genskabe uddøde dyr

genskabe uddøde dyr djdaddy
Det er lykkedes et hold forskere fra Japan og Hawaii, at skabe et gennembrud i jagten på at kunne lade uddøde dyrearter genopstå.

Forskerne har brugt sæd fra en mus, der har været frosset ned ved -20 grader i 15 år, til at fremavle et kuld raske museunger, ved at insiminere en hunmus med sæden.

En af de ting forskerne har gjort anderledes end deres kollegaer, er at de har brugt sæd fra hele mus, eller organer, i stedet for nedfrossen sæd. link: http://www.wtopnews.com/?nid=220&sid=881260

HAR DE DA FORHELVEDE IKKE LÆRT AF JURRASIC PARK.

Det er ikke nok at høre........ h.olsen
Jeg tror du glemmer at mennesket nysgerrighed er uden grænser. Vi skal lige prøve at se hvad der sker. Jeg tror at vi alle sammen kan skrive under på at vi har gjort et eller andet i vores liv mod bedre viden. Jeg har personligt op til flere gange skulle afprøve om, poetisk omskrevet, tyngdekraften virkelig også galt mig.

her har de jo haft hel djdaddy
med sig. så er ? jo hvad de så vil prøve med.

lige ved h.olsen
Jeg mener at have læst at det næste skridt er at genskabe mammutten, forskerne er på nippet til at have fremskaffet brugbart dna og om ikke særlig længe vil man forsøge at få en elefant til at bære fostret.