Gi dårlige forældre bøder

Gi dårlige forældre bøder 8888888
Sikke en god idé til et bedre samfund vi kunne få. Forældre skal lære at atyre og opdrage deres børn, så de ikke generer andre uskyldige mennesker, samt forstå en besked om at nu har de overtrådt grænsen for hvad normal adfærd ( adfærd der ikke provokerer) og beskeden skal gerne forstås efter 3 gang helst.
I andre lande har vi ikke det regelsæt, men det der ud til at være nødvendigt i Danmark, så vi kan få lidt dtyr på nogle af de exceptionelt egocentrerede børn.
Forældrene gør dem en bjørnetjeneste...

Rigtig god idé! Ironi
fratag ethvert yngre individ ansvaret for egne handlinger. Giv forældrene skylden for alt - ALT er forældrenes skyld!

Halloooo, kan du selv høre hvor dum idéen er?

SÅ... laddyladdy
tror jeg vist vi har nok indlæg om dårlige børn og tilsvarende forældre - eller er det bare mig der er zippet nu ?? ;0)

Okay stig-eriksen
Forklar lige dette nærmere: "så de ikke generer andre uskyldige mennesker"

Det er ordet "generer" jeg ikke rigtig kan greje; hvornår generer et barn pr definition dig - er det når det står og piller næse foran dig ? Eller når det rækker tunge ? Eller ???

Og hvor meget skal der til for at genere dig ?
Jeg er sikker på du måske føler dig hurtigere genert end mig, f.eks....Hvor skal grænsen gå ? For ALLE mennesker har forskellige grænser så hvor trækker man den ?

Du kan nok se det stiller flere spørgsmålstegn end konstateringer

Det er virkeligt jens261
hårdt tiltrængt, og det ville glæde mit gamle hjerte, hvis du kunne få ført det ud i livet.
For der er ingen tvivl om at hvis alle de kære forkælede unger lærte lidt om takt og tone, så ville vi alle få en bedre hverdag.
Men det er jo desværre sådan i dag at de kære unger skal pakkes ind i vat, de skulle jo nødigt komme noget til, og hvis de så gør sig fortjent til at få varmet deres røv, så skriger folk straks op om VOLD, jeg kan ikke se at det skulle være VOLD, det er opdragelse på et barn der ikke vil høre. så er der en del der kalder det afmagt, nej det er det absolut ikke, når barnet ikke vil høre, så må det føle, sådan er der mange der er opdraget for år tilbage, og det er der ingen der har taget skade af, som sidegevinst til den form for opdragelse, får man også nogle børn/unge, der har ansvarsføelse, det aner de unge mennesker i dag ikke hvad er for noget.
Så lad os få dig ind i tinget, du skal nok få min stemme.

Hej

Nej du, det er dig jens261
der ikke vil se ideen i det.
Når man straffer folk, for de ugerninger, som deres forkælede unger har lavet, så på den måde tvinger man forældrene, til at opdrage deres unger, for det er jo alså dem der har avlet ungerne, det er ikke samfundet.
At samfundet så har brug for dem, det er en anden sag.

Jeg tror at jens261
vi skal vælge det sidste, for der kan ikke skrives og tales nok om det, så der er nogle der vågner op, og får sat noget i gang.

Hej

Du kan åbenbart jens261
heller ikke se noget forkert i, at de kære unger render rundt og laver ballade, ødelægger andre folks ting, er frække, hvis du siger noget til dem, så får du bare et beskidt svar, eller fingeren, jo du der er nok at tage fat på.

Hej

Bravo hans 11
Hørt!!!!!!!!!!!!!!1

Ja, man ser jo ikke børn Holger
bukke eller neje mere, når de hilser på en voksen.

Hmmmm stig-eriksen
Synes da selv mit indlæg er rimelig neutral - så kære Jens, vis mig lige hvor der står (i mit indlæg) at jeg synes det er i orden "møgungerne" giver fingre osv ?

For jeg kan altså ikke selv finde det.....!!!

Prøver lige igen; jeg kan ikke rigtig se formålet med at uddele bøder til dårlige forældre for hvor går grænsen for at blive generet af en møgunge ? Hvornår bliver man generet ?

Du har ikke skrevet jens261
nogen steder at du syntes at det var iorden, at ungerne giver fingeren, det var heller ikke det jeg påstod, jeg ville med det jeg skrev, beskrive de forskellige gøremål, der generer folk på gader og stræder.

Hej