Gør det du tænker på !!

Gør det du tænker på !! Fie Clausen
Sådan sang Dodos engang i 80´erne.
Jeg har så fulgt deres råd.
I mange mange år har jeg altid gerne ville lære at synge, men tænkte at det var for dyrt og at det ville jeg sikkert aldrig kunne lære. Desuden havde jeg hørt, at spinkle mennesker aldrig ville lære at kunne synge igennem.

Men en dag da jeg sad med et glas hvidvin og kedede mig og tænkte "hvad vil jeg egentlig med mit liv". Jeg var egentlig glad nok for mit studie og mine venner og sådan, men der manglede en ting jeg bare ikke kunne hitte ud af hvad var.
Noget der ligesom ville "fuldende" mig.
Da jeg havde siddet og nynnet med på alle mulige sange i et stykke tid, gik det op for mig, at det jo altid har været det der har gjort mig glad og let indvendig. Jeg har altid elsket musik, men kommer desværre aldrig i de kredse.
Så jeg besluttede mig for næste dag, at melde mig på et sanghold bestående af 4 elever og så gik det ellers fremad.
Jeg fik ros af mine lærer, jeg lærte hurtigt og jeg lærte, at selvom man er spinkel, så kan man sagtens synge igennem og synge kraftigt - det handler jo om lungekapacitet.
I dag, halvandet år efter er jeg forsanger i et lille band og at melde mig til den sangundervisning (tager i dag solotimer) er nok den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv.
Mit studie går bedre, jeg er blevet meget gladere og sjovere - det var bare den sidste brik jeg manglede - men en meget vigtig brik.

Så ja, man skal sommetider gøre det man tænker på, det kan vise sig i sidste ende at være en ret essentiel beslutning :0)

Mangler du modet til at hoppe ud i noget du inderst inde gerne har villet gøre i rigtig lang tid, så håber jeg at min historie måske kan hjælpe dig lidt på vej :0)


Hav en rigtig dejlig lørdag :0)

Fie

Solen er dejligt tomtitomtitom
Og din indlæg en fornøjelse at læse.
Tak og godt weekend.
vh
Tom

YYYEEEAAAH - :0) Leonora
Jeg sidder og tvivler lidt på hvilket studie jeg skal tage. Har altid gerne ville læse historie, men har været naget af tanken om arbejdsløshed og den slags bagefter, men det er jo vigtigt at beskæftige sig med noget man kan lide og jeg elsker historie, det er virkelig interessant. Jeg søger sgu ind.
Dit indlæg var lige det sidste skub jeg skulle have.
Tak for det, nu er jeg totalt i hopla :-D

Hav en rigtig fantastisk weekend :-D

:-D jacob.lykke
super godt indlæg. det får da én til at smile :)

tror jeg melder mig til basket, har ellers ikke kunne tage mig sammen til at få det gjort, og havde så planer om at udsætte det til engang i foråret.. yeah right.
tror jeg ringer og forhører mig med det samme ;)

mh Jacob

Fedt indlæg rotterotte
Jeg har lavet noget lidt tilsvarende og du og Dodo har så absolut ret, det bør der slet ikke herske nogen tvivl om, hvis man vil have et dejligt liv :0)

svarene er ligeså gode rotterotte
som selve indlægget synes jeg :-D

Rigtig god weekend til dig Fie og tak for de positive indlæg, det er så dejligt at læse den slags. Og rigtig god weekend til jer andre der tager jeres inderste ønsker op til overvejelse igen - jeg kan kun sige "GØR DET" - hvem ved hvornår det er for sent, hvem ved hvor meget lykke det kan fylde dig med, hvem ved om du måske møder en ven/kæreste for livet, fordi du har fundet én der brænder for det samme som dig, hvem ved hvor du ender og hvilke døre det vil åbne for dig ??
Jeg ved godt det her lyder meget ophøjet, men lur mig om jeg måske ikke har ret et sted :-D

Hvad holder dig tilbage ?? Silja
Det er altid mit spørgsmål til mig selv og hvis det er ngoet jeg virkelig gerne vil, så er der jo ikke rigtig noget der holder mig tilbage og så er det bare med at melde sig til :0)

Så jeg synes du skal melde dig til basket. Der er heller ikke noget bedre end at komme hjem efter at have dyrket en god gang sport med kammerater.

You never know where it takes you Aniii
Mødte min nuværende mand gennem mine malerkurser, som jeg også meldte mig til helt improviseret :0)
You never know where it takes you :0)

Dejligt indlæg Pisa
og dejligt at se, at folk tænker over det. Jeg mener, det er jo for deres eget bedste.

Jeg havde også længe gået og overvejet at søge ind som skuespiller på teatre og for en måned siden tog jeg beslutningen. Jeg er meget mere tilfreds og afklaret nu med at have taget beslutningen omsider og kan mærke at det er det rigtige for mig :0)

korrekt jacob.lykke
det har helt ret, det er sgu lækkert at få rørt sig lidt, det giver energi.. hvad der holder mig tilbage, godt spørgsmål! ved det ikke, jeg er bare ikke så god til at tage mig sammen til sådan noget.

mh Jacob

Så er det bare med at få det gjort Silja
Det er så dejligt når man endelig får det gjort.

Jeg havde lidt samme problem som dig for et år siden. Jeg havde længe tænkt på at melde mig ind i et træningscenter, men fik det aaaldrig gjort. Der var altid 100 ting i vejen. Indtil en dag jeg opdagede, at nu var jeg kommet i den alder hvor man stille og roligt tager mere på - så kan det sgu nok være jeg kom afsted :0)
Jeg er vildt energisk og glad efter sådan en time i motionscenteret :0)

Nu stpr Jacob for skud rotterotte
:0) Håber også han melder sig til og det minder mig om at jeg også lige skal have bestilt en tid til tennis i øvrigt - er vist blevet udskudt længe nok

Dejligt befriende indlæg :0) laddyladdy
Gjorde det samme for amnge år siden med min dans. Jeg vidste dog hele tiden at det var det jeg ville, men mine forældre var ikke meget for at jeg brugte så meget tid på det, men efter mange års intens plagen kunne de dog godt få øjnene op for, at det var det der gjorde mig glad og at det kunne man ikke tage fra mig. Ellers har jeg vidst aldrig trodset mine forældre så hårdt - men det var det værd :0)