Gådefuld nyhed om "danskerne" I Damaskus fra tekst tv.

Gådefuld nyhed om "danskerne" I Damaskus fra tekst tv. forklaring
Hvad mon de laver i Syrien? Er der nogen som har nogle oplysninger, eller er de bare begyndt at opføre sig som "hjemme" i Danmark?Uro blandt danskerne i Damaskus

19-07-06: 14:58 | af: doli
420 danskere på vej i sikkerhed

Ejeren på et af de overnatningssteder i Damaskus, der huser de danske flygtninge, har valgt at afbryde samarbejdet efter fornyet uro.

Chefen for Udenrigsministeriets Borgerservice, Lars Thuesen, gentager derfor opfordringen fra tirsdag om, at danskerne i Damaskus udviser ro og orden og ikke direkte og indirekte forhindrer ambassaden i at udføre sit arbejde.

Pårørende i Danmark opfordres til at gøre det klart for danskerne i Damaskus, at deres opførsel skaber store problemer for den danske ambassades indsats.

Ynkelige jojo
a, nu er de godt nok latterlige og ynkelige.
tænk, at de som danske statsborgere, skal affinde sig med at de skal bo på skoler, studet sammen, som i en anden grisesti, og der er onveni købet kakerlakker.
Danmark, hjælp os dog, vi er jo danske.

De fleste anonym2
De allerfleste, af de omtalte danskere i Libanon og Syrien, er libanesiske flygtninge, der rejser på ferie i det land, de er flygtet fra. Der er altså tale om falske flygtninge, mange med dansk pas. Det danske pas skal inddrages, og de pågældende hjemsendes til Libanon hvor de hører hjemme.