Gør du det?

Gør du det? Philip Fugl
http://da.wikipedia.org/wiki/Vejsvin

jada svinet
folk for løn for at rydde op.

Nu bliver jeg nysgerrig... jette-
Den overskrift pirrer min nysgerrighed. *G*
Nå, næhhh det gør jeg faktisk ikke.
:)
Jeg er en ældre model, og jeg tror det blev printet ind i min opdragelse at passe på og skærme naturen. Det lyder lidt højrøvet, men der var nu heller ikke så meget at smide væk i mine yngre dage. Og nu er det lige så langsomt blevet en vane.
En god vane, synes jeg. Jeg har så mange andre dårlige...

Civilisation rodvad
Man kalder os civiliserede mennesker, og så er vi virkelig nogle svin. Man kan se svineriet på fortover, cykel- og gangstier, for ikke at tale om skovstier og veje. Også på rastepladser ligger der svineri, til trods for at der er opstillet affaldsbeholdere.

Ville det hjælpe på næste generation dersom en del af skolens samfundslæren, var at gå ud i nærområde at samle affald?

nope migogmig
tror skolerne har nok at se til, næ det er os forældre der må lærer vores børn at passe på naturen og det er slet ikke så svært skal bare gøres fra starten. For mine børn på 12, 11 og 9 er det helt naturligt at affald skal i skaldespanden og hvis der ikk lige er en så beholder man skidtet ind til man møder en skraldespand. Hvis man lærer dem det fra helt små så kan de det når de kommer i skole og så skal skolerne ikke bruge tid på det. Børnene skal vel heller ikke ud og gøre rent efter dem der ikke kan fatte at bruge en skaldespand.
Og nej smider ikke affald i naturen

Migogmig

Nej, det gør jeg ikke Haren
Der er motorcyklister i familien og de har gjort deres lobby-arbejde og fået alle overbevist om at man ikke smider noget ud af vinduet i fart (ikke en gang et æbleskrog, som jeg godt kan finde på at smide ind i en busk, hvis jeg er gående).
Men papir, plast og lign. kunne jeg aldrig finde på at eftelade nogle steder ud over i en skraldespand. For det første kan det godt være at der er nogle der får penge for at fjerne det, men de stillinger er svære at få besat og det er mine skattekroner, der går til det. For det andet så kan man jo bare åbne øjnene og se at det rent faktisk ikke bliver fjernet - noget af det, der er smidt kan man jo se har ligget der i lang tid - det ser ikke pænt ud.
Men jeg tror også at noget af det der ligger rundt omkring er fra skraldespande, som dyr har tømt - de rydder ikke op efter sig.
-t