gå tilbage til ex , (nok mest til mænd) :-)

gå tilbage til ex , (nok mest til mænd) :-) TrunteJ
Hej Jer alle :-)

Jeg har før skrevet herinde vedr. min eks og jeg gik fra hinadnen .-D men nu er der jo vild mange der har skrevet siden .-)

Nå men jeg har brug for "råd" ved ikke hvor meget råd, men hvertfald lidt respons på mit lille issue...

kort fortalt. han ser hans eks altså hende før mig. men det er ikke seriøst siger han, vi har haft rigig god kontakt de sidste stykke tid, og det er vild dejligt, da han jo er den eneste jeg nogensinde har betroet mig 100% for, og virkelig har åbnet mig. ( jeg åbner mig ikke for særlig mange) nå men vi har en sådan halv aftale om at mødes. jeg vil jo vild gerne. men. ja for der er et men. kan jeg tillade mig det? han ser jo hende. (jeg ved godt jeg er en bitch at høre på lige nu. men tro mig jeg hadder hende og omvendt, så det ville rage mig en pap and)

problemet... mænd nu er det jer der skal på banen :-D jeg kan ikke finde ud af om det her bare er mig der total misforstår, men skal jeg tolke det her som han egentlig gerne vil tilbage starte helt om, ska han bare lige af med trykket ;-)
jeg vil jo ikke såres mere, og det ved han. samtidig ved han hvor slem brudet var for mig. tror i han ville kunne byde mig det igen?
Nu har vi jo ikke rigtig snakked ordenligt sammen andet end mobil, og jeg forsæøger IKKE at komme ind på os fortid osv. men er bare glad for høre hans stemme. men i dag kunne jg ikke lade vær jo :-) jeg sagde jeg savnede ham, og om spurgte sådan på en lidt halv sjov måde, om han egentlig kunne se os have et normalt forhold igen? hmmm meget stille det blev, og efterpå sagde han det ved jeg ikke.. det har jeg ikke lsyt til vi skal snakke om. Der ved jeg godt lad vær komme mere ind på det.. :-D

jeg er sku bare lidt i tvivl om hvad han vil, han er ikke god til at sige tingene ligeud :-)

har i meninger vil jeg virkelig gerne høre dem. og det er ikke så jeg skal gå direkte videre med et råd, men meget rart at komme ud med det her nu, og høre andres meninger omkring det.

Hvad syntes i??

Mange hilsner TrunteJ

Gå aldrig tilbage til en fuser. anonym
Gå aldrig tilbage til en fuser,medmindre du vil fyres af igen af ham.
Han vil kun have taget trykket med dig,og intet andet,og du lægger dig gerne for ham.
Vågn dog op.Få dig et liv.Spild af tid med ham.

SV anonym TrunteJ
Det var nu ikke lige i den stil jeg ville frem med :-D

-og jeg har et liv tak :-)

kvinde til kvinde susannenif
Hej Trunte.

Godt nok er jeg ikke en mand men tillader mig alligevel at give min mening tilkende.

Jeg læste en gang en bog der var skrevet af en mandlig psykolog.

I bogen påstod han, at hvis en mand er interesseret i en kvinde, så skal han nok vise det tydeligt, for det vil han slet ikke kunne lade være med.
Ifølge denne mandlige spykolog, skal vi kvinder altså ikke rende rundt og tro at "fyren" bare har svært ved at vise følelser og sådan noget.

Altså, når din x bliver tavs fordi du spørger ham om han kan se jer sammen igen, - så er han helt klart ikke interesseret!

Hårdt at erkende - men desværre sikkert nok sandt .

Drop ham, er mit råd til dig.

Skrot ham.... sjoveren
Det du tror og håber, det sker ikke.

Hop på en anden bus!

[;)]

jamen du TrunteJ
Har sikkert helt helt ret.

en af de grunde til jeg skriver herinde, er jo som sagt jeg ikke lige ved hvad jeg skal gøre..

men jeg er nu ikke ening i det med tavsheden :-) det kan der være mange grunde til tavshed, dermed ikke sagt det du siger ikke er det rigtige. men jo man håber da, vi havde nu altså nogle år sammen. det er ikke lige at ligge det på hylden, og som han selv siger, jeg kan ikke bare smide mine følelser over højre skulder. det må da vel betyde noget var??

men ja det er svært for håbet er der.

hejsa FGF
Gør hvad du føler for, lad være med at ta' folks råd herinde form eget til dig, de kender dig ikke og de kender heller ikke ham fyren du er vild med. Hvis du mener han er den rigtige for dig, så er han det og så burde du give det et forsøg.