Gammel bilist på 88 år

Gammel bilist på 88 år annonym
Jeg kender en gammel bilist på 88 år.Han har lige fået fornyet sit kørekort igen for 1 år af sin læge.Manden ser dårligt,hører dårligt,kører dårligt,husker dårlig,ja,alt taler for at hans kørekort skal inddrages.Hvordan kan en læge dog sige godt for det kørekort til en på 88 år.Manden er jo livsfarlig i trafikken.Jeg vil meget nødig dele landevej med ham.Jeg har kørt med ham en gang,og det var med livet som indsats.
Er det meget forkert af mig,at melde ham til politiet som farlig bilist,for det er jo det han er.

Aldrig for gammel.. wik
til at erkende, at man er til fare for sig selv og ikke mindst sine omgivelser. Jeg håber nogen vil fortælle mig det den dag, jeg når dertil, så jeg da i det mindste selv overlever. Kørekort indtil nu i 43 år.

selverkendelse wik
Sig det til ham selv, og hvis han ikke erkender det, jamen, så synes jeg du skal melde både ham og hans læge.

forstår uhabo
jeg forstår din harme og forundring

jo du kan godt melde ham

men du skal bevise han laver noget galt

det er ikke nok du er utryk ved ham - desværrer

men jeg tror du skulle kontagte hans læge og bede om en forklaring på at han ville aksepterer at kortet blev fornyet.

fejlen ligge så helt hos lægen det var ham som skulle have sagt stop

jeg ved ikke hvor længe siden det er han har fået fornyet det kort, er det lige sket så er mit råd vent ca 3 måneder, med at anmelde ham. For i den alder går det jo ofte stærkt med at folk bliver dårligerer til at kører. Er det som du siger så bliver han kalt ind til en kører prøve for at blive testet - alder er ikke nok til at stoppe ham

så mit råd er tænk lige ne ekstra gang og handel så derefter

gør ham den tjeneste Perle
Lægen vil sikkert ikke indrømme sin fejl, og hvis hvad kan det så bruges til..skal han revurdere fornyelsen, tilbagekalde manden for en ny konsultatioen ?

Jeg er ret sikker på at jeg ville melde ham, jeg ville ringe til politiet og snakke med dem om det, du gør os alle sammen en tjeneste, også ham selv.

Hvad er farlig beritom
Hvem føler sig tryg når 4 unge i en golf drøner forbi i en indvendig overhaling.....?
Hvem føler sig tryg når man bliver overhalet af en der er dybt indvolveret i en mobilsamtale.......?
hvem føler sig tryg når man overhaler en som ikke ved hvor vejen er fordi hun snakker i mobil.....?
Hvorfor melder man ikke den unge mor med 2 børn på bagsædet som slingre faretruende på vejen fordi der lige kom en mms......?

Biler skulle ikke kunne starte hvis der var tændte mobiltelefoner eller vilde unge drenge i dem.

Og som du ved så er der ingen øvre alder grænse for retten til fører et styks automobil.

Nøj do er fin beritom
Du har lige præcis og nøjagtig fat i den meget lange ende af rebet, vi skal melde alle som vi ikke kan li eller er utrykke ved.
Du har helt ret i at forstyrrende elementer som alder-høj musik - tobak - alkohol- mobiltelefoner og biler med mere end 1 passager burde stoppes og have konfiskeret kortet, for i alle tilfælde forringes førens koncentrationsevne med op til 50 %.

Vanvittigt... JKR
Det virker for mig dybt grotesk, at en læge kan godkende det. Hvis han er svagtseende og på andre måder reaktionshæmmet, så bør det under INGEN omstændigheder kunne lade sig gøre...

Det er vel kun et spørgsmål om tid, før han havner i den forkerte side af motorvejen, hvor han risikerer at slå sig selv, samt andre ihjel.

Kort summeret: Inddrag det kort NU!