Gave til min kæreste

Gave til min kæreste slankepigen
Min kæreste skal udstationeres her til næste år og der tænkte jeg på at forsøge at bruge tiden på at blive sundre og dermed tabe mig til den vægt jeg havde engang ( som han kun har set på billeder men altid taler om) så vidt vi ved er han væk ca 6 mdr og der tænkte jeg på at prøve at tabe mig omkring 25kg....som en gave til ham når han er hjemme forhåbeligt.

Jeg mangler den sætning eller "magiske" odr eller ting der kan drive mig til det i de svære dage hvor man har vild lyst til at giveop eller æde sig fed i slik osv

Nogle der har foreslag til hvordan jeg kunne prøve at beholde gnisten i at tabe mig og hvad jeg kan forsøge med.

Jeg ved man skal spsie sundt og tage så meget motion som muligt.

Har tænkt på at forsøge at lave en slags plan for hvorda jeg skal spise og havd jeg skal lave altså udover de "faste" ting såsom at jeg fx skal gå en tur på to timer dagligt osv
for at have noget " jeg skal" gøre ting.

Håber nogle har tips eller ideer til de ting?

Mission vægttab! Tine sin
-Hæng et billed af dig selv på køleskabet/ slikskabet hvis i har sådan et , fra den periode hvor du var slank og et billed af dig selv sådan som du helst ikke skulle ende med at se ud.... (et af hvert)

jeg har selv et billed, der er taget i smmerhuset, hvor jeg sidder med en kæmpe is fra ishuset og som er taget i en position hvor dobbelthagen og bildækket tager sig "godt" ud -Virkelig ucharmerende, men motiverende!

Kender ikke nogen, der har tabt et helt kilo dulkis
- for andres skyld. Du skal da gøre det for din egen, hvis du trænger til det. Er han godt nok mere værd at gøre noget for, end du selv er? Hvad er nu det for noget?

Vil gerne selv tabe mig men har aldrig kunne holde slankepigen
det men tænkt hvis jeg nu har et mål og en jeg gerne vil gøre det for også.
Jeg ved han elsker mig uanset om jeg vejer 300 eller 50kg men ville virkelig gerne tabe mig og tænkte nu har jeg en mål at kunne gøre det for - hvis du forstår det jeg mener?

Hvad skulle motivationen være dulkis
- hvis han elsker dig uanset din vægt. Det vil jo være din undskyldning første gang du er kagesyg. [;)]

- Den bedste motivation er at se nålen flytter sig på vægten. Du siger 25 kg og så har du en deadline at gå efter - de to ting skulle kunne fungere, men du er allerede dumpet ved at starten ikke skal være i morgen men til næste år. Det spiller ikke. [:/]

- I morgen er en god dag. [:)]

hehe der fik du mig slankepigen
jeg forsøger hele tiden men ved jeg ikke kan nå det før han er udsendt så derfor tænkte jeg at forsøge

Godt og sund initiativ Meette
Det lyder som en rigtig god idé at lægge dine kostvaner om og tage de overflødige kilo - for din egen skyld. Som andre har nævnt tror jeg det er vigtigt for din motivation, at du går ind i projektet for din egen skyld. For at du skal blive en gladere pige og mere tilfreds med dig selv. Nu tror jeg ikke på, at det er sundt at gøre den slags projekter for andres skyld, og heldigvis skriver du da også at din kæreste elsker dig som du er. Så netop derfor er det ikke en god motivationsfaktor.

Men jeg kan godt forså, at du har brug for at sætte dig et mål - og hjemkomsten for hans udstationering er da et et udmærket tidspunkt. Min erfaring er, at det er vigtigt at sætte nogle del mål op. 25 kg er mange kilo, og det tager lang tid.

Lad være med at sætte tid på. Glød dig over hver enkelt tabt kilo, og sæt evt. en gulerod op for hver gang du har tabt 5 kg. Efter de første 5 kg kan det være en ansigtsbehandling eller anden forkælelse. Efter 10 kg kan det evt være lidt nyt tøj. PÅ den måde deler du projektet op i overskuelige dele.

Og husk - livet starter ikke først når du har tabt de 25 kg. Hver enkelt tabt kg er en sejr i sig selv og et skridt på vejen. Når du har tabt 5 kg og måske fortvivler over, at der er lange udsigter til at de 20 kg også er væk, så husk på, at de 5 kg allerede er tabt, og det er en sejr i sig selv. Hvis du forstår hvad jeg mener :-)))

Har du overvejet at melde dig til Vægtvogterne eller vægtkonsulenterne (eller lignende) Det er utrolig motiverende at dele sine sejre med andre, og i perioder med dalende motivation er det også vigtigt at have nogen at dele det med. Det er nok lidt firkantet at skulle spise efter en fast diæt, men omvendt er det for mange en motivationsfaktor dels at tage en uge ad gangen dels at have en veje dag om ugen, der virker som gulerod.

Held og lykke med projektet[:)]

Her er en idé: En Marie
Måske lyder det lidt underligt, men har du lyst til at hjælpes lidt ad? Jeg ved ikke om du tør give dig til kende IRL, men sagen er den at JEG er en pige på 25 som altså også godt kunne trænge til at tabe mig mindst 25 kg. Jeg aner jo ikke hvor du bor, men måske kunne man holde hinanden lidt i ørerne på msn? Det tror jeg i hvert fald at JEG kunne have brug for. Man kunne udveksle erfaringer, tips osv, men på et helt privat plan - altså i modsætning til forskellige foreninger som gør lidt det samme (mod betaling)

Jeg har meget godt styr på det med HVORDAN man skal tabe sig, mit problem er bare viljestyrken - jeg kan ikke tage mig sammen!
Jeg synes det lyder som en god gave til kæresten, tror også at min ville sætte pris på sådan en gave[;)]

Hvad tænker du om min idé?

Jeg har ikke noget imod slankepigen
at give mig til kende irl.. og alt støtte man kan give og få er påskønnet.
Jeg bor i Odense.. hvad med dig?
Skal lige siges jeg er søv så alm tlf snak evt er ikke så nemt med mig men andre muligheder findes jo

Og ja jeg har samlet en masse opskrifter på fedtfattig mad snack osv som jeg forsøger at spise af end de "fede" men udveksler gerne.