Går det nu også så hurtigt "derovre"

Går det nu også så hurtigt "derovre" knoldesparkeren
Måske passer katagorien ikke helt, men jeg prøver.
Her i Jylland hører vi tit, især fra københavnere og forresten også andre sjællændere, at "alt går meget hurtigere i KBH"
I dag hørte jeg en billedkunstner fra nordsjælland, der var flyttet Mols for som hun sagde "der var virkelig fart på derovre"
Hvad er det så der går så meget hurtigere end i Jylland ? Hvad går vi glip af ?
Nogen bud ?
For 8-10 år siden var jeg på en lille ferie på Sjælland, og ledte efter fænomenet "Det hurtige Sjælland" men uden held. Selv trafikken var ikke imponerende hurtig.
Jeg glæder mig virkelig til at høre jeres bud.

Paradoksalt nok - Slow-fox
- kalder man det 'myldretid' - selv om man ingen steder kommer......[:D]


- jeg bor i KBH - jeg er hurtig når jeg kører UD af byen om fredagen - på vej til mit fristed 150 km. fra denne 'up-fuckede' by......

jo der er mere hhhh
fart på men vi når intet fyldte motorveje kø alle steder idag tog det 1,5t at kører 30km det er sku da godt det er firmabil og jeg får løn imens.

vi skal bare nå mere vi får jo ikke tilskud så alle arbejder fuldtid ...ja også kvinderne.

Ja vi har bare nogle elendige politikere vi ku måske lærer noget.

I don´t care Sjællænder
Jeg må indrømme at jeg er FULDSTÆNDIG ligeglad med hvor det går hurtigst. Har ikke engang hørt at man laver de sammenligninger. Men det gør man jo selvfølgelig nok.


Tilgengæld er den der Jylland versus København (dvs hele Sjælland) "konflikt" aaalt for irriterende og jeg håber vi alle snart kommer ud af den meget infantile "Jylland-København- æævbæv" psykose[:)]

går hurtigere Anonym
Da jeg var barn og kom på ferie fra København til Møn - mærkedes det at her tog man det mere med ro. Det var dejligt - og også lidt sjovt.

Os østsjællændere/københavnere skynder os, fordi - så kan man lige nå den bus eller det tog. Man skynder sig over gaden for ikke at blive kørt over - man følger med strømmen på Strøget eller Købmagergade.
Men jeg er nu én af dem, der tager det med ro - for jeg er en pensionist, der nyder livet og gør det i mit eget tempo.
Og iøvrigt nyder jeg at komme over til vestdanmark og mærke den større ro og fred, der er nogle steder der. [:D] [f]