Garagehund til forh svigerfar,frygteligt.

Garagehund til forh svigerfar,frygteligt. klogebitten
Min forh svigerfar vil igen anskaffe sig en hund,og den skal bo i hans garage,frygtelig tanke.
Hans forh hund boede også sådan i hans garage.Han vil anskaffe sig en hund på ca 2-3 år,endnu værre.
En hund er jo ikke vandt til at bo sådan et sted,og da slet ikke hvis den har været indehund.Jeg ved han vil banke hunden til at bo der,for hans anden hund bankede han alt sundt fornuft ud af,således at det blev en meget aggersiv og bange hund.Han henv sig til mig,og bad mig skaffe ham en hund,men jeg forklarede ham meget fast,at det ville jeg ikke,for jeg vil ikke være med til at skaffe hund til ham,da jeg ved hvilken fremtid med tæsk og klø den går imøde.Jeg fortalte ham så samtidig,at det er min pligt at angive ham,hvis der er mistanke om dyrmishandling,og det vil der være i dette tilfælde.Jeg ved ikke om han fattede meget at det jeg sagde til ham,men tosset på mig blev han.
Håber aldrig den mand får hund igen.Jeg kender deres nabo temmelig godt,og de vil holde øje med ham,og behandlingen af den nye hund.Stakkels hund han får,som nu skal gennegå det hans anden hund også blev udsat for.Dyrmishandling skal altid anmeldes,uanset hvem der har dyret/dyrene.

godt gået... nu er det nok
Er helt enig med dig - sådan en som ham skal absolut IKKE have hund igen! Han burde forbydes have en hund - så for dyrets skyld håber jeg, at naboerne holder øje med ham :)