gør en lang historie kort.

gør en lang historie kort. maria.
jeg er 23 år og er i et forehold med min kæreste på 27 år vi har været sammen i 7 år vi har hus og barn på 3 år. nu er det kommet sådan at jeg er blevet forelsket i en anden og har været det snart i 5 måneder, jeg drømmer om alt med ham, han har rigitig mange positive ting som jeg kan lig. han er os meget forelsket i mig og har valgt at gå fra sin kæreste igemmen 8 år så de er nu fylttet fra hianden og sælger deres hus, vi taler sammen dagligt og har fra starten ikke ville prasse på hianden men jeg er ved at dø i mit forehold, jeg tænker på alle de ting vi har mig og min kæreste og hva vi har haft. skal lige siges vores forehold ik har været en dans på roser, for 4 år siden var han mig utro og kæmpede en kamp på at stole på ham igen.... jeg vil ik gøre noget dumt, da jeg ved hvor ondt det gør, men er bange for min nyskærighed og lyst driver mig ud i utroskab, og hva ender det så ik i?? et støre problem er vi kender alle hianden og kommer i samme vennekres de er ja noget så forfærdeligt som venner og det er noget så dum og forbudt!! åh nej...

kan nogen give mig råd?

Nej da Malkepigen
god råd mod et forelsket hjerte findes ikke. Du må føle indad - i dig - og finde ud af hvad det er inderst inde du ønsker dig. Måske er du blot forelsket i forelskelsen - eller måske bare kørt træt i forholdet - tænk også på dit barn, der er alt for mange af "dine - mine - vores"-børn i denne "laden stå til"-verden, hvor ingen gider kæmpe for at holde sammen. Det er så satans nemt at opgive, straks værre at kæmpe.

Knus og stort ønske om en dejlig dag for dig fra

Malkepigen

Livet er ikke en dans på roser Bimmer ILP
Du vil også få problemer i dit nye
forhold, når forelskelsen fortager sig.

Og når Malkepigen
hans sure sokker heller ikke kommer i vasketøjskurven, eller han overhovedet slet ikke gider dit barn. Tænk dig grundigt om!
Knuz fra Malkepigen

OMFG... Amonym
Har I tøser ikke andet end kærsteproblemer og unger i hovedet... der sprøjtes indlæg af denne art ud, som skidt fra en spædekalv.

FFS... få en interesse!

Ens børn Peter Hansen
er vel den sundeste interesse man kan have

Ikke en interesse! Anonym
En interesse er noget man kan tage frem når man har lyst, for at få lidt adspredelse og at tænke på andet end hverdagen.

Børn er børn!

hvem siger målløs
at "tøserne" ikke har interesser? det kan man sagtens have sideløbende med problemer i parforholdet.

Denne debat handler faktisk om at få gode råd vedr. problemer i parforholdet.

Du er lidt kynisk og bedrevidende i dine udtalelser, har du ikke andre interesser end at nedgøre folks problemer?

mærk efter! målløs
du er indgået i et fast forhold i en meget ung alder, og du har oplevet svigt fra din kæreste, der gjorde, at du havde svært ved at stole på ham igen.

I kom åbenbart igennem krisen, men du ved hvor ondt det gør, når den man stoler på svigter.

Nu vil du da ikke gøre det samme selv? vel?.....

Mærk efter om du vil din kæreste for alvor, han er trods alt også jeres barns far.

Hvis du mistrives og ikke er forelsket i din kæreste mere, så gør det forbi med ham, inden du giver efter for din nye forelskelse, så du kan være dig selv bekendt både i den fælles vennekreds, over for den du har delt mange års samliv med på godt og ondt, og over for dit barn, og ikke mindst dig selv!!

En "skilsmisse" er hård også selv om der måske ikke er en vielsesattest, økonomien bliver dårligere, det er hårdt at være alenemor, det er hårdt for et barn at få en ny mand i huset, det er hårdt at få en ordentlig samkvemsaftale, når der er en ny partner hos den ene, alt det skal du medtænke, er din nye forelskelse det værd?

Håber du vælger det rigtige, så du ikke skal fortryde det du gør. held og lykke.