Gad du være dansk soldat i Irak?

Gad du være dansk soldat i Irak? simon-says
Strøtanke fra *FB*

Nej susanne.larsen
at være et sted hvor jeg er uønsket er ikke noget jeg stræber efter.

Hatten af for de der gør det alligevel.

ja da djdaddy
det ville da ikke være noget problem.

Ja, det kunne være Anonym
spændene og har overvejet at indmelde mig i DIB´en. Kender nogle stykker der har været i Bosnien og Kosovo og to der har været i Irak. -De snakker posetivt om det og de fleste vil gerne afsted igen.

Du blir bare her simon-says
Forstået?

*FB*

for gammel iampersson
og nej men Afghanistan kunne da være interressant, evt. at få en vis Osama på kornet !

skal nok far djdaddy
har jo også en datter der har brug for sin far.

så skulle der vælges :-) susanne.larsen
dusøren (som er af anseelig størrelse efterhånden) eller skyde først, stille spørgsmål senere.

Personligt tror jeg at jeg untagelsvis ikke ville have så meget som et nano-sekunds tøven eller mikroskopis problem ved at plaffe ham ned... Min belønning ville jeg få i at vide at det var een farlig mand mindre!

Du kender mig, og mit svar~...rart! simon-says
Hyggelige hilsner til Århus.

*FB*

De fleste irakere saintan
er ikke imod dansk militær tilstedeværelse i Irak. Så at danskerne skulle være uønsket i Irak er forkert, i hvert fald i den store brede masse af folk ;)

Har været a.klit
Har været afsted og ville gøre det igen, men skal lige have overstået en uddanelse.

det er glædeligt susanne.larsen
- surt de ikke alle kan se forskel på vores Jens'er og USAs Uncle Sams drenge.

Jeg tror hellere jeg ville derned - hvis jeg SKULLE - sammen med læger-uden-grænser, eller noget andet i den stil...Spledes at ingen behøvede være itvivl om at jeg vare der for at hjælpe de civile :-)

Typisk Dumt Spørgsmål! aristoteles
GAD du være dansk soldat i Iraq?

Ordet "GAD" signalerer tydeligt hvilken personlighed som spørger! -Lad de andre stå, -så ender jeg med kors og bånd og stjerner på!

Personen kan slet ikke forestille sig at nogle mennesker anskuer verden på en anden måde! - at ved at involvere sig, gør man en forskel - man er del af et fællesskab som sætter livet på spil, for at hjælpe en fattig befolkning med at få en bedre tilværelse, måske et begyndende demokrati?

Det er en farefuld opgave, som udføres med USA og UK og som de venstreorienterede hader, så de ser gerne hele projektet som fiasko, uagtet den menige befolknings interesse, liv og lemmer.

hvorfor er det så svært at finde den.glade.socialist
nogle der vil tage afsted?

Pt. er det jo svært at stille med de 2.000 soldater som er målet inden for kort tid.

Naturligvis svært den.glade.socialist
at få folk til at deltage på baggrund af en løgn.

Og naturligvis svært at få folk til at være en del af et projekt, som tilside demokratiske principper og overtræder alle former for internationale love.

Et sundhedstegn for den danske befolkning, at man har svært ved at rekruttere soldater til sådan en opgave.

nakke lady rød burka
At få lovlig magt til at nakke nogle af disse kloak beduiner ville da være en sand fornøjelse - noget a la få lov til at skyde nazister som jo er næsten det samme affald!

LÆS MIT SVAR aristoteles
1. du mener altså at saddam skulle have haft lov til at fortsætte massemyrderierne på sin egen befolkning - tortureringer, voldtægter, giftgasninger???

2. massemorderen er nu buret inde efter årtiers forbrydelser mod menneskerettighederne. det kan du ikke løbe fra!! - eller betyder andres liv intet i dit lille egoistiske univers????

4. Vesten (incl. DK), med din hovedfjende USA i spidsen forsøger nu at etablere et spædt demokrati i Iraq!! om det lykkes ?? - jeg ved godt at du i hele dit væsen, inderligt håber at det mislykkes, -om så tusinder af uskyldige flere skal dø.

5. Bare du og dine ligesindede i jeres små indavlede venstreorienterede egoer kan få lidt medvind i DK, -hvad betyder så lidt domokrati på den anden side af jorden - og for den sags skyld livet for nogle hundrede tusinder uskyldige, fattige uvidende kurdere, -intet vel??

6. Enfoldighedslistens enfoldige interesser kommer før: -ALT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvilket svar? den.glade.socialist
Jeg læser kun et indlæg præget af bedreviden og had til anderledestænkende.

Et indlæg der på enhver måde undgår at tage stilling til hvad der skete før - under - og efter "krigen mod masseødelæggelsesvåben og terrorisme".

Du har åbenbart utrolig svært ved at forholde dig til, at hele grundlaget for at gå i krig har vist sig at være en stor løgn. Men det betyder åbenbart ikke noget - målet helliger midlet.

Du har også svært ved at forholde dig til med hvilke midler man har ført kampen for frihed og demokrati. Tortur i fængslerne, overtrædelse af internationale love samt støtte til korrupte "politikere" i Irak.

Men jeg kan forstå på dig, at fordi vi var mange der var modstandere af krigen inden den startede fordi vi ikke troede på det grundlag der blev lagt frem - så er det os der har et troværdighedsproblem.

Men fortsæt du nu med at tale uden om - det viser jo kun at du ikke kan lide kendsgerningerne.

Og jo mere skinger dine forsøg på at angribe os der var modstander af krigen - des mere udstiller du svaghederne i jeres "kamp" for demokratiet.