Gift mand

Gift mand Linette
Jeg er en kvinde på 33 år, single og uden børn.

For et par uger siden deltog jeg i et fagligt arrangement via min arbejdsplads. Med til dette arrangement hørte også en festmiddag med deltagere fra afdelinger fra alle dele af landet.

Jeg har tidligere på dagen haft gruppearbejde med en gift mand fra sjælland´og jeg selv bor i jylland. Det vil sige, at selvom vi arbejder indenfor samme organisation ,så kendte jeg ham ikke i forvejen.

Hele aftenen tilbragte vi sammen, vi dansede og flirtede vildt. Det skal lige siges, at han er gift og har 1 barn samt 2 bonusbørn med hans nuværende kone. Det stoppede ham dog ikke i at gå videre.

For hen af natten blev han fuld og sagde, at jeg var velkommen i hans seng. Jeg tog imod tilbuddet, fordi jeg faktisk var ret betaget af ham.

Det blev ikke til noget sex, for vi var begge for fulde. Næste morgen vågnede han og blev lettere forvirret, da han opdagede mig. Vi lå og snakkede lidt, smilte osv, og pludselig stikker han hånden ind og griber mit bryst. Det udvikler sig så til sex, hvor han er meget blid og kigger mig dybt i øjnene
Han får mig virkelig til at føle, at jeg er noget ganske særligt.

Efter at have elsket skal han dog skynde sig i bad og jeg forlader værelset 5 minutter efter med mit tøj.

Selvom jeg godt ved han er gift, føler jeg alligevel, at det vi delte var noget helt særligt. Så mandag morgen sender jeg ham en mail, hvor jeg takker for sidst, og spørg om han har en privat mail jeg kan maile ham på uden at konen og arbejdspladsen opdager det.

Hertil svarer han, at han ikke ønsker kontakt fremover, fordi han ikke ønsker at blive afsløret i sin utroskab. Han er bange for at konen opdager det.

Det kan jeg selvfølgelig godt forstå, men jeg mener også, at hvis han kan have sex med mig den nat så inderligt, så kan han ikke elske konen rigtigt. Hvem kan dele sådan en oplevelse med et andet menneske, hvis man har en derhjemme man elsker.

Jeg accepterer hans afslag på mailkorrespondance, men forsøger alligevel at sende 3 vitser til ham via hans arbejdsmail over de næste par uger.

Jeg har intet hørt fra ham siden, så jeg må vel gå ud fra, at han mener hans ord. Det gør meget ondt inden i, for jeg er faktisk blevet forelsket i ham, men det nytter vel ikke noget at forsøge igen med en ny mail. En mail hvor jeg fortæller ham om mine følelser.

Jeg vil vel bare ydmyge mig selv eller hvad tænker I?

Er det her ordene i krig og kærlighed gælder alle kneb skal tages i brug?

Linette[l]

Nej. Migselv..
Du er garanteret hverken den første eller den sidste han har været konen utro med. Det lyder da til at han har erfaring med både flirteriet og invitationen til sex.

Ærgerligt for dig hvis du er faldet for ham. Han har jo klart givet udtryk for at han mener at det er en fejltagelse, i og med at han ikke ønsker yderligere kontakt til dig overhovedet.

Mænd har ikke den samme opfattelse af sex kontra følelser som kvinder. (I de fleste tilfælde.) For dem er et engangsknald nok ikke den helt store følelsesmæssige oplevelse, uagtet hvor blide de så kan være.

Ja. Du har allerede ydmyget dig. Gør det ikke værre. Nej det er IKKE her alle kneb skal tages i brug. -Slet ikke. [:|]

Hvis du falder så let for en fyr skulle der jo ikke være langt til den næste du kan falde for, som måske oven i købet er single.

DET ville da være smart for alle parter. [;)]

fake mummimor
den historie, i flere varianter har været prøvet før.

Nej det er ikke fake Linette
Hvad mener du med det?

Det tror jeg ikke Linette
Han er den tilbagetrukne type, som slet ikke scorer. Det var mig der scorede ham, og ikke omvendt. Så jeg tror ikke han plejer at lave sådan nogle ting.

Det var først, da han blev fuld, at han selv var med på den, så at sige, at han er typen der gør sådan noget af og til holder vist ikke helt.

Derfor tænker jeg også nu, at eftersom han ikke er typen der fører sig frem, så ved han måske bare slet ikke at jeg er interesseret i ham.

Jeg skrev jo ikke om mine følelser for ham, men spurgte bare efter en privat mailadresse uden at blotlægge mit erinde overhovedet. det var en meget neutral mail jeg skrev til ham. Kunne lige så godt have været til et familiemedlem.

Og måske har han tænkt, at hvis det kun var venskab jeg ville, så var det ikke værd at gå videre med.

Ja, jeg ved godt en kvindehjerne kan lave mange undskyldninger for en mands handlinger. Måske forstår jeg mig bare ikke på mænd og deres forhold til sex!

Er der slet ikke nogen der mener, at der er noget at vinde ved at kontakte ham og blotte mine følelser?

min umiddelbare tanke thecaveman
er at du er bange for at binde dig.

Det lyder mærkeligt, når jeg ved så lidt om dig, men når du er single, og så synes at en gift mand er vidunderlig efter en dag/nat så rejser hårdene sig på mig. Specielt hvis følelserne stiger ved en afvisning.

Det behøver naturligvis ikke forholde sig sådan.

I mine øjne har du ret i, at det ikke kan være særlig godt derhjemme, hvis han kan finde på sådan noget. Andre vil måske sige, han er en "rigtig" mand. Andre igen vil give alkoholen skylden.

Men selv om du skulle have ret, så gælder det jo ikke hvis han ikke synes det samme. Hvis han ikke er "klar" til at erkende det, eller vil give forholdet en "sidste" chance, så slår du bare huller i luften.

Derfor vil en mail, hvor du forklare om dine følelser ikke hjælpe. Om det er at ydmyge dig selv, hvis du skriver den, må du selv afgører. Jeg ville ikke gøre det. Han er ikke det værd.

med venlig hilsen

Grøn

Tak for jeres ord. Linette
Det er ikke rart at læse, men jeg kan godt se pointen alligevel.

Det er måske også derfor han er så svær at slippe, fordi han trods alt har vist integritet på trods af hans utroskab.

Og så er det selvølgelig bare heller aldrig fedt at blive valgt fra.

Jeg lader være med at kontakte ham mere. Jeg har læst andre indlæg herinde idag og kan se at mange kvinder har stået her som jeg.

Så der er nok ikke mere at komme efter der.

Tak for jeres hjælp om end den var hård at sluge.

gift mand oldingen fra 1946
Hej linette
Dette er et emne der har voldt Hovedbrud siden Arrild,s dage.Manden du her mødte,har sikkert mange grunde til at opføre sig som han gør.
Linette,det kan du ikke bruge til noget konstruktivt,det er nogle af De små øretæver livet giver,tro mig,en dag vil du grine af denne oplevelse hvis altså du skynder dig at finde din Kærlighed i dit Hjerte til dig selv frem i en fart.
Jeg mener du skal lære at tro på dig selv før du kan sortere og derved tro på at der ude et sted er noget godt der venter på dig.
Du må gerne skælde mig ud som en gammel nar det er ikke helt forkert,men jeg har selvfølgelig også samlet på øretæver i 62 år.
Linette jeg ønsker dig et Positivt og Varmt Liv.
Oldingen 1946[s]

Jo man(d) man Den kærlige elsker
Hej Linette

Lad dig nu ikke forføre af dine dagdrømme, det skader kun dig selv!

Jo, man kan sagtens elske sin kone og så være en kærlig elsker udenom forholdet. Ikke at jeg selv har prøvet det, for har aldrig været utro. Jeg tænker bare logisk.

Selv har jeg været en meget kærlig elsker, men ikke haft lyst til at binde mig. Sex siger mig ganske enkelt ingenting, hvis det ikke er med hengivenhed og inderlighed. Men fra tiltrækningen og suset ved denne inderlighed og så til at overveje et fast forhold, der har altid skullet MEGET mere til for mig.

Sex er naturligvis en vigtig del af et forhold, men for mig - og mange andre - der er altså 1000 andre faktorer, der gør at man elsker sin partner. Det er vist de færreste der primært elsker sin partner primært pga. det sexuelle. Trods alt. Det er det, der skiller mennesker fra dyr.

glem ham cheser
og kom videre med dit liv [;)]

han har jo gjort det helt klart at det for ham kun var en engangs affære og at han ikke ønsker kontakt.
så syntes jeg du må og skal acceptere, yderlige forsøg på kontakt kan bare gøre at han blier sur og øge chancen for at konen opdager hans fejltagelse,det vinder du ham ikke ved tværtimod.
så tag det som en fed oplevelse og nogle goe minder for jeres begges skyld [;)]

Det var kun sex lotte68unlogged
og du lægger alt for meget i det. Han kan sagtens have sex med dig og stadig elske konen.

Han har vist efterfølgende, at han ikke er interesseret.

Og det er ikke her, at ordene i krig og kærlighed gælder alle kneb skal tages i brug, for han er ikke interesseret i dig.

Uanset hvor hårdt det lyder,
Glem ham og kom videre.

Linette - du er naiv lidt mere erfaren
Jeg kan ikke fortænke dig i, at du tror som du gør, men tro mig, når jeg siger til dig, at han er mere end dreven i det her spil. Han kan endda sit kram.

Der er en der skriver til dig, at det var en fejltagelse fra hans side. Nej det var det ikke. Det var helt bevidst og det var meningen det skulle være dig. Der skal bare ingen kontakt være bagefter. Fortsætter du med at kontakte ham, risikere du, han bliver ubehagelig, så lad være. Det du har oplevet er en gængs spilleregel for sex med gifte mænd. Han har ikke overvejet, et sekund, at gå videre med den sag.

Nu ved du det. Tag ham som en oplevelse og kom videre. Bedst selvfølgelig, hvis han kan blive "et godt knald" inde i dit hoved for der er ikke basis for andet. Han er lige efter bogen.

Kære Linette amarti
Tror nu du har fået nok ord med på vejen, men kan alligevel ikke lade være med at give mit besyv med også.

De fleste af os kan nok relatere til en historie fra vort eget liv, og derfor har vi erfaringer at øse ud af.

Jeg vil ikke kommentere så meget selve det der skete - du har fået mange gode råd allerede, hvilket jeg er meget enig i; Glem ham og glem det der skete. Jo før, jo bedre.

Du skal til og koncentrere dig om dig selv og dine egne behov.

1) Vil du gerne have en kæreste med henblik på et fast forhold, familie, børn osv.?

2) Hvis ja, så aftal med dig selv, at det var sidste gang du spildte tiden på en gift mand

3) Vær meget fokuseret på og hold dig selv fast i, hvad du går efter.

Min egne erfaringer har båret frugt og jeg fulgte de tre step.

Jeg fik - og får - af og til tilbud fra gifte mænd/mænd der er i forhold, og hvis ellers det er ægte kærlighed du leder efter, så lad være med at spilde tiden på dem. Det er bare om at være hård mod sig selv.

Ham, som jeg lever sammen med i dag, var i et forhold da vi mødte hinanden, og han ville gerne mere end danse til den julefrokost... Jeg gjorde det meget klart, at jeg ikke ønskede at gå videre, med mindre han gjorde sig fri at det han stod i (det skal lige siges, at vi inden da havde arbejdet sammen i 3 år, så helt fremmede var vi jo ikke overfor hinanden). Det gjorde han så, og vi har været sammen lige siden [:)]

Der er også en til dig derude, du skal bare blive ved med at lede og med hård hånd, sortér de "brådne kar" fra.

God jagt! [;)]

/Klokke

Uhhh nej Linette Kogt kanin
forstyr ikke hans liv. Du har fået det ud af ham, han vil give, og du tillægger ham en masse egenskaber og tanker, der aldrig så meget som har strejfet ham. Du er blevet grundigt manipuleret, men hvad så - du er også en erfaring og en god oplevelse rigere.

Han er et ægte one-night-stand. Lad det forblive ved det. Også selvom der kommer en ny firmafest.

246. gang mummimor
vi hører OFTE den type fortælling i sol, typsik digtet af nogen der bare vil have opmærksomhed.

Er det ikke fake, så løb i stik modsat retning af ham.

Knebene gælder nok men virker ikke ham den gifte mand
Hvis du er min søde kollega, som jeg desværre 'faldt for' og som stadig ikke fatter mine afvisninger, hverken i mit kropssprog eller pr. mail, vil jeg prøve at svare dig her.
Da vi vågnede, troede jeg faktisk vi allerede havde haft sex - black-out pga fuldskab.
Jeg er ikke den første mand, der ikke kan stå for en beundrende kvinde, der vågner ved siden af.
Jeg har fortrudt. Det skulle aldrig være sket. Jeg synes du er en dejlig kvinde, og har ret i at spørge, hvordan man kan være utro når man har en derhjemme man elsker. Jeg kan kun svare, at det kan man altså godt, hvis man 'rammes' på et tidspunkt, hvor man måske har noget man går og tumler med og samtidig er pissefuld!
Jeg vil meget gerne være fri for dine vitser! Denne affære kunne have kostet mig det der betyder mest for mig i livet.
Til din orientering, har jeg tilstået og talt ud med min kone, så hvis du har planer om flere kneb, tror jeg kun det skader dig selv, og det ændrer ikke noget for mig, udover at jeg vil blive ked af det og måske også noget irriteret over at du lægger så meget i det. Jeg er oprigtig ked af at du tror du har forelsket dig i mig og at denne situation er opstået.

Dette indlæg, den der forstår
lyder mere som en af de bedragne koner, igen giver udtryk for jhendes ønsketænkning omkring utroskab. Én ting er mænds løgne, en anden når kvinder lyver for sig selv......

Eller kunne det En til der forstår
være dig der har det lidt svært med at nogle mænd er indrettet så et hul er et hul, om det så sidder på ryggen af en murearbejdsmand??

hint En til der forstår
Kvinder, der falder for gifte mænd, er typisk kvinder, hvor faren ikke har været særligt meget tilstede. De har simpelthen udviklet et mønster om, at ville have det, de ikke kan få.

Citat: Joan Ørting

Hvordan kan det være at anis
lige så snart der kommer et indlæg fra en mand der skriver at et knald ikke behøver være noget særligt, så er det en krampes ønsketænkning?

Det er da spørgsmålet hvem der er mest naiv her, konene eller elskerinderne?

Trådstarteren skriver han udnytter en morgenstivert,og skynder sig i bad.
Det tyder jo ikke ligefrem på han selv var okay med det.

Empatiske mænd som elskere er svære at slippe ja. herete
Men jeg tror du måske ikke har oplevet denne type så ofte (den charmerende og empatisk elsker ) så du derfor falder for ham her. Bare en tanke....vær lidt mere kritisk fremover.

Er ikke i tvivl om din "one night stand" gav dig en masse - han kunne have været min elsker såmænd - for selvfølgelig er det ikke alle, der er kolde, når de bedrager deres kone. Ham du her fik oplevet har sikkert givet dig en rigtig god følelse som KVINDE, han har bekræftet dig som den kvinde du godt vil være, og det er derfor du ikke vil slippe ham. Men det er der flere mænd der kan. Og de er ofte gift....sæføli [;)]

Men manden her er jo ikke lykkelig, så du har fået del i en flig af det tomrum han befinder sig i p.t. og han har sikkert haft brug fort dig den ene gang. Men ikke det samme som han vil dig fremover! Måske hans kone ikke er særlig tiltrækkende som kvinde, men hun har så andre kvaliteter sikkert, som han vægter. Måske søger han en anden livspartner, ved at være utro - men det skulle så ikke være dig.

Du er blevet bekræftet, har haft et skøn oplevelse med en skøn mand, jamen så lad det dog blive ved det. Men du er lidt som en slyngplante, når du allerede efter bare en kort affære og hans tydelige afvisning, alligevel lægger SÅ meget i det, at du nærmest jagter manden - i form af sms osv.) Lad nu den mand være! Hvis han virkelig ville dig - som evt. fast elskerinde - så kan du være 100% sikker på han nok skulle kontakte dig!!!

Hans ægteskab LEVER åbenbart ikke, siden han flirter med dig og direkte inviterer til sex. Han kan jo have det godt på mange andre områder i hans ægteskab men ønsker tydeligvis ikke mere af dig, så mærkeligt du ikke tror på hans afvisning.

Hør lige her: Når en kvinde går med til sex med en gift mand (og omvendt en mand med en gift kvinde) så skal hun (han) ikke forvente den anden har lyst til at indvolvere sig mere end i nuet. Det er jo især det eotiske drive man har sammen - og det kan man evt. fortsætte med, hvis altså begge parter kender betingelserne og RESPEKTERER den andens privatliv.

Jeg synes du er gået ALT for langt. Prøv i stedet at finde ud af hvorfor du gider mænd, når de alligevel ikke rigtig gider dig. Hvorfor vil du synke så dybt? Hvor er din selvrespekt??

Som jeg ser det er det ikke ham her, der er problemet, men din egen tilgang til mænd. Mænd skal ikke tages så højtideligt, tag hvad du kan få af dem, men forlang ikke mere [:O]

Pusser

Du er meget... Cel
Hvor er du bare egoistisk,..du tænker kun dig selv dig selv og dit eget velbefindende godt du ikke er min mand..man kan undres over hvad, din kone vil med dig problemer i privaten giver altså ikke tilladelse til utroskab..altså helt ærligt..
Jeg håber at næste gang, du skal på fuldetur at du tænker lidt mere over hvad du laver, og ikke mindst det signal du sender.

super cheser
godt skrevet og meget modigt [;)]

håber den fes ind på hendes lystavle.

pas godt på dig selv og din kone [;)]