Gamle indlæg - forlovelse

Gamle indlæg - forlovelse Anonym
Wow!
Jeg har ikke været herinde ret længe, men faldt over et indlæg eller flere fra juletid. Om en der skrev under bruger navnet Nemesis666 og en ekskæreste, som åbenbart havde et skænderi over denne debat side. Det fremgår så, at ekskæresten har været forlovet først med den ene i tre mdr, så
været gift efter halvanden måned, så forlovet med Nemesis666. Også igen med en der voldtog hende.
Man skulle tro at alle de forlovelse er en joke.
Men jeg kendte sidste sommer en veninde, der havde
været forlovet tre gange, i en alder af 21. Det lyder så langt ud.
Er der andre der kender nogen der forlover sig lige så meget. Og hvorfor er det så populært?
Min kæreste kan nærmest ikke tage emnet alvorligt.

ja... charlottethorsen
Jeg har stødt på flere eksempler, hvor unge forlover sig flere gange ret tidligt!
Jeg har bla. mødt en pige 18 år, der på dette tidspunkt var forlovet for 3. gang! I Dette tidsrum jeg snakkede med hende, gik hendes daværende kæreste, og dermed forlovede, fra hende. Hun tog det ikke så tungt, og havde allerede en ny fyr hun kunne gå til.

For mig virker det som om, at de unge der bare forlover sig, ikke tager parforhold sååå alvorligt. En anden ting, jeg har bidt mærke i er, at de unge ofte kommer fra de lavere samfundsklasser eller familier med mange problemer af den ene eller anden art, men jeg ved dog ikke, om der er noget hold i disse påstande, men det er blot mit syn!

Forlovelse pingvinspasser
Jeg tror der er mange unge mennesker, som ikke tager forlovelse særlig alvorligt, men tænker, at ringen måske "bare" er en ekstra sikring el.et slags statussymbol.Derfor er det måske heller ikke det store tab for dem, hvis forholdet går i stykker.
Jeg selv er af den mening, at den jeg forlover mig med, skal være en, som jeg på nuværende tidspunkt kunne forestille mig at leve resten af livet med.

Ung forlovelse s10
Jeg blev selv forlovet da jeg var 17 år gammel. Nu er jeg 18 og har været forlovet i 7 mdr. Med den samme fyr vel at mærke. Jeg har kun været forlovet med ham her og har ikke været sådan en der bare springer fra fyr til fyr. Vi har været kærester i 3 år, altså siden jeg var 15.

Jeg mener da at vi tager forholdet seriøst. Vi har nu boet sammen i lidt over 2 år og regner med at gifte os såsnart vi får råd til det. Vi er lige nu begge studerende og så er det svært at få råd til kjole og fest, men pengene er der forhåbentlig om 3-5 år og så gifter vi os!

Indtil da lever vi som ægtepar og viser omverdenen og hinanden vores kærlighed med det lille symbol som ringen er. Vores ringe er indgraveret med den andens navn samt datoen for vores forlovelse... Den minder mig om min elskede og hvad vi har sammen... Også i sværere tider!

Mvh. Ms. S