Går man i fitnessklub for at blive set?

Går man i fitnessklub for at blive set? alfa-beta
Går du i fitnessklub, eller mener du det er en moderne dille hvor folk bare går til for at blive set?

VH. alfa-beta

Jeg går der for at træne Anonym
Og de bedste træningstider jeg oplever, er dem hvor der ikke er ret mange andre, så der er plads til at træne i de maskiner der giver mig den bedste rytme i rækkefølgen.

Træner helst alene, men det sker desværre ikke så tit.

Sjældent pingvinspasser
Jeg går godt nok i en fitnessklub, men det er sgu sjældent de ser mig dernede;)
Jeg kunne forestille mig nogen til dels kommer der for at blive set. Har mødt flere med fuld make up, push up og deslige. Men det er jo deres sag hvad de kommer der for, bare jeg selv kan få lov til at træne og se ganske almindelig ud:)

Jeg går der finn45
sf flere grunde den bedste jeg kan give dig er for velværet skyld så går jeg der også for at holde min vægt nede (sidder meget til daglig) og så går jeg der fordi de har en trappemaskine og der kan jeg holde min træning vedlige til når jeg skal ud og gå langt.Har ikke lagt mærke til at der er nogle som kommer i mit fitnesscenter for bare at blive set vi har ikke engang nogen bodybuildertyper der.

tja en tilfældig person
Jeg tror de færreste går i fittnescenter med det at blive set som primære formål. Imidlertid er det et faktum at man bliver set, og ser på alle andre dernede. Har flere gange grebet mig selv i at tænke over om jeg nu også så godt nok ud til at træne...
Men hvad, uanset hvordan man vender og drejer det, så er det jo også et projekt i forfængelighedens navn.

du modbeviser jo netop din egen pointe: Anonym
Når du siger, at 'der er jo ikke engang nogen bodybuildertyper dér' siger du jo inddirkete, at de der kommer der (ihvertfald mange af dem) kommer for at blive set og netop ikke for at 'træne igennem' som bodybildere gør (selvom det i dag er en næsten forsvunden 'type', der er forsvundet til fordel for den 'metroseksuelle/svansede' storby-wannabe!)
Jeg har selv været medindehaver af et motonscenter og dér var det nærmere reglen, at man kom for at TRÆNE - om det så var i arbejdstøj eller i smart/behageligt træningstøj. Det sociale samvær spiller selvfølgelig en rolle, men er ikke årsagen til man kommer i et motionscenter....

ja da Gummitarzan
Tror som de flaeste lader det til folk primært kommer derned for at træne. Hvis man vil score er det faktisk nok smartere at gå til noget mere socialt, såsom gymnastik eller lign, da man automatisk falder i snak, med dem man træner med. Det gør man ikke på et fitness center, det er meget mere individuelt.
Når det så er sagt er det da klart man også kigger en ekstragang efter de flotte piger, og smiler venligt til dem hvis de kommer over til en, alt andet ville da være dumt.

kommer der for at træne og tabe mig lidt icarus
sammenværdet, få venner er også en god grund..kender efterhånden en del derfra nemlig :)

Jeg går der Anli
for at komme i bedre form og få strammet lidt op her og der. Der er så mange forskellige mennesker så det kunne ligeså godt være supermarkedet man var i bortset fra varen er anderledes