Gaver til ftg - og hans venner......!

Gaver til ftg - og hans venner......! jalmar
'

Hej ftg

Hermed et par links, noget læsestof samt noget for ørerne,

..Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at du forklarede hvad DU mener, er fejlagtig i de konklusioner som er at læse i øverste link, som handler om Skriftstedet John. 1:1!

http://www.jehovahswitnesstruth.com/john1_1.htm

Link stammer fra denne samling af af sammenlignende skriftsteder, Kirken versus JV

http://www.jehovahswitnesstruth.com/


Her er så det du kan gå lytte til, mens du sidder og "skriver" dine tekster...![lol]

Jeg har desværre ikke selv højtalere, så jeg ved ikke hvad de indeholder andet, end det er nogle Kristne mennesker der har fundet Vor Herre Jesus Krist...!

http://www.jwinfoline.com/Page/audio.htm


Mit ønske re.: John 1:1 er alvorlig ment ftg.

På forhånd tak for din tid!Med venlig hilsen

jalmar

ha ha jalmer ;) sveland
et ret godt link ;)
http://www.jehovahswitnesstruth.com/john1_1.htm
takker! jeg tror ikke ftg, vil svare tilbage på dette.

han må jo kun hente sin information, fra sektens egen materialer. for ellers finder han bare en mere sand sandhed, end jehovas vidner, og det betyder færre penge til sektens top. så fy! fy! jalmer, du må ikke indformere ftg, om den sande sanded ;)

Unndskyld, men............... En stemme.
mener du at det betyder, at Jehovas Vidner uden at ville det har givet et bevis på lige netop det modsatte af deres fortolkning?

Venlig hilsen

En stemme.

Hej du sonore stemme i natten.............. jalmar
'

......Jeg kan ikke "læse eller skrive" andet end "skraldespansk".(lol)

Men jeg mener jeg forstod, noget i retning af, at den side forklarede noget om, hvornår man skulle komme, her er det så John nr. 1_1

Der står da:

JEHOVAS VIDNERS TRUT - kom JOHN. 1_1 - - Gør der Ikke..?

- - Se selv:

http://www. "jehovahs witness truth." com john 1_1. htm

Betyder det IKKE, at når Jehovas Vidner Trutter, så skal John nr. 1_1 komme - - noget ala det man gør som spejder og militæret altså trutter på en bestemt måde, så skal man komme straks (altså løbende el. gående hurtigt - IKKE det nu tænker på)...?


Med venlig hilsen

jalmar

Jo, det er truth (sandhed) En stemme.
Ja, men jeg kan jo kun give dig ret. Nu er der det ved det, at Jehovas Vidner åbenbart ikke er klar over, at de har "skudt sig selv i foden".

Når det forholder sig sådan, at de ligefrem har skabt en Bibeloversættelse der går direkte imod deres egen lære, så er der noget galt, helt galt.

Det er det samme andre steder i Bibelen.

Jehovas Vidner har i deres egen private Bibeloversættelse modsagt deres egen lære, indtil det usandsynelige.

Hvorfor?

Venlig hilsen

En stemme.

Hej stemme.......... jalmar
'

........Se - der var jo ham der Digterpræsidenten af JV, Fred Franz, som digtede den der såkaldte NWT = New Worlds Translation - Og mand dog, det var en Translation fra en hel anden verden, Ingen havde set mage til tidligere!
- - Princippet var nogenlunde det samme som hvis jeg oversatte den danske 92-udgaven til engelsk, og der hvor jeg ikke kendte ordene selv digtede videre...men så var det jo at ham Fred han kradsede af, og efter at have holdt den obligatoriske Kassefest, stod de så med den der bibel, som de havde postuleret var:

DEN MEST NØJAGTIGE BIBEL TIL DATO, SET UD FRA DE GAMLE TEKSTER SAMT MED ADSKILLIGE NYE SKRIFSTEDER DER NYS VAR FUNDET OG OVERSAT AF DE GENIER, DER OGSÅ HAVDE FORFATTET NWT, DER DOG IKKE VILLE STÅ FREM, FORDI DET SKULLE VÆRE BIBELEN DER SKULLE ROSES OG IKKE DEM..Bla Bla Bla..

En ting havde de ikke regnet med, at Fred's Nevø, en af de højst placerede ældste, og født ind i kulten, pludselig så LYSET - altså det rigtige lys, og flygtede... han viste jo hvem der havde digtet den der åh så geniale bivel...!

Nemlig Fred som hovedmanden samt resten af bestyrelsen, OG INGEN af dem, havde bare en tilnærmelsesvis uddannelse til det JOB - De troede jo, at ham der Jehova ville guide dem til success...

Hvad fanden vil du have de skulle gøre mand, derfor går der næsten heller ikke et år, uden at den bliver rettet til.


Mange hilsner til dig

fra

jalmar

Fårene kender MIN stemme. Den rigtige hyrde
De fremmedes stemmer vil de slet ikke følge.