Gifte mænd på chatsider

Gifte mænd på chatsider anne-R
Jeg undre mig....hmm - eller er jeg bare gammeldags - (synes det ellers ikke - er da kun 38 år)

Igår prøvede jeg chat for første gang i længere tid og stødte på op til 9 gifte mænd i løbet af 4 timer...
Det undre mig meget at gifte mænd har så stor et behov for sidespring.... hvorfor???? jeg var så fræk at spørge flere af dem hvad de søgte og svaret var spænding... er ægteskabet i vore dage virkelig så kedeligt.... suk og det længes jeg efter... begynder at se flere fordele ved singlelivet end før....smiler...

Så kære mænd fortæl mig lige hvorfor I så gerne vil være utro...og til singlemændene møder I gifte kvinder på nettet der ønsker intimt samvær....

Min erfaring... Anonym Q
Jeg fandt ved et tilfælde ud af at min mand jævnligt besøgte en datingside på nettet, og ville derfor us. om han havde oprettet en profil og var derfor nødsaget til selv at oprette en for at få adgang til siden og hvad jeg fik af tilbud fra gifte mænd var utælleligt !! Jeg er trods alt i slutningen i 4o` erne og skrev at jeg var gift. Jeg var målløs.
Der var så mange datingprofiler der kunne være "min" mand, at jeg opgav og fik hurtigt slettet min profil !!

tja.. den eneste man kan stole på anonym
er sig selv !!

Hallo altså mancph
Gifte mænd (og kvinder) har da helt lov til at CHATTE... men blandes der nu ikke lige DATE og CHATTE sammen her? I hvert fald gør Anonym det i sit indlæg... En chat (betyder "en snak" direkte oversat) har altså ikke automatisk noget med sex og/eller utroskab at gøre....Der findes chatrum hvor man bare hygger sig med en god snak og griner sammen... og jeg kender rigtigt mange chattere, som osse samles i festligt lag uden bagtanker...
MEN når det er sagt så ved jeg udmærket at mange mener at chat udelukkende handler om sex og score og at det forekommer osse i chatrum der ikke er beregnet til det (f.eks ofir har en klar opdeling)at der lægges op til sex.... Det ved enhver.. men i de fleste tilfælde blir det vist ikke til mere end snak(chat) om det....
Jeg har chattet i 12 år nu... elsker en flirt og deltager gerne i chatfester o.l... men jeg spiser altså hjemme endnu.... KH mancph

Et ægteskab er spændende..... mandaabenraa
.... i nogle år , så skal der noget nyt til , der er flere muligheder.
Som single kunne jeg aldrig finde på , at have noget at gøre med en gift kvinde , hun skal jo hjem til manden igen.
Så kan man lige så godt tage en glædes pige , en af dem der tager penge for det.
Jeg tror på , at mange gifte mænd vil have en elskerinde - webcam bruges også tit og ofte....
Jeg ville ikke lade mig udnytte , hvis jeg var en kvinde.
Det kan give mange problemer.

Derfor... mandaabenraa
... er jeg single.

Nogle ægteskaber holder længe Bimmer ILP
I 75% af alle ægteskaber i Danmark, er folk
tro mod hinanden hele livet. Resten bliver
skilt, bolle ved siden af mv.

Jeg kender til flere chat sider... mandaabenraa
... det er med webcam.
Der bliver vist både det ene og det andet.
Det er både mænd og kvinder.

Hvor er de Binette
chat sider?

vil lige tilføje.... anne-R
De gifte mand jeg chattede med igår var udelukkende ude på sex...de havde absolut ingen skrubler...

For mig er chat lig en hygge snak - og ikke dating...men sådan var det bestemt ikke igår...

Tankevækkende Anonym
Hvem mon er bleven spurgt i den statestik?

Min erfaring er at der foregår langt mere utroskab end man aner. Jeg kender til et forhold som nu har foregået i 3 år. En pæn og nydelig frimurer i højstilling som har en elskerinde, som han færdes offentlig med, endda på rejser. Han sammenbo aner intet eller også lukker hun øjene. SÅ.......

Gifte mænd Josephine
Mit bud på det høje antal gifte mænd på de sider er, at mænd som udgangspunkt er temmeligt naive, når de indgår fast parforhold. De forestiller sig (håbefuldt), at de livet igennem skal have masser af sex. Og det skal helst være "frækt". Et hyggeput søndag morgen tæller vist ikke for mange mænd. Imidlertid bliver alt jo hverdag, og et forhold har lige som livet forskellige faser. Og selv om sex altid biologisk set vil være et behov, har kvinder altså andre interesser - og derudover mister sex nok også noget af det spændende islæt, når det er med den samme.

Det har mænd generelt svært ved at acceptere.

Jeg har mange singleveninder, og vi har alle fået "anmodninger" fra gifte mænd - venner, kolleger. For til sidst bliver mænd åbenbart så desperate, at de regner med, at singler er lige så desperate. Men det er nu ikke tilfældet.

Der sidder mange små frustrerede stakler ude på de små matrikler med de obligatoriske to stk. afkom og en kone, der ikke gider dem længere.

Hvilket selvfølgelig også er synd. For begge parter.

Men sådan ER det vist bare generelt at være gift.

Nul sex og alt er skemalagt, ingen tid til spontane, sjove og personlige hobbies heller.

Er der noget at sige til, at det for mange singler ikke haster med at finde en partner? Singletiden er i dag ikke længere en periode, der skal overståes - det er a way of life. På godt og ondt, skulle jeg hilse og sige. Men en af fordelene er bl.a., at man kan chatte og maile med hvem man end ønsker, man skal ikke stille til afrapportering og forklaring hos en partner.

Man kan suverænt bestemme alt. Manglen på sex kan man også selv afhjælpe - så med mindre man har behov for nogen at skulle indgå kompromisser med angående dagens menu eller farven på sofaen livet ud, er der absolut ingen grund til at gifte sig..

Hvorfor er kvinder MaV
mere hykleriske end mænd?

Alle undersøgelser viser at den nye generation kvinder er mere end dobbelt så utro som mændene, men alligevel er kvinder kun optaget/forargede? af hvis mændene gør det.

Eller kan det ikke være anderledes?

Utro kvinder versus utro mænd Josephine
Den statistik er jeg bekendt med og det er jo lige ærgerligt for begge parter, at man ikke kan være tro. Eller rettere: jeg kan ikke forarges, folk må leve, som de nu lyster - jeg er ligeglad, hvordan folk forvalter deres liv. Men rent personligt vil jeg bare ikke spille 2. violin.

Derudover mener jeg at have læst en undersøgelse for et par år siden på hvilken konklusionen var, at kvinder som regel er utro, fordi de er forelskede, mens mange mænd er utro for at få sex.

Utroskab er utroskab, men på en eller anden måde har jeg personligt mere respekt for et menneske, der forelsker sig frem for en, der bare vil have sex. Måske oven i købet fra et menneske, der oparbejder følelser for dem.

utroskab, et underligt ord Anonym
hej.
jeg vil gerne svare hvorfor jeg er "utro", jeg er gift men sexlivet har været dødt i snart mange år, min kone vil kun et par gange om ÅRET, hvor jeg har behov for mere, da jeg ligeledes får hormonindsprøjtninger hver 3 mdr, så er det blevet værre, har sagt at jeg søger efter sex og kun det, men jeg tror ikke hun har fattet det. Men som gift er det svært at finde nogen. hilsen krybdyrnørden

Det samme hykleri MaV
som kommer fra hedensmasse kvinder. Du har sympati for det vi kvinder gør, ikke andet.

Enten accepterer man utroskab eller siger man fra. Den der selektive klassificering hedder: hykleri

Personligt vil næppe ret mange spille 2.anden violin. Hverken mænd eller kvinder. Men da vi kvinder er næsten dobbelt så utro som mænd, må man formode at dobbelt så mænd kommer at sidde med 2.violinen

De keder sig og løber fra saksen
opvask,rengøring.Noget galt et sted.

Så opret din egen debat Til den emsige
om det emne! Nu er det jo ikke dét der er til debat her, vel?!
Du svarer overhovedet ikke på det der spørges om men kører derudaf med dine egne spørgsmål om et helt andet emne. Det er sådan nogen som dig, der kører debatten ud på et sidespor!

Er chat lig utroskab????? loejsermand
Som du fortæller det, har du truffet et antal gifte mænd på chatsider. Hvad er der galt i at gifte mænd - og kvinder - chatter ganske almindeligt?

Chat er da ikke et parringsforum - med mindre man selv gør det til det.

Jeg chatter ind i mellem, og der ligger da ingen parringsønsker i det, og det bliver nok heller ikke opfattet sådan. Det er social hygge og ikke andet.

Så mon ikke du har overfortolket de giftes tilstedeværelse ???

MVH
GL

Ærlighed rimer på... anniehall
...ja, den der med kærlighed :).

Hej Anne,

Lyder da som om de er ærlige omkring at de er gift...og så kan du jo selv vælge fra og til.

Hvilket ikke er det værste udgangspunkt :)!

bedste hilsner

Annie

Hvis man ikke altid kan tro på andre saintan
Så kan man heller ikke altid tro på sig selv.

Fordi mænd..... Den forundrede
....alle dage har haft trang til at erobre nyt land, nye kvinder og nye oplevelser!

Tryghed??? Kun for en tid! Derefter skal der ske noget!!!

Hvem er hun... anonym Q
Hvem har ikke fattet det ???

Hvad vil kvinder Teclo
Hvad hvis en kvinde ser en mand som hun synes er meget lækker og uheldigvis for kvinden han er gift men er intareseret i hende alligvel. hvad vil hun gøre?

COME ON! Freia
Altså vil bare lige sige at jeg syns sq du lyder til at være lidt naiv! chat er sq da =sex....hvorfor dog ellers sidde og chatte med folk man ikke aner hvem er...hmm nogle mangler altså venner! sorry, men syns virkelig det er sølle...

selvfælgelig kan man chatte odensepigen
hej med jer. selvfælgelig kan man chatte uden man mener noget med sex. Det er ofte ret sundt at hører det andet køn. Vi snakker altid pige til pige men jeg har prøvet at snakke med mænd og det kan godt give noget andet. Så til den der mener at når man er gift kan man ikke chatte med det modsatte køn. DET KAN MAN ALTSÅ. Du bestemmer selv hvor langt du tillader den anden at gå.

Giver dig helt ret Englen
Min mand og jeg chatter begge 2 ofte men det betyder ikke at vi har et
ønske om at hygge udenom ....syntes det er meget latterligt at skære alle
over en kam....vi har mange venner og bekendte vi sidder og chatter med.
Selv om man er gift kan man vel godt snakke med andre mennesker uden at
folk tror man er ude på noget.
Vil da også lige sige at vi har mange fælles venner i de forskellige
chatrum og vi har absolut ingen interesse i at hygge med andre
end hinanden, men man kan godt chatte bare for hyggens skyld og ægteskabet
er jo ikke et fængsel hvor man ikke må snakke med andre voksne mennesker.

Socialt behov loejsermand
Jeg mener, at chat godt kan dække en del af vort sociale behov. Uden at man går videre end det.

At andre så vælger at mødes og så videre er jo deres sag

MVH
GL

gifte mænd papir
chatsider behøver vel ikke at være til at skore ,det kunne jo være de bare ville snakke

hmm jikj
[:O]

utroskab den røde elsker
forstår dig godt men i mit eget tilfælde er det fordi konen er gået i stå efter sygdom
MVH. jAN