Garfield

Garfield Anonym
Hejsa! Jeg ville spørge om nogle af jer ved om man kan abbonere på tegneserien garfield, eller om den overhovedet eksisterer mere.

Den var sjovere i gamle dage komododragon
Jeg har alle hæfterne fra 1 til 14 undtagen hæfte 6. Jeg ville ofre min ene arm for at få fat i det hæfte.

Men jeg syntes der skete et stilskift omkring hæfte 10. Garfield blev mere rund og børnevenlig hvis man kan udtrykke det på den måde, ligesom der er noget med tegnestilen. Der er færre detaljer og stregen blever mere rund i det der fra.

De er stadig herlige, men de første ti hæfter er simpelthen rene diamanter.

Jeg tror ikke man kan abonnere på dem, men tag hen i en brugtbladsbutik og find en stak gamle hæfter, så skulle der være morskab til lang tid:)

Højre eller venstre? dulkis
Jeg fortryder jo nok det her, men jeg skal være sammen med nogle gamle venner i weekenden, som har besluttet at rydde ud i alle hans samlede tegneserier og jeg ved at Garfield var en af de foretrukne i sin tid, så - såfremt i fald, ville du så blive en sød dreng, hvis jeg kunne hitte sådan et til dig?

jeg ved jo ikke om han sælger dem eller forære dem væk, men han plejer at være en meget rimelig mand, så jeg kunne forestille mig portoen, medmindre at netop nr. 6 er en million værd. Er den det?

Det var Anonym
nu de små hæfter a la basserne jeg tænkte på, altså i den størrelsesorden. Jeg mener at kunne huske de udkom en gang om måneden.

Måske denne? Anonym
Forresten se lige denne: http://www.bogbasen.dk/sider/koeb/result.php?kategori=&forfatter=&titel=&seek=jim%20davis&soeg=&lookup=&soegt=forfatter&box=true&aktuelside=2

En smule til højre for midten komododragon
tror jeg....men ikke vildt meget...

Jeg er virkelig beæret over dit tilbud, det er meget sødt af dig Dulkis :))))
Du aner ikke hvor glad jeg vil blive.

Jeg smækker lige min mailadresse op på min profilside, så kan du jo lige give mig et tip hvis han nu skulle have hæfte nr. 6.
Porto m.m. skal jeg naturligvis nok betale :)


De venligste hilsner
Komodovaranen

Ha ha - jeg mente hvilken arm dulkis
Dit politiske ståsted er jo ikke nogen hemmelighed, men jeg skal nok forhøre mig.