Går jeg den rette vej ?

Går jeg den rette vej ? Anonym
For nu 3 år siden flyttede jeg fra min mand med 2 af mine børn. Jeg fandt mit livs kærlighed, men 2 af mine unger, og min mand havde det ikke godt med mit nye liv. Jeg er for 4 mdr. siden påny flyttet tilbage til min mand fordi jeg mente at det var det rette. Jeg har imidlertid fortrudt, og savner min kæreste så frygteligt. Er jeg på rette vej og skal således bare holde ud eller hvad gør jeg .....???

Lyt til dine føelser blue
Det lyder som om du prøver at gøre alle tilfredse, lige bortset fra dig selv! Det vil aldrig gå i det lange løb. Hvordan kan dine børn og din nuværende mand være glade, når du bare "holder det ud"? Hvordan kan de være lykkelige, når du er så ulykkelig. Er det sådan et forhold du en gang vil ønske for dine børn? Den eneste måde at vinde deres respekt på er at respektere dine egne føelser. Hvad med din kæreste, hvad med hans føelser, betyder de ingenting?

Svar: Går jeg den rette vej hellenemborg
Kæreste Dig

min klare fornemmelse er nej, du går ikke din vej og dermed ikke den rette for dig
Du har af hensynet til andre, ofret dig selv og det er ikke godt for nogen. Du har ret til at være lykkelig og må være der, hvor dit hjerte banker.
Du hjælper ingen af Jer ved at korsfæste dig selv som nu. Dine børn og din mand bliver endnu mere ulykkelige som du. HVordan tror du de helst vil se deres mor?
Følg dit hjerte kæreste...
Har du brug for hjælp i processen er du velkommen til at maile eller ringe.
Kig på www.nemborg.dk for yderligere
KH Nemborg