Gammel kærlighed

Gammel kærlighed M.D.M
Hej med jer!

Jeg sidder i den situation at jeg efter 10 år fortsat er dybt forelsket i en gammel kæreste.

Jeg tænker på ham dagligt og drømmer om ham i ny og næ, og jeg sidder stadigvæk med den der følelse af dyb sorg over at forholdet gik i vasken.

Jeg har forsøgt op til flere gange at komme videre i nye forhold, men det har bare aldrig lykkes mig at komme mig over den her mand helt, og nu er jeg efterhånden ved at være rigtig godt træt af det, da det spænder rigtig godt og grundigt ben for mig!!

Har i selv prøvet det?? Eller er det bare mig der er åndsvag, Syntes bare at det er utroligt at man kan have det sådan eftersom det er så mange år siden!

Man kan jo have sine drømme anonym
Men det er en drøm. Mennesker ændrer sig. Han er ikke det samme menneske, som dengang.
Vi skal ikke leve på drømme alene. Nu vil jeg vaske noget tøj. Det var ikke ligefrem med i mine drømme, men den bitre virkelighed. Du må vågne op. [;)]

10år?. pouljoergensen
Jeg tænker da stadigt på min store kærlighed, det var 35år siden, og ved gud hvor har det ødelagt mange forhold efter, Pga man er så dum at tro at man kan sammenligne andre med hende, alle har fejl og "goder", men man ser kun fejlene.

Også går der "kage" i alle andre forhold, fejlene glemmer man altid, se bare på regeringen?, hvem husker ALLE de fejl de har lavet til det næste valg, kun det gode de har lavet, det samme er det du gør, selvfølgeligt havde din gamle kæreste mange meget store fejl, ellers var jeres forhold vel ikke stoppet.

Du er nød til at starte forfra, glem ham, husk ham for hans fejl, og se alt det gode som den "nye" kæreste bringer ind i dit liv, ellers kommer du aldrig vidre, du må aldrig sammenligne 2 menesker, alle har fordele og ulemper, du ser nu kun de gode sider, men der var også "mørke" sider.

Held og lykke med den næste.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Ps: men ingen kvinder kan komme op på siden af MIN store kærlighed?, kan du se problemet, uanset hvad hun gør, så vil det aldrig være lige så godt som det "min" store kærlighed gjore, det med at hun ville skyde mig, det er jo glemt, det var jo kun en "smutter"!, ikke?, kan du set det åndsvage i det?.

Heldigvis anonym
er jeg kommet over min "store kærlighed". En dag så jeg klart, hvordan jeg blev behandlet. Usselt. Hvad byder man dog ikke sig selv. [:O]

Fiktion! elway
Kære M.D.M

Det er det største selvbedrag du har gang i [;)] HELDIGVIS kan man sige, for du kan godt komme videre, men det kræver du "vågner lidt op fra den perfekte drøm"

Citat: Jeg sidder i den situation at jeg efter 10 år fortsat er dybt forelsket i en gammel kæreste.

FAKTA: Nej, du er dybt forelsket i en FANTASI om en gammel flamme, og så har du uviklet et DRØMMEBILLEDE af hvor FANTASTISK i kunne have det sammen.

Og det værste er det HELE handler om DIG, og har INTET med ham at gøre, du har bare projekteret din drøm over på ham og bruger ham som hovedingrediens i den fantasi.

Det bedste kunne jo være, hvis du kunne møde ham, og måske drikke en kop kaffe, eller et eller andet, for så vil du have en mulighed for at finde ud af han ikke er i NÆRHEDEN af at være så perfekt som du har bildt dig selv ind.

Det næstbedste vil være at finde ud af hvorfor du har behov for at skabe det drømmebillede af ham, og hvilke behov du EGENTLIG har siden det er kørt så længe, og du ikke rigtigt kan komme videre.

Mit råd kunne være du faktisk gik til en psykolog, og fik bearbejdet tingene, jeg er ret overbevist om at de ville kunne stille nogle spørgsmål, så du fik den der NÅÅÅ JAAA fornemmelse. Og det er BESTEMT ingen skam at søge hjælp!

Held og lykke [:)]

Dyrt at søge hjælp kommunooomm
Det koster måske for meget, det der hjælp ? Mon ikke også de mange der har psykiske problemer gerne vil have hjælp til at løse deres problemer og forstå hvordan disse hænger sammen, men det koster måske bare for meget ?

Dyrt at søge hjælp elway
Ja, det er dyrt, men hun kan måske få en henvisning fra lægen ? Man kan også vende den om og sige at det nu har kostet 10 år - det er da også rimelig dyrt ikke ?