Gæstebog på sol profil

Gæstebog på sol profil God ide
Jeg synes det kunne være en rigtig smart ide hvis der var en gæstebog på sol profiler ??

Ellers, er sol nu meget cool!

Mon ikke... rubbles
..at det bliver en af de næste ting der kommer ;-)

ja.. redhack
Jeg har fået lagt en på min hjemmeside som jeg er ved at lave, men det kunne helt klart være fedt hvis den kunne komme ind uder profilen.

for nogle dage siden var her også et emne om chatten. Der er også mange forslag til hvad det godt kunne være dejligt at få ændret her på sol.dk

mener også at det indlæg ligger under "fri debat".

God ide smuk-fest
God idé, "God ide"

Håber at sol-redaktionen ser dette og tager det op til overvejelse.

Gæstebog nullee
Og en ekstra liste ud fra ens indlæg så man kan se om nogle har svaret på dem.

Det ville være rigtige gode ide´ er. Og mon ikke sol.redaktionen, ser disse ide´er og lytte til dem, hvis der er nok som ønsker dem.

og en ting mere... redhack
Jeg må ikke skrive mere på min profil side nu :(

Det er mega surt. Jeg elsker nemlig at skrive... :)

Men jeg må ikke engang skrive én linie mere end jeg har gjort nu...

"De farlige gråzoner" Anonym skeptiker
Jeg har en blandet mening om "gæstebog" - og selve "profilsiden" m/billede. Som marketinguddannet, har jeg naturligvis studeret trafikken i de forskellige debat-tråde. Min opfattelse er, at pågældende personer, der er oprettet som såkaldte "profiler m/billede" ikke altid er klar over, at de faktisk efterlader et "vicitkort" over deres færden (De seneste ti indlæg)

Og mine studier viser mig, at de piger, der ser smukke ud, i nederste venstre hjørne af skærmen, også viser sig at have haft "flest læste" besøgende snushaner".

Jeg vil ikke hænge nogen ud. Men en meget ung og smuk pige har i denne "10 seneste-log" været vidt omkring.
Og - en pige - jfr. hendes alder rodet sig ud på kategorier, hvor vedkommende ikke kan bunde.
Mange psykopater misbruger dette, og måske opstår der derved en ukontrolleret efterfølgende kontakt, via e-mail, helt uden om SOL´rækkevide.

Ideen med gæstebog, og for den sags skyld også profilside m/billede er god og sund, ideologisk set.
Men hvem garanterer, at en person ikke indsætter et billede af en ung pige på 16, med pigenavn, og vedkommende bag, måske er en liderlig buk af hankøn på 60 år eller værrer.

Rettelse - anonym skeptiker Anonym skeptiker
Jeg skrev:

"...Men hvem garanterer, at en person ikke indsætter et billede af en ung pige på 16, med pigenavn, og vedkommende bag, måske er en liderlig buk af hankøn på 60 år eller værrer..."

Det jeg mener er, at man ikke blindt kan stole på hverken billede, tekst og ikke mindst alder - set fra begge køns side.

Regler... redhack
Der er vel ikke nogle der er "dumme" nok til at skrive, og senere mødes med en person et skummelt sted hvor det måske så vidste sig at han var 40 år ældre end han sagde han var...

Sol.dk er jo ikke ligefrem en dating service... var dette netdating.dk så kunne jeg forstå dine bekymringer...

Det er ikke fordi jeg ikke kan følge dig, men jeg tror bare ikke at den slags sker her på sol.dk

Jeg er meget glad for min profil da den siger en del om hvem jeg er, og hvad jeg laver. Og jeg er fuldstændig ligeglad med om folk kan se mit vicitkort osv.
Jeg har da også skrevt min e-mail adresse på min profil side... Og jeg er da bestemt ikke nogen "liderlig buk af hankøn på 60 år eller værrer".

Tror du ikke mere at man skulle være bange for den slags på dating.dk eller ligende steder?

Jeg er ikke naiv Anonym
Som sagt føler jeg ideen er ok, men at psykopater skulle opsøge "dating.dk" er nærmest en fornærmelse imod deres intelligens.

Som regel viser det sig - se bare Rundini-sagen - at psykopater opsøger svage emner, hvor de nu engang færdes.
Herunder også SOL.

Jeg blander mig ikke - håber dog, at SOL registrerer alle TCP/IP-adresser, der kan spores tilbage til alle brugere/respons på et konkret link.

Der skal være slette knap nullee
For ikke at kunne få klamme inslag i ens gæstebog. Og hvis der skulle opstå et problem, tror jeg også at sol redaktionen er mere end villige til at hjælpe.

Jeg har haft problemer med en på en dating side, og da de blev gjort opmærksom på det, slettede de hans mulighed for at komme ind på deres side. Spørg mig ikke hvordan. Selvfølig kan han komme ind på andre måder, men det gør det svære for ham, og hvis der bliver gjort opmærksom på det tror jeg også sol vil gøre hvad de kan.

Og vi kvinder må jo lærer at klare de psykopater, med hvad muligheder vi har. bl.a. en anonym email.adr.

Identitet krydsfiner
Jeg har før ytret ønske om, at SOL verificerer folks identitet, og at det skal være muligt for 2 debatører med profil, at udveksle oplysninger om deres identitet, isåfald begge parter er indforstået med det.
Jeg ved ikke, hvad jeg skal med en gæstebog, folk kan da bare sende mig en email, hvis de vil mig noget.
Iøvrigt finder jeg det usmart at sætte sit billede op, men det er nok bare mig.

Billede eller ej, sq ligegyldigt. Anonym
Hvis du læser dagens forbløffende overskrifter, vil du opdage en mær, der opsøger en "date", uagtet hun er gift og har to børn. Hun "trænger", skriver hun. Bare lige en "flirt".
Hun har ikke noget foto i sin såkaldte "profil-side".
Godt det samme. Lort skal ikke ses, men opleves - jf. damen her-self?

Svar fra redaktionen.. solredaktion
Kære alle!
Jeg har lige læst dette debatindlæg med stor interesse. Jeg kan forsikre jer om, at der er op til flere nye tiltag på vej i forbindelse med profilsiderne :o)

Jeg vil ikke afsløre alle de nye tiltag.. men gæstebogen kommer naturligvis! Og det vil også blive muligt at "blokere" for meddelelser, fra personer som man ikke ønsker at blive kontaktet af.


Venligst, SOL Redaktionen

Fedt God ide
Det synes jeg er så fedt og høre.
Sol bliver da også bedre og bedre. :o)