Gen-manipulation... er vi på rette vej ?

Gen-manipulation... er vi på rette vej ? anom
I en tid hvor det bliver mere og mere almindeligt at få kustig befrugtning, og TV laver programmer om folk der opsøger sine rødder, kan det undre mig at debatten ikke har kædet disse 2 fenomener sammen.

Jeg ikke lade være med at tænke: Hvis der ikke er nogen der ved hvem der er far(sæd) eller mor(æg), hvordan undgår vi så en fremtid hvor 2 biologiske søskene finder sammen ?

Søskene har et særligt bånd, også selvom de aldrig har kendt hinanden, i England har et søskene par lavet sammen som par i 30 år(og jeg må formode de har haft sex)inden de fandt ud af at de rent faktisk havde samme mor, som havde bortadopteret drengen da hun i sin tid var for ung til at passe ham.
Ville det samme kunne ske i danmark ? Det er jo ikke fordi vi lever i et stort land og teoretisk kan en mand blive far til en 10-15 børn i en enkelt "skud" der bliver afleveret i sædbanken.
Disse børn ville jo kunne vokse op, forelske sig i deres biologiske bror eller søster, og derefter begå incest uden at vide det.
Jeg er klar over at lige nu er "chancen" for at rende ind i sine biologiske søskene forsvindende lille, men hvad med fremtiden ? Sæd der ligger i sædbanken, kan holde sig i mange år...
Skal vi indføre en tvungen blodprøve(for lige at tjekke generne) før vi kan blive gift ? og hvad med dem der så ikke bliver gift ?

tjaa anonymius
Det hjælper ikke en skid med en blodprøve, folk kan jo parre sig som de har lyst til og så få en masse "sjove" børn ud af det. For det er vel den eneste forklaring på at vi har forbudt incest, det er vel for at undgå de mærkelige børn, der kan komme ud af et forhold mellem nært beslægetede.

Der er steder i USA hvor det ikke er uanmindeligt med blodskam, alene fordi der ikke kommer nok "nyt" blod til de afsides liggende byer.

Så velkommen til den nye verden... om 100 år vil vi så være så indavlede at vi kan starte forfra med cilivitationen [:D]