Går i 10, har elsket ham siden 7klasse.

Går i 10, har elsket ham siden 7klasse. SophiaTaharo
Hej Derude.

Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig med mit problem.

Ser i, jeg er en pige i 10 klasse, som har kendt denne dreng siden 7klasse. Jeg mødte ham igennem nogle veninder, og jeg syntes han var rigtig sød. men ikke særlig pæn. Jeg begyndte at skrve helt vild meget med ham, og måske legede jeg også lidt med hans følelser, for jeg kunne mærke han godt kunne lide mig. Og jeg ved det lyder ondt, men jeg ville ikke være sammen med ham, fordi jeg ikke syntes han var særlig pæn. (HADER mig selv for de tanker) Men pludselig en dag, spurgte han mig over sms, og jeg ikke ville være hans ... og jeg sagde nej. Hvilket jeg fortrød da jeg startede i 8klasse. For efter jeg havde sagt nej, begyndte han at skrive meget med en af mine veninder Matilde, og hun blev forelsket i ham. Og da hun fortalt mig det, blev jeg helt vild jaloux. Jeg gik længe og tænkte over det, og fandt frem til jeg nok alligevel følte noget for ham, fordi jeg kunne snakke med ham om alt, og han elskede mig virkelig. Men jeg ville ikke sige noget til ham, fordi jeg ville ikke ødelægge Matilde og hans forhold. Så jeg forholdte mig tavs. I 9klasse (mine føleser for ham var sådan meget on and off), blev mine følelser stærkere, men jeg ville ikke sige det til ham (da han var i et forhold). I stedet havde vi en lang samtale om hans forelskelse i mig i 7klasse, da han fortalt han var forelsket i mig i 2 mdr, blev jeg helt blød i knæene. Åhhh...
Da han så slog op med sin kæreste, blev jeg på en måde rigtig glad, og rigtig ked af det på hans vejne, for de havde været sammen i rigtig lang tid. Men jeg ville stadig ikke sige noget til ham, fordi vi havde langsomt fået opbygget et rigtig godt venskab.
Men nu sidder jeg her i 10 klasse, og tænker over de chancer jeg har spildt, og tænker over hvor meget jeg egentlig gerne vil havde ham, men også hvor meget ikke tør sige det til ham, fordi han er sammen med en ny.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?n For mine følelser er meget on and off,
hjælp.
Jeg har nok altid elsket ham. men ved ikke hvad jeg gør.

Håbløst forelsket fra 1. klasse fortabt sjæl
GRib dog chancen og lev livet!

Det gjorde jeg ikke! Jeg blev forelsket i en pige i 1. klasse...og hun var interesseret i mig - men jeg var genert og fik ikke mandet mig sammen. Sådan gik der 9 år i privatskolen, hvor jeg ikke fik taget mig sammen. Nu er det 15 år siden, mødte hende til gammel elevfest. Stadig den samme kærlige pige og sådan som jeg drømte om hun ville blive. Men nu med mand og børn [:*(] [:*(]

Kors hvor er jeg dum!

fortæl ham det ukendt
jeg syntes at du skal fortælle ham alt det du har skrevet. og sige til ham at du godt kan li ham.[;)]

Jamen... SophiaTaharo
Jamen... Det er jo bare det, at han har jo en kæreste nu? Og jeg vil jeg samtidig ikke ødelægge deres forhold?

Aldrig gode venner!! (-:
hej girl..
jeg forstod på dig at i var blevet rigtig gode venner, og erfaring viser at man ALDRIG skal være sammen med sine venner, med mindre man er 100% sikker på at et par måneders kærsteri, er venskabet værd. det kan jo være at brudet bliver så slemt at i ikke kan ses længer..
du skal også gøre op med sig selv om du elsker ham som en kæreste (dvs. sexuelt), eller du elsker ham som en bror eller en søster -.

ja undskylder de stavefejl der måtte være (:

Du har ret! SophiaTaharo
Hej (-:

Jeg siger mange tak for dit svar! Du har ret i det du siger, men problemet er bare, at jeg ikke ved med sikkerhed om jeg kan være kærester med ham? Og jeg ved med sikkerhed at jeg IKKE vil miste vores venskab... Det er hele er så svært, man går bare rundt med alle disse tanker, og man ved ikke hvad der er godt eller skidt?