går ind på den adresse

går ind på den adresse Nina1986
BBC billeder fra Israels krigsforbrydelser i Beirut

Virkningerne af krigshandlingerne i Libanon og Israel, temaudsendelse (56 min.) i DR P1 Orientering 27. august 2006

går ind på:

http://news.bbc.co.uk/1/shared/spl/hi/pop_ups/06/middle_east_beirut_destruction/html/1.stm

Du mangler Israel Closer2Truth
Du mangler at vise billederne fra Israel, som fik missil efter missil sendt direkte mod civile mål fra hizbollah.

Du mangler at vise at hizbollah sendte de missiler(raketter) fra civile bygninger, som israelerne selvfølgelig bombede, efter at have advaret de civile.

Ja det er grimme billeder, men israelerne var ikke ene om det, og det mangler du at gøre opmærksom på, men det er jo så populært at hade USA og Israel nu om dage.

Israel gør det udelukkende for sjov anti-jihad
palæstinenserne kunne nemlig aldrig drømme om at gøre noget lignende inde på israels område.

Der er to parter der strides og ingen af dem er spor flinke ved hinanden.

Gud hvor er du naiv, hvis de tror det er så ensidigt at det udelukkende er store stygge israel der forfølger de stakkels palæstinensere som bare vil have lov at være i fred.

Sådan er det IKKE!

Har du f.eks. overvejet at Iran støtter palæstinenserne?

Hizbollah Nina1986
har ikke gjort det halve af det Isreal gjorde, men typisk jeg havde også samme holdning som dig men da jeg oplevede krigen dernede så blev det en selvføligelig at hade de to stater. Vi skal altid opleve smerte før vi kan mærke den!

og hvorfor skulle de ikke et? Nina1986
Når vi dansker støtter Isreal? Og når dansker selv har sendt F-16 fly for at bombe civile uden at vide af der sidder en stakkels dansker i Libanon og risikere at dø?

Fordi i har været en uge anti-jihad
på studietur i libanon kender du jo ikke sandheden om krigen.

Det er jeg ikke sikker på der er nogen der gør længere. Husk på at den har raset mere eller mindre konstant siden 1967. Altså i næsten 40 år!

Israel har ikke gjort .... Closer2Truth
halvdelen af hvad hizbollah har gjort, mener du vel

Jeg har endnu ikke oiplevet at Israel har kidnappet folk og truet med at skære hovedet af dem hvis de ikke fik frigivet fanger, men jeg læser jo heller ikke hverken information eller den slags blade.

Dine indlæg er enøjede, stærkt farvede, usande, og sakset fra diverse venstrefløjs sider, og du minder derfor stærkt om Sols egen røde dame, den store røde lystløgner lady.

danskere Oldemor
var der flere af i Israel, hvor Hizbollah specielt sendte bomber imod civile områder.

Men du sonder klart mellem etniske danskere og indvandre danskere med libanesiske tilhørsforhold.

At de etniske danskere var i Israel vækker ikke din bekymring. Derimod at i indvandrere er hjemme på besøg i Libanon får ferien afbrudt af Hizbollahs bortførsel og drab på israelske soldater var en streg i regningen.
Dette kostede det danske samfund en del penge at få jer ud af.

Men tak er for meget at forvente.

Israel vidste i det mindste hvor de ramte, at så Hizhollah gemte sig i blandt den civile befolkning er ikke Israels fejl, men mere den stiltiende Libanesiske befolkning der lod dem gøre det.

Haha du er til grin Nina 1986
Du skriver: Jeg har endnu ikke oiplevet at Israel har kidnappet folk og truet med at skære hovedet af dem hvis de ikke fik frigivet fanger, men jeg læser jo heller ikke hverken information eller den slags blade... For det første så har Hizbollah ikke truet en eneste gang med at hugge eller dræbe de to isrealer, og hvis du fulgte med i Nyheder da Isreal og Hizbollah byttede gidsler for nogle år så havde Isreal fængslet en af de Isrealer som de byttede om fordi han kom med andre udtalser end de regeringen kom med, hvor han bla sagde at han blev behandlet rigtig godt af Hizbollah. Men sådan er det når man siger sanheden

du gør om på tingene Nina 1986
så du for ret, og så løber du selv fra sandheden, du skal heller ikke tro på alt det Fogh Rasmussen stikker i hovdet på dig.

det var ikke en eneste Nina 1986
fra hizbollah i den by hvor jeg var, for det andet isrealer havde muslighed for at flygte mens libaneser blev bombet da de flygtee. Og nej hvis jeg var libaneser så vil jeg ikke sig at jeg var ansker, de ville jeg flove mig over at være! For det andet selvom jeg var dansker vendte jeg ikke tilbage på den danske regning du taler om, for jeg havde ikke mulighed for at flygte under krigen

den julehistorie Oldemor
må kunne underbygges med et link, for ellers hænger den i luften.
Den er rørende, så skynd dig.

:-)se livet med de positive briller

kh

Oldemor

hvor ung du er Oldemor
for om du stod lænet op af en Hizbollah krigere så vil du ikke vide det.
Kun når braget kom.
Terror er grim.

Israel advarede civilbefolkningen, selvom også Hozbollah fik lejligheden til at flytte fra stedet for de skød fra.
Den fejl der skete er der meget tale om at Hixbollah selv har gjort for at få omtalen, mærkeligt som der var TV folk i nærheden indenfor kort tid.

Jeg er bedøvende ligeglad om du er stolt eller ikke stolt af at være dansker, det bliver dit eget problem.

Det er muligt Closer2Truth
jeg er til grin, men jeg har intet imod at være til grin, når det jeg siger er sandt nok.

Hvis du oversætter "skære hovedet af" med "Slå ihjel" er det måske mere spiseligt for dig?

Du tror vel ikke hizbollah har bortført dem for at behandle dem godt, vel?

Det kunne ellers være fedt at se et krav fra hizbollah lydende: "Vi har bortført to soldater, og kom desværre til at slå et par andre ihjel da vi gjorde det. Det beklager vi altså godt nok meget!
Hvis i ikke frigiver et par tusinde af vores helt lammefromme og aldeles uskýldige som sidder i jeres fængsler, vil vi behandle vores gidsler ekstra godt og med førsteklasses hotelophold, og fri weekender ved swimmingpoolen med drinks ad libitum."

Tror du den trussel har ret meget effekt på nogen, og hvad tror du man bruger gidsler til??

hvis du læser Nina1986
de indlæg som jeg kom med vil du få svaret på hvorfor hizbollah har taget de to isrealer til fange. Hizbollah gjorde det fordi de længe har bedt om at få deres gidsler tilbage da krigen stoppede i år 2000. Men et nægtede Isreal at gør og derfor tog Hizbollah de to fanger, for det andet selvom Isrealers krig varede i over en måned så fik de ikke deres fanger tilbage, og nu sker der forhanlinger mellem Isreal og Hizbollah så de kan få byttet fanger, så hvis Isreal sagde ja til at bytte fanger så var det ikke sket krig, men nej bloddrikkere var tørstig og da de indså at selvom de dræber børn, kvinder og alt der trækker vejret, og selvom e havde fly, krigsskibe og alt det forbudte våben de brugte, så ku de ikke knække Hizbollah! Men syndt for dansker her, de tror på hvad Fogh bilder dem ind i

lige en ting mere Nina1986
Du tror vel ikke hizbollah har bortført dem for at behandle dem godt, vel: Jo det tror jeg, for sådan har vi kent Hizbollah, det behandler altid den fangede godt, men derimod er det Isreal der bruger volden imod fangerne de kan vi bla se i Al-Khiyam en by i syd libanon hvor Isrealer fængslede libaneser og hvor de brugte al mulig vold imod fangerne.

ja! Nina1986
de advarede dem og sagde til dem at de skulle flygte, og når folk flygtede bombet de em på deres flugt. For de andet så hvis du ikke ved de så var der Isrealsk Spionfly 24timer i døgnet, og alligevel bombede de kun sted hvor de ku se at der kun var børn og kvinder

Se selv!! Hizbollah er fredelig Få en email
http://balder.org/lyde-video/Jack-Hensley-gidsel-halshugning-video.wmv

http://balder.org/lyde-video/Shosei-Koda-halshugning.wmv

http://balder.org/lyde-video/Russian-Butchered-Halal-By-Afghan-Mujahedeen.wmv

http://balder.org/lyde-video/islamister_halshugning_amerikansk_gidsel.wmv

Tydeligt at se at hizbollah er vejen til fred.

Du har vist svært ved at skelne mellem Hizbollah og al-qaeea Nina1986
men det fortæller jo kun om den manglende videnhed u har.