Gates Of Metal

Gates Of Metal sanessa
Wheheiiii FOLKS! Jeg skal på den fedeste festival EVER, Gates Of Metal, Hultsfred i Sverige i weekenden. Vi er 8 fra DK, der fredag morgen drager aftsted. Vi skal bare drikke, feste, høre musik og glemme verden en weekends tid!

Fredag aften skal Amorphis.....det absolut fedeste gude-finske-black-metal-band spille og jeg skal være der! Glæder mig sindssyg vildt! Har ELSKET det band i MANGE år.

Af de andre bands ser jeg frem til at høre: Deathstars, one man army, Mayhem, Lumsk, Sabotan, Naglfar, Helloween

Se lige hvem der kommer:

One Man Army, Amorphis, Thyrfing, Deathstars, Narnia, Paragon, Sabaton, Red Harvest, Destruction, Naglfar, Lumsk, Helloween, Dismember, Steel Attack, Ministry, Mayhem, Machine Men, Hammerfall        

Er nogen af jer der kender disse bands, håber jeg I vil skrive lidt om dem her.

Til jer andre: Hør mere metal! Man kommer simpelthen i så fed en indre stemning af det!

Stay Metal - Stay True

\,,/

okay djdaddy
skal jeg høre metal skal jeg da ha 25 panodil junior :)

Let's rock the fuckin' world, ~...du halvonde! simon-says
*FB*

Yessss ;o) sanessa
sådan!

Hav det smukt og pas på ikke at blive "skoldet i SOL-en". Brug digitalt filter ;oP

(Hilsen ½Evil333 fuld af skøre vitser)

hehe sjovt sanessa
uden DJ-technotosser fandtes, der stadig heavy-freaks...OG omvendt! ;o) Vi er ikke hinandens modsætninger, bare to meget forskellige dele af det store musikalske kludetæppe ;o) Og det er i grunden ikke så galt. Hyg dig DJ-Daddyoh.

God Tur! themallrat
Vil bare lige ønske Halfevil333 en rigtig god tur til broderlandet...!

/stay Metal...!

Det da bar larm ik? sjoveren
Men du ka li det ;-)) Ser du Talant, hvilket jeg fornemmer...... så hils! Han er nok ligeglad, men så lån ham et par ørepropper ;-))

Go tur og fornøjelse!

Lars.

Yes Yes Yes sanessa
Netop hjemvendt far det mest fantastiske og utroligt fede "larm" i hele verden...er jeg sådan ca. bare totalt lykkelig! Har bare hygget mig og festet med de bedste venner man kan drømme om, og haft massevis af skæg og ballade...

Selvfølgelig var Talant der ;o) Min bedste metalven i verden! Sender ham din hilsen ;o)

Har først set jeres hilsner nu. Jeg takker mange gange for de gode ønsker....Sødt af jer, og dejligt at der er nogen af SOL-ens debattører, der gør plads til at sende andre gode ønsker ;o)

Det var helt vidunderligt...og ja...det er vel nok hovedsaligt musik, mange ville kalde larm ;o) Ikke desto mindre, synes jeg nu du skulle give et norsk band ved navn Lumsk en fair chance. Det er middelaldermusik - fantastisk dygtigt, genialt udført...og smukt. Den kvindelige forsanger synger som englene i himlen...hvis man ellers tror på den slags ;o)

Mange varme hilsner
Halfevil333

Kære DoktorMorrisson sanessa
Nu havde jeg bare skrevet et langt svar til dig....og så forsvandrt det sgu bare! Øw øw!

Vil bare hilse og sige mange tusind tak for de gode ønsker...Det gik kanon!

(Var det ikke dig, der sammen med Loviathar i en supergod og meget respektfuld debat her i SOL-en for meget, meget længe siden afslørede enorm viden om finsk heavy metal? Er der noget nyt fra fronten? ;o))

He he,, middelalder musik... sjoveren
Ja, det skal squ nok passe en som mig ;-)) Trods det vil jeg give dit forslag en chance, mest pga. den kvindelige forsanger......samt min interesse for larm ;-)) Det squ bedre end stilhed!

Godt du/I havede en god tur, det kommer ikke dårligt tilbage og oplevelser kan man ikke få for mange af. Jeg håber vejret holdt, da jeg er bekendt med at der har været en del regn i det område, ,,,, men I slap måske?

Velkommen hjem hilsen fra Lars ;-))