Gift med en udenlandsk pige

Gift med en udenlandsk pige Peter K
Efter 2 forliste ægteskaber med Danske piger, søgte jeg nye veje. Jeg kontaktede et bureau i Skt. Petersborg, som drives af en Dansk mand og hans Russiske kone, et rigtig godt bureau iøvrigt.

Ikke engang 1 uge efter mødte jeg min store kærlighed og i dag er vi gift (efter vi havde været sammen 1 år). Vi bor i Danmark og aldrig har jeg mødt så meget kærlighed og varme.

Jeg var godt nok meget i tvivl da jeg kontaktede dette bureau, for havde jeg virkelig brug for det?? Det er som om, at når man har mødt sin ægtefælle gennem et bureau, så tænker folk dårligt om én. Nu er jeg så bare typen som ikke render rundt på værtshuse eller natklubber. Jeg har i min daglig dag ikke omgang med så mange mennesker og synes det var en god idé at prøve.

Jeg vil gerne høre andres mening om bureauer? Og er det helt forkert når jeg føler, at fordi man har mødt sin kone gennem et bureau, så er det ligesom ikke rigtigt accepteret?
Bureauet i Skt. Petersborg siger, at mange føler sådan….men hvorfor skal det være sådan?

Hvorfor tja.. Piat
Kærlighed er kærlighed, uanset hvor man har mødt den..men du kan da selv bedst svare på, hvorfor du føler som du gør..jeg tro ike at alle syntes der er noget "galt" i at mødes på eller via et kontaktbureu..

Der er mange der mødes via chat på nettet, det er vel lidt det samme.

Vær du glad for din kærlighed, og glem alt om hvad andre tænker, det er jer to det handler om.
Jeg tror det er dig selv der har nogle fordomme.

Held og kykke med livet og kærligheden

Piat

godt råd uhabo
Hej jeg syntes du skulle slippe de tanker.
Efter min mening er der for meget fremmedhad i danmark.
glem det
har du fundet din storer kærlighed, så værn om den og glem de skører tanker.
har du nogensinde tænkt på at de danske piger er meget selvstændige og det kan værer derfor det er gået i stykker for dig.
jeg siger barer mange finder kæreste på de annongser og det går fint
mange finder også ved at sms
jeg kender flerer som har fundet den eneste ene på chat

så jeg vil kun sige - hvad er forskellen

Nyd det du/i har sammen!

intet andet betyder noget

tæn et lys og se på dets flamme, så smuk den er

jeg spørger

ligner den ikke jeres kærlighed

så nyd den det er jerers livs flamme.

rigtig stor tillykke med du fandt den rette

Bo

dit rigtige valg.. wik
vær ikke et sekund i tvivl om det. Jeg har mødt min pige på nettet, og vi skal giftes om 14 dage. Om jeg har gjort det rigtige? Ja, selvfølgelig.
Uanset hvordan du har mødt din livsledsager, så er det dit rigtige valg, hvad ellers?
Andres fordomme, hvad skal du dog bruge dem til.
Det er din pige, jeres kærlighed, jeres beslutning. Nyd det. Al held og lykke for Jer fremover.
Hilsen wik

Tak for jeres svar Peter K
Jeg siger tak for svarene.

birthday girl nn2
hejsa

du har ret der er mange fordomme m.h.t. til ægteskaber skabt gennem bureauer især når østeuropæiske kvinder er involveret.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på 'Birthday Girl' (film med nicole kidman) - jeg ved ikke om du har set den? handler om en vesteuropæisk mand, som møder en russisk kvinde gennem et bureau, hun tager til hans land, de bor sammen, han forelsker sig i hende. efter et stykke tid ankommer hendes to russiske venner til hendes fødselsdag. tilsammen svindler de den vesteuropæiske mand for en masse penge. den har dog en overraskende slutning....

jeg deler dog de tidligere skribenters mening - kærlighed har ingen grænser - jeg lever selv sammen med en mand som kommer fra et andet land.

pas nu på hmmmmmmmmmm
jeg er selv indvandre så det jeg kommer til at skrive er helt klart de observationer jeg har taget i løbet af mit liv. Mange af den danske mænd der bliver gift med udenlands kvinde er ikke klar over at de fleste kvinder gifter sig ikke af kærligheden men af nød. Husk jeg sagde de fleste ikke alle! de kvinder lever under dårlige vilkår og de ønsker at komme til et land som dk og er villig til at gifte sig med en total fremmed person, for de ved når de kommer her er deres livsvilkår forandret. Mange af disse kvinder ender med at få skilsmissen når de selv får danskpas, for så har de ikke længe brug for Manden de giftede sig med. for de giftede jo ikke pga kærlighed men pga nød. Og disse bureau benytter de sig af for hvordan ellers skal de få fat i danske mænd.
jeg håber dog jeg har taget fejl vedr din situation, men som sagt jeg siger det som jeg har set mange udenlanske kvinder der gifter sig med danske mænd at hvordan det er endt.

Godt... Molldak
Det er fint du skriver dette for der er så rigtigt, og det er ok at ikke lukke øjnene for den faktor, mange er taget ved næsen.

Men der er vel nogen som kommer til at holde af hinanden med tiden, men det er ikke kærlighed fra start.

De har det bedre med en mand i Danmark end de ville ha det i deres hjemland hvor de er fattige og ofte ender som gadeprostituerede.

hejsa vento1
hejsa. det skal du ikke høre på hvad andre har at sige til den sag, hovedsagen at i to elsker hinanden, jeg tror det er misundelse det gør at der er nogen der ser skævt til en. tænk ikke på det. jeg har også forlis med danske piger, og har over vejet at vil have en ulandsk pige, for de er mere kærlige. jeg syndes også at danske piger er for krævende, hvis det er det ene galt,er det andet galt, enten er man for fed eller har det forkerte udsende, så, det er ikke nemt at være mand i Lille Danmark.smile

Hey Platindragon
Har selv i to år været sammen med en pige fra Moldova, desværre forlod hun mig fordi hun ikke kunne overskue at vi skulle samle 58.000 kr. så hun kunne komme til Danmark og bo.

Nå, men dette har gjort at jeg meget gerne vil have en sød pige fra Moldova/Rusland igen, så er der mulighed for at du kan sende informationerne på det bereau i Skt. Petersborg så jeg kunne have mulighed for at være ligeså heldig ?

Eller måske har du kontakt til nogle Moldovianske/Russiske piger i DK som savner en sød fyr ?

Eftersom dette indlæg er skrevet i 2004, så er chancerne sikkert små for at du ser dette, men jeg håber :)

Min mail er Love_75@Hotmail.com


Mvh Platindragon

ny site ruslove
så kig på ruslove.eu

hej du per mikkelsen
Det varmede virkelig mit hjerte da jeg snublede over dit indlæg ,jeg er glad på dig og din hustrus vegne.Jeg kan overhovedet ikke se noget galt i at finde sin udkårne via et bureau ,jeg ville så forfærdelig gerne gøre det samme ,men jeg er meget i tvivl om love og regler,skulle du have mulighed for at skrive et par ord til mig ville jeg være taknemmelig
hilsen Per

Hey - har adressen Smuller Toy
Hejsa
Ja det er vist længe siden, men har du stadig brug for en adresse, så har jeg en adresse til et agentur i Moldova - du kan bare maile til mig på smuggler@live.dk
Venlig hilsen og god held

Man skal helst møde sin kone beruset radikal
på en festival

birthday girl russiske kvinder er malkekvæg
læs først artiklen på spywarefree.dk - forelsket i svetlana -

vi ved alle at de russiske kvinder har fantastiske "høje uddanelser, men meget få taler engelsk, så derfor skal bejleren naturligvis have hjælp til at skrive kærestebreve på russisk, og her kommer mafien ind, for de oversætter naturligvis intet gratis, og mærkeligt nok så skriver næsten alle russiske kvinder den samme historie.

hi my ever dearst love, jeg bor i ukraine meget tæt på danmark, og jeg vil gerne besøge dig hvis du sender mig penge til pas og billet.

jeg søger en rar og begavet mand der har de nødvendige midler til at hjælpe mig og min familie, for det er umuligt at finde en mand her i landet, måske har du læst noget om at vores mænd drikker meget alkohol, og desuden er de meget voldelige.

jeg vil gerne sende dig mine private billeder, når du har svaret på min mail, og sendt mig penge gennem western union til betaling af mine lækre foto.

husk på at kærlighed ikke kender til grænser, og jeg vil gøre alt for at du bliver lykkelig sammen med mig.

ps. hvis du tilfældigvis har din seneste årsopgørsel, og indestående i banken, vil du så ikke være så sød at sende mig kopier, I will always LOve only you my ever dearst lover man, my heart belong to you, always.

Godt i dit tilfælde Anonym
Har ingen decideret holdning
alt kan udnyttes
du fandt den rette kvinde, og omvendt

så er det jo, godt!
i dit tilfælde

så har intet ondt, at sige om det...

En hjælp hvis man ligner en hest Hr. Olsen
Altså jeg mener hvis *han* ligner en hest eller en gabende træsko! De russiske frøkener er totalt ligeglade med udseende når bare han kan forsørge hende. Nu har jeg fx. selv ved flere lejligheder foregivet at jeg lige måtte have en kone til da vi her i Bjerringbro har megen hjælp behov især omkrng høsten. Jeg har da også haft et par prøveeksemplarer heroppe, men jeg må sige jeg er lidt skuffet! Når jeg har ordnet den ovre i stalden, hvor jeg altså har dem gående, da kræver de alt muligt! Penge og mælk osv... de havde da for fanden lige fået både mælk og fløde! Næææ de er nogle tøjter... faktisk nogle flaner som nok kun passer sig til vinbøjtler kunne jeg tro.

vh.
Hr. Olsen

Den dømmer kun godt om det han ved . . . Hermes
For mange mænd som har valgt et liv med en russisk kvinde og fravalgt den danske kvinde, har dette betydet et langt lykkeligere liv.
Med sund fornuft og rette indsigt, så er man bedre stillet i sit valg og slutresultatet lader sig meget sjældent fornægte.
For den snæversynede synes fravalget af den danske kvinde at være dårligt, men for den indsigtsfulde, et liv rigt på kærlighed, gensidig respekt, harmoni og sensualitet. I tilgift får man en ærbarkvinde der er genemsyret asf feminin udstråling.

En hjælp hvis man ligner en hest datina
Hold kæft hvor er der mange idioter her inde, mangler sikkert selv, at opnå den store kærlighed.