Gammel sur grissebasse

Gammel sur grissebasse Det er mig
Kan det misforståes, når man giver en krammer til sin søns kæreste. Jeg spørger, fordi jeg igår blev konfronteret med, at dette kunne være et problem.
Jeg har derefter måtte revurdere ikke at give kram mere til hende, da jeg ikke mere vil sættes i bås, som en gammel gris, som tænder på yngre piger.

Hmmm rimtursen
Hvem havde indvendinger?

Er krammet ikke andet end faderligt så ser jeg overhovedet ikke noget galt i det. Da jeg første gang mødte min eks' far fik jeg et ordentligt bjørneknus og det forsatte i alle de år jeg var sammen med hans søn. Det varmede og fik mig til at føle mig meget velkommen.

Nej, ikke grisebasse lagermann
Hejsa

Jeg synes det er højst hysterisk at kalde dig en gammel gris bare fordi du giver hende et kram. Protesterede hun selv? Og er det ikke egentlig det sagen drejer om. Hvis din søn og hans kæreste føler det som noget naturligt at give krammere, så skal ingen anden blande sig i det.

Det kan bunde i at kritikken kommer fra en familie hvor krammere indbyrdes ikke er naturligt.

Mvh Lagermann

Enig leaeb
det er ikke alle der kan lide at give et knus til en person de ikke kender. Især hvis man kommer fra en familie hvor det ikke falder naturligt.
Vi gør det ikke i min famile men det varmer altid mig når folk giver mig et knus :-)

Det er utroligt dulkis
som folk er sexfikserede - det er da gået helt over gevind.

Hvis det du gør, er at give hende en krammer (ikke noget med at bevæge fingerne, du ved) så synes jeg du skulle sige til den person - jeg går ud fra det er en tredie-person, - at han/hun er et lille bitte surt menneske, der skulle blande sig udenom, hvordan dine relationer er til din svigerdatter.

du er på alle mulige måder jacob.lykke
ikke en gris, med mindre du slog krølle på halen da du krammede hende ;)

det kommer an på hvordan du krammede hende! var det et almindelig familie kram, man giver når man møder hinanden til en fest, eller var det mere slesk som den man giver til sin kæreste man ikke har set længe...

umidelbart vil jeg sige nej, ville personligt undre mig hvis der ikke blev delt ligeligt ud af kram i min familie.

men du bliver nok nød til at fortælle hvem der havde noget imod du krammede hende, det kan ændre synspunktet temmelig meget.

mh Jacob