikke noget at gøre.

Der behøver ikke være noget som helst i vejen med dig. Mange chefer har mere eller mindre udprægede psykopatiske træk. Det er en psykisk udviklingsforstyrrelse som tilfældigvis gør dem gode til at være chefer. De er nemlig kolde, kyniske og løgnagtige hvilket ud fra et rent økonomisk synspunkt kan være godt.
Men psykopater er også sådan skruet sammen at har de først set sig sure på en person kan de aldrig tilgive.
Psykopater ser sig ofte sure på dem der gennemskuer og siger fra, over for psykopatens løgne og manipulerende adfærd. Har du gennemskuet psykopaten er du en trussel og skal elimineres.
Psykopater har imidlertid også en evne til at tryllebinde folk med deres manipulerende løgne. Psykopater føler ikke skam eller dårlig samvittighed og derfor er de mesterlige løgnere....og gode chefer og politikere.

Ih du milde, Bamseline
sikke en gang vrøvl.

En arbejdsgiver har ret til at lede og fordele arbejde. Længere er den ikke.

Hvis den ansatte ikke opfylde de krav og/eller forventninger arbejdsgiveren har til personen, har arbejdsgiveren ret til at fritstille den ansatte.

Selvfølgelig er der gode, mindre gode og dårlige arbejdsgivere, men der er også gode, mindre gode og dårlige ansatte.

Som ansat bør man ikke ignorere de negative udsagn fra arbejdsgiverens side - disse udtalelser kan ofte rumme noget væsentligt, som den ansatte bør arbejde med, så lignende hændelser undgås i fremtiden.

Ja, det er Bamseline
godt at have kendskab til chefer = psykopater på første hånd.

Er det det, din psychiater har fortalt dig om dig selv?

Enig Viviane
Det er så sandt, som det er skrevet her !

Uha! Karl Kuk
Er du selv arbejdsgiver, siden du sidder og forsvarer dem på den måde? Det han har skrevet, er jo sandheden.

"En arbejdsgiver har ret til at lede og fordele arbejde. Længere er den ikke.

Hvis den ansatte ikke opfylde de krav og/eller forventninger arbejdsgiveren har til personen, har arbejdsgiveren ret til at fritstille den ansatte."

Hun opfyldte jo også de krav, det var jo ikke sådan at hun stillede sig op på bordene i arbejdstiden, og begyndte at danse og hoppede rundt på stolene, eller at hun stjal eller noget andet. Hun skriver at hun bare var genert og hvis du synes det giver en arbejdsgiver ret til at skide på en ansat, og fyre hende, så kan du da ikke have andet en råddent søtang i hovedet!


"Selvfølgelig er der gode, mindre gode og dårlige arbejdsgivere, men der er også gode, mindre gode og dårlige ansatte."

Ja selvfølgelig er der dårlig ansatte, men det lyder bare ikke som om at hun var en af dem, synes du?

"Som ansat bør man ikke ignorere de negative udsagn fra arbejdsgiverens side - disse udtalelser kan ofte rumme noget væsentligt, som den ansatte bør arbejde med, så lignende hændelser undgås i fremtiden."

Hvis man intet negativt har fået at vide, hvordan kan man så ændrer på noget? Hvis de lige pludselig bare fyrer en, hvad kan man så gøre? Og desuden, hvad med at arbejdsgiveren prøvede at arbejde med det han eller hun er dårlig til? En arbejdsgiver er altså ikke en eller anden gud, der kan alt, kan tillade sig alt og har ret i alt, bare fordi han er arbejdsgiver. Arbejdsgivere kan også bære sig forkert ad, det har vi vidst set op til flere gange.

Nå men fakta er, at der er mange mange flere arbejdsgivere, der har lort i hovedet end ansatte, men du er vidst meget fascineret af arbejdsgivere og ser meget op til dem, så det vil du nok allivegel aldrig kunne forstå.

Jeg har prøvet det samme Signe B.
Jeg var elev på et plejehjem, på sosu-uddannelsen. Jeg gjorde alt det jeg skulle, og de sagde faktisk også til mig at jeg var god til det. Jeg snakkede også med beboerne og det vidste de. Men efter tre uger blev jeg smidt ud, fordi jeg skulle sige noget mere når vi sad og havde frokost. Andet havde de ikke at sige, alene af den latterlige, lallende, ligegyldige grund, blev jeg smidt ud. Folk tror jo det er løgn, når jeg siger det til dem. Men på skolen hørte jeg at jeg ikke var den første det var sket for, der var en del elever der var blevet smidt ud. Ja jeg kan da så andelig godt forstå at de mangler plejepersonale, når de bare smider folk ud her og der, pga sådan en latterlighed!

Sikke en gang tågesnak anonym
Retfærdiggørelse af en selvproklameret ret.

Hvad gjorde du så... Den generte
bagefter? Fik du en anden elevplads eller søgte du ufaglært arbejde? Jeg er lidt lost her, hvad jeg skal gøre, har afleveret nogle ansøgningsskemaer i nette og Super Best. Har også forhørt mig hos mine nærmeste bekendte om de mangler nogen på deres arbejdsplads. Jeg har ikke fået svar på noget endnu, men det gør jeg forhåbentlig idag.

Jeg... Signe B.
søgte efter et job i stedet. Lige efter det, havde jeg ikke lyst til uddannelser mere. Jeg fandt et job i et stykke tid, på sådan et aktiveringssted, hvor jeg skulle hjælpe ældre mennesker, der kom og malede og syede og sådan noget. Men jeg vil ikke igennem den uddannelse igen. Det har jeg slet ikke lyst til, jeg har en fornemmelse af, at det samme bare vil ske igen. Jeg har tænkt på at prøve en anden uddannelse. Men ligemeget hvor jeg er, får jeg altid at vide, at jeg skal sige noget mere. Men det kan jeg altså bare ikke, for sådan er jeg ikke. Det er det samme som at sige til en lam mand, at han skal rejse sig op og gå, det kan ikke lade sig gøre.