Gamle sure "Rotte"

Gamle sure "Rotte" rotterotte
Hold kæft mand, hvad skete der for den der ungdomshusbørnehave i går? J E S U S !!

Min sympati for disse mennesker er faldet drastisk med årene. Især efter jeg flyttede til Nørrebro for en del år siden. I princippet har jeg intet imod at de havde det hus som deres, sålænge de ikke generede naboerne. Men efter jeg så det show i går blev jeg DYBT forarget. Min sympati for disse mennesker er nu faldet fra 5 til -100, på en skal fra 100 - -100.
Jeg skulle til firmafest og skulle igennem Skt Hans Torv og blev mødt af den her storm af unge der smed ting efter uskyldige mennesker, smadrede butiksruder osv. WHAT !! HELT sikkert det skaber respekt! :-(
Sig mig engang, hvor dumme er de mennesker, om jeg må spørge? Jeg var ved at få en mælkekasse i hovedet. Jeg blev så tosset at jeg stoppede og samlede den op og kylede den tilbage i nakken på dem. Håber fandme det gjorde rigtig ondt.
Efter det show jeg var vidne til i går, så har jeg simpelthen INGEN respekt for de mennesker mere. Det var for fedt at politiet fik anholdt så mange. Jeg ville gerne have hjulpet til med at fange resten :-D

Nå, endnu et charmerendde bittert opstød fra den gamle sure Rotte på SOLen ;0)

Nyd resten af jeres søndag. Har snart tid til at være mere på :0)

Ups sletter lige indlægget rotterotte
kan se der allerede er en mia. indlæg om det samme. Lægger bare mit ind under et af dem under mest læste

hej Rotte - har du været sur hele tiden dulkis
du har været væk? Jeg synes også det er synd for Jer "der vil Nørrebro" - de har skudt sig selv i foden - har de.

Var du en del af de selskab på 60, der ikke kunne komme igennem barrikaderne?

tak for advarslen - hvor skal vi hen? dulkis
*LOL*

Neeej dog ikke rotterotte
Det var mest i går jeg blev det og havde også et indlæg for et stykke tid siden hvor jeg skældte nogen ud hæ hæ :0)

Jamen jeg synes virkelig også det er smadderærgeligt at vi ikke allesammen kan være på Nørrebro. Det er da supersejt, at man stadig i vores type samfund kan bibeholde nogle fristeder rundt omkring, men de hjælper ret godt til med selv at ødelægge det :-/

Mit indlæg ligger under det der hedder "ungdomshuset - skal de ud....." Noget i den stil :0)

Fostår dig godt :) rosalilje
..Ja Rotte, man får et noget andet syn på sagen når man er nabo til dem - jeg har boet på Jagtvej i 22 år, og har set mere end hvad godt er.....

Usympatisk måde at gribe en sag an på, - min sympati har de aldrig haft, episoden i går har bare forstærket min antiparti..

Nu ikke sur mere vel Rotte :)

VH Rosalilje

Amatører!! dulkis
Hvem har boet i Vollsmose i 3 år? Yes - kom ikke her og fortæl mig om folk, der ikke vil sig selv det bedste.

Jeg var faktisk ret vild med området, fordi der var "lebensraum" - men der er jo altid nogen der ikke kan styre det.

Du godeste Dulkis.......... rosalilje
..har du boet der - selve området fejler jo ikke noget, men de lovløse tilstande kan få de fleste til at stikke halen mellem benene - jeg turde nu heller ikke bo derude i Voldsmosen..

...man kan ikke føle sig sikker nogen steder, men bøllernes storstilede hærgen kan få det værste frem i mig .)

Jeg håber du bor mere fredeligt hvor du er nu ..

Vh Lilje

Kan du se mit hår på brystet? dulkis
LOL - som sagt, jeg var vild med at bo der. Vi havde det hammergodt - jeg kan fortælle uanede mængder af historier. Men det er en lang historie om hvorfor jeg havnede der.

Men jeg er nødt til at fortælle dig, at den første lejlighed jeg havde der, var på 6. sal. og med 24m2 altan. Jeg siger dig!! - sådan en lejlighed vil man jo aldrig få råd til at købe. Jeg kunne se Storebæltsbroen og jeg kunne se når de "vågnede" på Linøe.

Men vi blev flyttet. Kunne på det tidspunkt have valg at flytte uden for området, mwn vi valgte at blive - tro det om du tør.

Der er en grund til jeg har den holdning til muslimer og integration jeg har.

Lige netop rotterotte
Jeg er stærkt tilhænger af Lebensraum, som I kalder det. Jeg elsker fristeder, men desværre er der alt alt for mange der ikke kan administrere det. Virkelig frustrerende.
Men ligeså snart det munder ud i hærværk og anden hyppig/gentagen lemfældig omgang med loven, så skal det stoppes. Dét skal ingen sgu finde sig i