Gave til min far

Gave til min far smukkert14
Jeg kan ikk finde ud af hva jeg skal giv min far for han ønsker sig ikk noget, og vil ikk kun give ham en ting det må gern være to ting.. Men hvad?

gave idé Anonym
Hey - hvad med et familie spil???
Og evt. slik og øl/vin til at hygge med under spillet???

billet til biografen Liput
en til ham og en til din mor, det er en god gave. Fædre er så svære at give gaver til som regel :-/

Bøger/musik Tinne
måske kan du ved at lede intensivt på nettet finde en god bog til ham. Evt give ham et gavekort til en bog eller musikforretning ??

En god personliggave jordegern
Hvad med at få en fotograf til at tage et billede af di og eventuelt dine søskende, hvis du har sådan nogle, men ellers så bare et portrætbillede eller et sammen med din hund/kat osv. Sæt det i en flot ramme. Det er personligt og alle fædre bliver glade for billeder af deres børn!
Du kan også sende billeder ind til onlinebeauruer som laver mussemåtter, pudslespil, kalendere osv. med dine egne billeder også en meget personlig gave som faktisk ikke er så dyr igen...

Humørjoker - ALLE forældres bedste gaveønske! Morpower
Du skal ikke give biografbilletter til din far og mor - du skal invitere ham i biografen - sammen med DIG SELV!

Og hvad med en "humørjoker"? sådan et kort du giver ham, som nulstiller dit dårlige humør - næste gang, når han giver dig det! Du ku' jo ønske dig det samme af ham!

Du skriver bare på et kort:

Dette er en humørjoker! og næste gang jeg er sur på dig og urimelig, LOVER JEG *STRAKS* at være sød og glad når du giver mig dette kort!

God gave Annonym
Det ville være en super idet at gi' ham et weekend ophold! eller lav et ler hjerte![l][l][l]