Ghettoiseringen skal stoppes.

Ghettoiseringen skal stoppes. Socialdemo
Den stigende ghettoisering er et samfundsproblem, der skal gøres noget ved nu. Den nuværende udvikling, hvor hele boligområder er hjemsøgt af sociale problemer, er ikke blot bekymrende ud fra et menneskeligt syn, men den truer også sammenhængskraften i vores samfund og er økonomisk uholdbar. Vi mener, at en investering i mindre ghettoisering er en investering i fremtiden. Derfor vil vi over de næste fire år bruge 4 mia. kr. til en bred ghettoindsats, som både skal rette op på de belastede områder og hindre, at nye områder udvikler sig i en negativ retning.

Man kan spørge sig selv, hvem bor i ghetto?
Er det fordi der er boligmangel?
Hvilke vilkår findes der for "ghetto"-mennesker, med mindre man har tænkt sig at rive lortet ned?


:-)

hvad er der galt socrates
med ghettoerne?? - jeg forstår ikke at der er så mange der er imod dem, -så ved alle grupper hvor vi har dem -og de os. livet bliver meget simplere - de holder sig hvor de synes om at være - det gør de jo alligevel -og der holder vi os væk, -det gør vi jo i forvejen, så det er heller ikke noget nyt.

det er jo helt tydeligt at flertallet nægter at lade sig integrere i det danske samfund - se det i øjnene, glem alt om forceret integration -de grupper, individer, som vil være danskere skal som hurtigt finde ud af at blande sig og sprede sig i mængden. - dem som ikke vil -vil altid fremstå som afvigere -og sådanne kommer aldrig til at passe ind i et velfungerende, frit, vestligt demokrati.


realisten.

Socrates var klog, men du, du navnetyv.. DF Propagandist
Du mener et frit vestligt demokrati som DF står for?

LOL Bonderøv