G-punktet findes det ?

G-punktet findes det ? G-søgeren
Hej Nu har vi prøvet og prøvet at finde det berømte G-punkt for at få en af de der fantastiske orgasmer, der både sprøjter og vare enormt længe :o)

Er der nogen her der har fået en, evt har "opskriften" vil jeg da gerne hører om det

Knus

Ja, det gør det.... lagermann
Greve Gräfenberg var den første som skreve om G-punktet, og derfor fik det punkt i kvindens skede dette navn eller bogstav.

Når du ligger på ryggen, og din fyr fører en eller to fingre ind i dig skal han presse let lidt til venstre for klitoris cirka 3-4 cm inde. Han skal vedholde presset evt medens han stimulerer dig på anden vis.

Sagen er den at jo længere han presser på dette punkt des stærkere bliver det. Efter kort tid vil du føle en stigende lystfølelse og han vil føle et ca 1-krone stort punkt som bliver mere og mere ru. Det kan ved vedvarende stimulering blive som et lille stykke sandpapir.

Fordelen ved en G-punkts orgasme er at du ikke bliver overfølsom som ved en klitoris orgasme hvor du helst ikke vil berøres for direkte umiddelbart efter orgasmen.

Det samme sker ikke ved G-punktsorgasmen, det kan tåle stimulans/berøring i dagevis (hvis I gider) Og du kan opleve en særdeles stærk orgasme, faktisk så stært at du kan ejakulere.

Men forsøg jer frem og giv ikke op fordi I ikke finder G-punktet omgående. Det er ikke et lille altid mærkbart eller synligt organ som Klitoris. Man skal trylle G-punktet frem.

Mvh Lagermann, som har haft stor glæde af kendskabet med G-punktet

Tilføjelse: lagermann
Hej igen G-søger

Når I er igang, så er det vigtigt at du lader din fyr vide hvornår det føles helt specielt rart når han berører dig i skeden. Den eneste måde vi mænd kan vide at vi rammer "plet" er jeres reaktion. En af de vigtigste evner for en mand er at iagttage sin kvinde meget opmærksomt. Han skal ikke elske med lukkede øjne eller ører. Jeg vil ikke påstå at jeg er en perfekt elsker, men jeg vil påstå at jeg gør alt jeg kan for at min elskerinde får fuldt udbytte.

Vis med små suk eller støn at din fyr stimulerer det rigtige sted, for det føler du jo selv. Og når han så har pejlet sig ind på pletten, så skal han blive ved.

God fornøjelse
Mvh Lagermann

Modbevis ved induktion Ællingen Rapand
Nej: G-punktet findes ikke. Når man føler sig uimodståeligt draget til det modsatte køn, så skyldes det ikke store G-kræfter men derimod en farlig og smitsom sygdom, der kaldes forelskelse...

Hehehehehehe..... lagermann
Du ser for meget formel 1, ja du gør ;o)

Mvh Lagermann

takker :o) G-punktsøgeren
Hej... Nu har vi afprøvet dit råd, men kan kun få det til at føles som indvendig "gåsehud" men våd blev jeg, mere end jeg plejer.Forsætter med at øve os *g* Knus