gæstfrit miljø

gæstfrit miljø heidi
sikkert et gæstfrit miljø der er herinde, hvad er der dog galt med jer?
hvad har de stakkels fremmede gjort jer?
Jeg er en pige på snart 19 år og kommer sammen med en fyr på 22år og han er fra somalia og han er bare så sød og nuttet og jeg elsker med ham hver dag, jeg nyder at nusse hans krusede hår ved penis og give ham et lille kys på hans mørkglødede tissemand.
jeg har det godt med min kommende svigerfar selv om han ikke er meget hjemme for han skal ned i foreningen og tygge kath, men svigeremor er sød og til at tale med når tolken kommer forbi, men vi har et problem og det er at hun helst ikke vil give mig en krammer fordi hun har sit telt på og det er selvfølgeligt besværligt.
i går var vi ude at spise hos svigermor og hun havde lavet indbagt ged med hvidløg og iaften skal vi have sambusa, det har jeg ikke prøvet før men det bliver da sjovt.
idag kommer han og henter mig og så skal vi ud at køre i hans nye BMW med alufælge og køre omkap med de andre bilister, så det bliver sjovt.
men han kan godt blive vred når nogle råber efter ham og så giver han dem en i skallen, men pas på han har også en kniv med.
hav en god dag.

kærligst heidi skovgaard

TÅBE! Helpo
Skulle det her være sjovt?

Du er godt nok primitiv med dine racistiske udtalelser!

vor du klam hassan
puha