Gange mit gennemsnit....?

Gange mit gennemsnit....? Nikoline
Hej alle!

Jeg har hørt noget om at hvis man i gymnasiet har 3 højniveaufag, må man gange sit gennemsnit med et bestemt tal, er der nogen af jer der ved hvad det er?
Og om det evt bliver højere hvis man har flere end 3 fag på højt niveau...

Håber der er nogen der kan give mig svar

/Nikoline

1.03 M35Kbh
kan du gange det med, men spørgsmålet er mere om du overhovedet kan få tre fag i praksis på det gymnasium du gerne vil gå på. Der er meget få som gør det på landsplan læste jeg. Du skal også lige overveje om du har kræfter til det... Det er hårdt nok i forvejen at være en teenager in love i gymnasiet i forvejen..:) men hvis du kar knaldgode karakterer og ligger og roder rundt omkring de 11-13 i snit allerede så kan du sikkert godt *S*

Re: Nikoline
Nu er det fordi jeg går på en linje, hvor mine fag og deres niveau er forudbestemt, så jeg ved at jeg skal have 4 højniveaufag, og at det derved bliver relevant for mig.

Tak for svaret :-)

11-13 i snit jacob
Med 11-13 i snit behøves man sikkert ikke hjælp fra en faktor 1,03 for at komme ind nogen steder.

Hmm jeg nuppede en gymnasial uddannelse adgangskursus til ingeniørhøjskolen på 1½ år, uden problemer. En uddannelse der svarede til gymnasiet, men lidt stærkere nogle fag og en smule mere light i de sproglige fag.
Uddannelsen kan også tages på 1 år, men så er der også kul på. Jeg har tit der efter tænkt på, om sådan en 3 årig gymansie uddannelse er så hård, som man gør det til?
vh hjacob


Vh Jacob

Hej hej Minimælk
Enig mht omstillingsperioden.
Men det ER da noget andet at læse på uni..