GENSTARTER

GENSTARTER Anonym
min pc bliver ved med at genstarte hele tiden... kan ikke gøre en skid. windows start billed kommer frem, og så genstarter den igen????

Ominstaller :-( sherlock_holm
Jeg har kæmpet med sådan én i et par dage sammen med Trinity Rescue Kit, men til sidst måtte jeg indse, at mine evner ikke slog til.
Efter ominstallation af Windows kører maskinen igen.Jeg tror, det er en virus, som i hvert fald jeg ikke kunne bekæmpe.

jeg har selv haft samme problem. balasuaq.
jeg så en annonce i jyllandsposten, for gratis programmer på komputer------dansk magasin------men jeg havde overhovedet ikke trykket på nogle programmer, kun komputer-----------
derefter stoppede og startede min PC konstant, og selvom vinduet kom frem, så kunne jeg ikke nå at skrive mit password, før PC lukkede ned igen.
min kone påstod, at hun kendte et computer geni, som hurtigt kunne fixe systemet, men haan var gået over til en laptop, så jeg skulle medbringe en CD og en skærm, for at kunne rette problemet.
han brugte ikke den PC, som jeg medbragte, men senere kunne jeg se, at han havde formateret min harddisk, og jeg mistede, alt hvad jeg havde gemt, jeg har talt med en computer store, som fortalte mig, at min PC skulle sendes til norge, og rapareres, det ville koste ca. 13.000 kr.
jeg har stadig ikke fået lavet min harddisk, men på C drevet, står der kun overskriften, på diverse mistede filer, så nu bliver alt gemt på D drevet, jeg ved ikke om der findes kloge hoveder her på debatten der kan hjælpe mig med gode råd, helst skrevet på et letforståeligt sprog, da min viden om computere, er meget begrænset.

på forhånd tak icefarmer2001@yahoo.dk

En ekstra PC ? sherlock_holm
Hvis din disk er formatteret op igen, er der ikke store chancer for at få fat i de gamle oplysninger - i hvert fald vil det koste en jetjager :-(

Hvis IKKE den er omformatteret endnu, kan du sætte den i som "slave" i en anden PC - altså som en ekstra disk. Og så kan du sikkert komme til dataene og redde dem ud på CD eller hvad du nu har mulighed for - f.eks. flytte filerne over netværk til en PC, der har plads til dem.

tak for dit svar. balasuaq.
min PC er ikke blevet omformateret igen, og det er nu næsten 2 år siden, at ham fyren formaterede, slettede mine filer.
den anden PC som jeg medbragte dengang, har jeg ikke mere, den er blevet dumpet, men min kone har en PC mage til min, men jeg ved ikke lige hvordan jeg skal indstalere den som slavedisk.

jeg kender en rigtig tekniker til en rimelig pris, så måske skal jeg kontakte ham, og jeg gemmer dit godde råd her.

tusind tak for hjælpen.

Glad for at være sherlock_holm
lidt til nytte :-)
Og jeg er glad for din tilbagemelding også.
En "rigtig" tekniker lyder som en god idé - og det tager ikke lang tid, når man har dimserne "i fingrene".
Held og lykke med det !

VENT MED REINSTALL!! gubbi_the_great
Hvis du har din windows cd (bruger du vista eller xp?)
så smid den i!
Boot fra cd'en. Herinde er der en menu med en mulighed for en reperation af computeren. Hvis du har vista er det rigtig let. Den har en funktion under reperation der er specielt lavet til at reperere boot vanskligheder.

hello, tak for dit svar. balasuaq.
jeg har XP, men jeg har ikke diverse CD'r, de var ikke med, da jeg købte computeren.
har du læst mit første indlæg, og mener du at jeg kan få alle mine slettede filer tilbage.
jeg har været ansat på grønland i 29 år, først 4 år i marmorilik--eller den sorte engel--en mineby lidt nord for umanaq, derefter 14 år på thule basen, og ellers har jeg sejlet rundt med passagerskibe og tankskibe. jeg har også været ansat i GTO og hjemmestyret, og jeg havde nogle udkast til 4 bøger, som jeg ville skrive om mine oplevelser, men som sagt er det hele væk. jeg har naturligvis også mistet en masse billeder.

er ikke sikker gubbi_the_great
Er ikke helt 100 på hvad du mener. Hvis harddisken er blevet formateret hvordan kan du så stadig se overskrifter for forskellige filer?

Hvis harddisken er blevet formateret, er det muligvis stadig muligt at få de gamle filer frem, men det kommer an på hvordan formateringen er foregået. Hvis det bare var en ekspressformatering skulle det være muligt at få gamle filer frem.
Til det skal du sætte din gamle HDD som slave i din computer (går udfra du har en IDE HDD, og så er det ikke så svært at sætte den i slave). Så skal du installere et recovery program på din computer. Kan ikke anbefale nogle pt fordi det er så mange år sidan jeg har gjort noget lignende. Men prøv at google lidt rundt efter et.
Det program kan muligvis finde og gendanne de gamle filer på din HDD.