Går jeg for langt over grænsen nu???

Går jeg for langt over grænsen nu??? mig her
hej jeg har et lille personligt problem på en måde, med min kæreste...
nå men problemet ligger i min kæreste "Hun 18 og jeg 20" vi har været sammen i 4 måneder...

hun er en flirter/player det har jeg det temmeligt svært ved da jeg selv vil holde mig 100% på måtten, altså med det mener jeg ikke at hun kysser og boller til højre og venstre men bare danser frækt og flirter, det er lidt svært men går.

men jeg tro bare ikke hun vil være mig evigt tro.. fx den anden dag (vi er sammen hver dag og hun bor ved sin mor) der skulle jeg en tur i banken og lige have ordnet nogen ting ved mine forældre så jeg tager helt hjem, derefter siger hun så om jeg ikke kan vente med at komme ved 9 tiden, jeg studser og tænker ikke rigtig over det, nå men jeg kommer til at kede mig og tænker så kører jeg sku nu og kommmer halv 9, i stedet hun hører ikke jeg kommer og da jeg åbner kan jeg da godt se at hun sidder på msn med webcam med en eller anden, men hun går i panik og lukker hurtigt alle programmer som om jeg slet ikke må se det her, jeg tænker selvfølgelig mit, fordi det har jeg sådan set prøvet før at en kæreste blev vild med en over nettet. nå men jeg ryster på hovedet og lader som ingenting men husker det. igen i sidste uge ser jeg så tilfældigt hun har skrevet frækt med en på arto, at de skulle mødes engang osv osv, så jeg tænker fandme nej jeg vil vide hvad der sker, og jeg ved at jeg ikke får sandheden hvis jeg spørger, såjeg henter på nettet en msnlog altså et program der optager alt aktivitet på msn og som kun jeg har adgang til, jeg ved det er forkert og personligt krænkende men ja utroskab er hvis en god grund til at gøre det for. det tager jeg så i brug i går (jeg er bager og sover jo så om dagen) jeg henter hende fra skole og vi ligger os i hendes seng, jeg falder i søvn mens hun ser tv. om aftenen chekker jeg programmet for at se om det virker og det gør det, og ja så har hun skrevet med ham der igen, og hun har sendt billeder tl ham ,hmmm faktisk et billede hvor hun ligger hen over sengen med bare bryster... og de så snakker frem og tilbage om det frækt og han har laver lidt om på det osv ovs. og så spørger han jo om flere mens hun svarer at hendes kæresete(mig) ikke må vide at andre har set dem, en anden kommentar er at han gerne ville leget med he¨nde så skulle det bare være uden for det billed program han har leget med...

er det mig eller lyser alle røde lamper ikke????
eller er det mig den er helt galt med???
men går jeg over grænsen?

Drop hende Anonym
Konfronter hende med hvad du ved, og drop hende så. For hun stopper ikke her.

Hilsen en kvinde der har prøvet det.

Hallo... sol76
nu må du vågne op og sende hende videre....
Hun er gået langt over grænsen for hvad der er ok i et forhold (medmindre man har talt om det, og begge parter er indforstået).

Find du dig hellere en anden kærester, som ikke fjoller bag din ryg.

Held og lykke

ud med hende.. freya
det er i min verden ikke ok at sende billeder af sig selv halv eller hel nøgen til en eller anden fyr eller tøs på nettet. Måske gejler hun bare den anden op, men hun gør det og hun gør det i det skjulte. Ud med hende hun er ikke værd at samle på, hun leger med ilden og hun vil helt sikkert blive ved....sorry..

Det er ikke rart PPP
Det er ikke rart at opdage sådan noget. Men det er svært at skulle bevare tilliden i et forhold, når sådan noget er sket. Så mit råd vil være at du indser, at forholdet simpelthen ikke går. Du er helt sikker såret nu og det gør ondt. Men jo længere man kommer i et forhold, jo mere binder man sig til hinanden, og jo mere ondt gør det, hvis der kommer et brud - og det brud er uundgåeligt, hvis hun allerede opfører sig sådan nu. Så du bliver nødt til at gøre det forbi. Hellere nu end senere...

Du er langt ude over grænsen Sober
men du er sandelig ikke alene. Du ved til gengæld godt med dig selv, og ved du hvad, du skal ikke finde dig i finker, der gør dig til en mand du slet ikke vil være.

Bestem dig til, det er sidste gang du har overskredet den grænse. Du sætter nogle op for hvad du vil stå model til og det skal ikke være en gættekonkurrence, hvor man ha hinanden og hvad spillereglerne er.

Og med hensyn til kæresten - så bug enderne sammen på hande så hun ligner en sommerhat og lad hende så rende. Der er noget meget bedre til dig.

synes det var fedt gjort af dig! gubbi_the_great
Du havde jo en meget begrundet mistanke, og så undersøgte du det nærmere.Du havde kun den ene måde at finde ud af det på, da hun jo havde løjet i en uendelighed til dig, hvis du bare havde spurgt hende. Var sgu smart af dig at overvåge hendes msn. Nu har du da vandtætte beviser!
Det eneste rigtige at gøre nu er at droppe den utro dulle.

hmmmmm Pia F
uh du skulle sateme ha så mang tæv!
Hvad nu hvis du havde fået adgang til oplysninger der IKKE vedkommer dig, fx hendes bedste veninde der skriver om at hendes far har voldtaget hende????
Det ved du så!!!!
Eller andre ting!!!
Du er simpelthen så dum og hvad kan jeg mere kalde dig.
Hvordan har du det hvis en eller ande går i dine ting, fordi de har en mistanke om et eller andet , og måskefår adgang til info der IK vedkommer dig??????
Havde du væet min kæreste ville jeg være gået TOTALT amok på dig så du ALRIG ville overveje at søge opysninger på bekostning af andre oplysninger.
Håber hun dropper dig, for det du gør er værre end hvad hun har gjort mod jeres forhold.

ja altså.. trunten selv
åbner man folks breve eller noget lignende lurer man i både modtager og afsenders privatliv.

Der kunne ligge mange oplysninger udover om hun sender brystbilleder til andre, som ik kommer dig ved.
Tænk dig om, det du gør er i øvrigt strafbart, det håber jeg din kæreste ved

haha Mille..
hun behøver ik være utro fordi hun gerne vil flirte.
Hvor må det være træls med sådan en dreng til kæreste med så lavt et selvværd at han ik kan tåle det..
snotunge

Tjooo.... Garff
Det ligger da på grænsen, det vil jeg give folk ret i... Men du fik jo så ret i din tro..

Ved ikke om jeg selv ville ha gjort det... Jeg ville nok have snakket med min kæreste om det inden, og hvis hun stadig ikke indrømmede noget, efter flere snakke, så tror jeg nok også jeg ville prøve og finde ud af noget...

Det er ikke sjovt og gå i troen om at ens kæreste har gang i noget ved siden af..

Jeg ville nok konfrontere hende med det, og sige det er langt over din grænse, og hvis hun er indstillet på at droppe det, så er du stadig interesseret i at give det en chance.. (selvfølgelig kun hvis du er det.. Ved jeg jo ikke..)

Start ikke med at fortælle hende du har brugt MSNlog.. Heller ikke selvom hun ikke indrømmer noget efter lidt tid..
Hvis hun så efter et stykke tid indrømmer det, så har du stadig det til og tjekke op på hende, om hun nu taler sandt...

Hvis hun aldrig indrømmer det, så er hun ikke værd og samle på....

Held og lykke med det [l]

jeg må indrømme at elisapigen
havde det været min kæreste der gjorde sådan noget, var jeg blevet stiktosset. også skulle der noget af en undskyldning på bordet, hvis han skulle tilgives på nogen måde.
og havde jeg lagt billeder ud til andre mænd, var vores forhold færdig så hurtigt, at jeg ikke vil vide hvad der ramte.

men så igen. du kendte hendes flirtende side inden i begyndte at komme sammen?
ja du er nok gået over stregen, men hvis man ikke gør det engang imellem, opdager man aldrig noget.
tjekkede min x's mobil engang og fandt billeder af alverdens piger uden tøj på. piger han kendte. samt sms'er.
har ikke gjort det siden, men er ikke helt uskyldig.

tag en grundig snak med hende og gør op med dig selv om du tør stole på hende. finder du ud af du ikke stoler på hende på nogen måde, er det den forkerte du er sammen med.

held og lykke

Er man kun i stand Sober
til at opdage noget hvis man overskrider grænser`? Syg indstilling.

tjae simpelt nok Pia F
man er bare pisse egistisk, vil vide noget uanset hvad det koster af andre mennskers fortrolige oplysninger....

Det er egentligt meget simpelt ara
Hvis ens kæreste/partner har gang i noget på nettet eller hvad det måtte være, der ikke tåler "dagens lys" har man som minimum krav på en særdeles god forklaring og får man ikke den, må forholdet ryge. Du kan jo ikke leve i et forhold med en, du ikke kan stole på, det slider dig ned psykisk.
Du kan jo sige til hende, at du stadig undrer dig over den måde hun panikkede på, da du kom forbi for tidligt og overraskede hende. Du vil godt vide, hvad det var du ikke måtte se, for du gider simpelthen ikke at have noget med hende at gøre, hvis hun har gang i nogen anden på nettet. Så har du fået sagt til hende, at du har en mistanke om at hun laver noget på nettet, uden at du fortæller hvad du har installeret på pc'en.
Ikke moralsk korrekt - det ved jeg men det er en måde at løse det på.

nej det er man ikke elisapigen
jeg nævnte bare min erfaring.
sorry.

jeg har kun gjort det den ene gang, og havde ikke fundet ud af noget, hvis jeg ikke havde tjekket. så kunne jeg gå i uvished og ende med at blive smittet med alt muligt, hvis han ikke havde beskyttet sig.
er glad for at jeg tjekkede hans mobil.
men det er ikke noget jeg gør konstant.
mener at hvis man har en mistanke, partneren bliver ved med at nægte. hvad skal man gøre??? vente på at de bliver taget på fersk gerning??

nej nej ej elisa! Pia F
mht smitten så er det jo at gå til lægen, det involverer kun dig selv...

Ja jeg mener faktisk at man skal vente til folk afslører sig selv, alt andet er uetisk uoverskueligt og for lavt.

Jeg mener ik at en mistanke er nok, hvad nu hvis jeg hævder at jeg af en eller anden grund tror du har stjålet et eller andet fra mig, så har jeg ret til at gennemsøge dit hjem når du er gået en tur ud at handle?
hmmm

hvorfor mig her
hej ja altser hver sin holdning ikke, de fleste har da checket deres kærestes mobil bare lige for at gøre det for en sikkerhedsskyld og for at komme af med lige de værste paranoia om utroskab.

men ja måske har jeg krydset grænsen et lavt sted men når nu jeg har en kæreste der har været samtlige kærester utro adskillige gange og nærmest blære sig med hun er klog nok til at kunne være mig utro uden jeg finder ud af noget, så når jeg nu får en følelse i maven om et eller andet er galt så er jeg da nød til at chekke op på det, desuden har jeg holdt mig uden for alle andre beskeder end lige hans så nej får ikke at vide hvis nogen er blevet voldtaget.

du har fat i noget mig her
hej tak for svaret, altså ja alle flirte jo på sin måde men helt ærlig at sende billeder af sig selv nøgen til at fremmed fyr man møder på arto.... og har kendt hvad, 2 uger. jeg har ikke fået lov at selv at få nøgen billeder af hende, hun er pinlig over hun har små bryster, og er bange for at hvis jeg skred så ville jeg smide dem på nettet, for fanden man så sender hun dem til en FREMMED, over NETTET, jeg er målløs, mit hjete gik jo nærmest i stå af for høj puls da jeg læste det. havde det nu bare været et billlede af hende hvor hun havde tøj på smilte frækt eller eet eller andet så havde jeg jo bare rystet på hovedet og tænkt what ever ikke, men lige det billede, helt ærlig.

ja ikk, mig her
ja det er da også det jeg tænker hvad skal man gøre ellers bare lade tingene stå til og vente på at blive ydmyget og droppet til sidst, min sidste kæreste lod jeg det nemlig bare stå til og hvad sker der jeg gjorde intet og hun var utro. hvis jeg var statsminister kom utro folk squ 10 år i fængsel.

også min plan mig her
det var også det jeg havde tænkt mig og nej hun får ikke at vide at jeg har chekket det, det er der ingen der gør.

men lyder som en god plan der er ikke noget værre end når man ikke kan stole på folk man faktisk SKAL kunne stole på.

HUN går over grænsen PPC
og DU år over grænsen.

Måske du skulle vise lidt modenhed og tage en ordentlig snak om det her.
-hun flirter med tanken om at være dig utro, (måske grundet lavt selvværd?) og du krænker hendes privatliv på det Groveste, (måske fordi din selvtilli også hænger i en tynd tråd?)

-Dont know, men din situation er helt uholdbar for begge parter.