Gadebørn

Gadebørn el_amante
Læste lige at østeuropæiske gadebørn som bor på asylcenter i Frederikshavn, stjal i Ålborg og Århus. Tyder det lidt på at de er godt organiseret?

Centeret udtalte de ikke kunne gøre meget, fordi der var blevet skåret meget ned på dem, det er fint nok at regeringen stopper indvandringen, meen de skal nok også lige tænke lidt på centrene.

Det er tydeligt at børnene er organiseret af en gruppe voksne, siden de kan komme helt til Århus.

Mener at regeringen skal give de centre lidt flere midler, da jeg tror at de hapserier kun er starten.

Plus at der nok skal nogle nye ledere til asylcentrerne, når de nuværende "straffer" børnene med at fortælle dem de ikke må, og køre store kampagner med plakater om det er forbudt!!!!!

Gade børn . mandaabenraa
Børnene stjæler i Ålborg og Århus skriver du noget om. Jeg hører , at gadebørn fra Rumænien er i København og laver kriminalitet. De styres af voksne plattenslagere og sådan nogen som ikke kan opfører sig ordentlig. Hvis man ikke kan gøre noget effektivt ved disse problemer , forstår jeg ingenting. Du mister din pengepung , taske , andet , det giver ufattelig mange problemer.

Et kæmpe problem Neja
Jeg bor i Kbh..var inde i Neye for at købe en taske for ca. en uge siden..der var udsalg og mange mennensker.

Men jeg stod og rodede rundt i tasker *S* ser jeg her på køen, som er vældig lang... og vupti en kvinde får, med lynets hast sprættet sin taske op med et barberblad..det gik så hurtigt, at ingen nåede at reagere... 3 lømler strøg ud af forretningen samtidig, og væk var de..det var damens pung også, hun måtte sætte sine varer på hylden igen, ingen penge ingen tasker..

Man bliver så forarget, harm, og det der er værre.
Det er desværre ikke noget enestående eksempel..vi hører og ser jævnligt om gadebørns kriminalitet som især finder sted i varehusene og på Strøget..og ja, selvfølgelig står der voksne bag, de er meget unge disse børn..8-9-10 år.C

Sociale problemer krydsfiner
Efter ophævelsen af diverse grænser har vi fået verdens fattigdomsproblemer ind på livet. Men vi hører sjovt nok ikke noget om gadebørn i USA. Hvad gør de der?

usa børn anonym
jacob holst og hans billeder er ligesom lidt langt væk, lige som usa er.