Gik min hustru over stregen?

Gik min hustru over stregen? tarzine
I går, da jeg var på café med min smukke hustru, så jeg den yndigste unge kvinde, hun var gravid og var ret langt henne i sin graviditet kunne jeg se. Selv min hustru kommenterede hendes flotte holdning (det er ikke alle gravide som bærer det så smukt).

Men jeg skal love for, at det smukke hurtigt gik af hende. Op af tasken tog hun en pakke cigaretter og derefter begyndte hun at pulse løs. Er der noget som ikke passer sammen, så er det rygning og graviditet.

Min hustru konfronterede kvinden med sin mening, om kvinder som ryger under graviditeten. Kvinden blev aldeles rød i hovedet af raseri og mente ikke at min hustru kunne tillade sig at blande sig i hendes graviditet.

Hvad mener du – gik min hustru over stregen?

Hilsen
Metroman

ja i den grad jetpost
det kommer overhovedet ikke din kone ved....Du /i syntes jo at hun var smuk, men fordi hun ryger, så er hun ikke smuk mere.....Damen er voksen nok til at være gravid, mon ikke hun er voksen nok til at tage ansvaret for sin levevis...

Desværre... Nhs
Din kone gik over stregen, men jeg er helt enig med hende. Røg og børn hører ikke sammen, men det er desværre hendes eget valg.
Der er ikke nogen lov der forbyder folk at ødelægge deres eget afkom.

Mvh
Nhs

Nå da da tarzine
Hvis du ser nogle unge mennesker lave et overfald, påtaler du det så heller ikke, fordi de er voksne og kan ta vare på sig selv.

Jeg mener at man er i sin ret til at påpege når andre gør noget dumt!

Hilsen
Metroman

ok... Anonym
Jeg syns det var helt i orden. Det var jo ikke fordi hun kastede sig over den gravide med fråden om munden. Jeg har selv tit været ved at sige det når jeg ser en gravid hive en pakke op af lommen. Og man kan jo ikke ligefrem sige at barnet selv kan sige fra, selvom det i sidste ende er ham/hende det går ud over.
Jeg syns det er godt gjort, man kan jo kun håbe at det i sidste ende har givet stof til eftertanke.

kh miss

Hun gik over stregen blondinen
Jeg ville også føle hun blandede sig i mit privatliv og havde jeg ønsket indblanding/råd havde jeg bedt om det..........

http://www.apn.dk/index.php/news/show/id=7514

Jeg vil nu give Tarzine ret...... hoensi
Det er uforsvarligt at ryge, det er det samme som passiv rygning, den lille nye kan jo ikke selv vælge det fra.
Derfor TÆNK før du ryger. Det er ikke kun dig selv som du udsætter.

godt gjort!!! icarus
men måske er hun gået over stregen!

men jeg er også forarget over folk der ryger når de er gravide eller sammen med deres små børn!!!

lad dem dog selv vælge, hvordan ville du have det hvis dit barn fødes afhængig? eller med rygerlunger??

måske nok gik hun over stregen, men jeg overvejer ofte det samme.
har sågar en veninde der desperat prøver på at blive gravid... manden har sagt hun skal stoppe med at ryge først.
fanme godt initeativ- gid alle var sådan.og ned som en anden svare er det ikke det samme med en kage, jo hvis du kyler kage ned hver 5.min ligesom rygerene gør med cigaretterne.

men jo er også en del børn der arver fedme... er heller ikke godt- og også værd at overveje.

jeg har feks. aldrig spist mere sundt og varieret og grønt som da jeg var gravid.

deri er jeg enig jetpost
ingen tvivl om det, men derfor har ingen ret til at korrekse andre voksne mennesker...

jeg kunne have gjort det samme.... Anonym
Jeg kunne nok godt have fundet på at gøre det samme. F.eks. på Odense banegård er der skilte med at Rygning frabedes, dette påtalte jeg overfor en meget ung pige som kom ud af elevatoren med en smøg i munden, og en barnevogn med baby i. HUN RØG I ELEVATOREN HVOR HUN HAVDE ET LILLE BARN MED:.. jeg var målløs, men sagde bare til hende at rygning ikke var tilladt på banegården... så sagde hun ligeså frækt, at det ikke var forbudt, men at det kun var frabedt... så hun var ligeglad. Nå men det er dit barn sikkert ikke når det ligger og får al røgen ned i barnevognen...
Jeg synes det er så ulækkert og grotesk at ryge i forvejen, men at gøre det når man er gravid eller har et lille barn med, det er bare for meget...

af samme mening icarus
kan simpelt hen ikke forstå nogle kan være så egoistiske og ikke tænke på deres børn...

Ja, hun gik over stregen. hannah1
Jeg synes ligesom din kone, at det er forfærdeligt at ryge i en graviditet, men det er desværre hendes frie valg. Ikke din kones.

Jeg så også en gravid kvinde i byen i går med en cigaret i hånden. Det er øjensynligt ret almindeligt, tror jeg.

Hej, hej...

Ja det gjorde hun mmmm
Fuldstændig over stregen, det er kvindens eget ansvar, og emsige personer, med glorien i behold burde blande sig helt udenom.
Ingen blander sig i at du eller andre i din/deres bil forurener luften omkring os, også det kommende barn, vil komme til at indånde bilerne og industriens forurening.
At sidestille det med at blande sig overfor kriminalitet af forskellig grad, viser blot at din holdning er fuldstændig ude af probertioner og som at skyde gråspurve med kanoner.
Jeg havde klappet din kone en på siden af hovedet, for hendes selvhellige emsighed og den havde hun så rigeligt gjort sig fortjent til.

rigtig godt indlæg mmmm
fuldstændig enig.

da vel ingen grund til vold... mig selv...
bare fordi man ikke kan tåle at andre har en mening om rygning...som burde forbydes i ethvert henseende. DET ER SÅ KLAMT: Og ja det smukke går helt af en person så snart de sidder med en cigaret i munden. Og det er uanset om det er en gravid eller ej.

Jo... rimtursen
...det mener jeg hun gjorde. Den gravide er da udmærket godt klar over at rygning ikke er godt for barnet og har da sikkert også gjort sig mange overvejelser omkring det og efter hendes voldsomme reaktion at dømme, så vil jeg tro, at det langt fra er første gang, der er blevet sagt noget til hende angående rygning og graviditet.

Jeg mener ikke, at vildtfremmede mennesker skal blande sig i hinandens liv med formaninger, som modtageren allerede kender i forvejen. Det var noget andet hvis din kone vitterligt troede, at den gravide ikke vidste at rygning var sundhedsskadeligt og så blot ville give hende en venlig advarsel, men sådan forholder det sig jo ikke.

Uden at kende en person har man jo ingen forudsætninger for at forstå baggrunden bag de valg de træffer. Man kan kigge på den overvægtige, der spiser på MacDonalds, men man kan ikke se om han spiser der hver dag eller om han er på kur og han måske for at fejre de første 10 kgs vægttab belønner sig selv med en planlagt cheeseburger. Eller man kan irettesætte den unge mand, der ikke rejser sig når en ældre dame træder ind i bussen, uden at vide, at han måske har problemer med helbredet.

Du har en underlig mening om mmmm
hvad der er smukt.
dømmer du andre efter, hvad de spiser, ryger osv vil jeg kalde dig meget, ekstremt meget fordomsfuld, og det er bestemt ikke smukt.
Gud fri mig for din slags så.
skinhellighed stinker.

nemlig mmmm
meget fornuftige ord og eksempler du kommer med.

Ikke over stregen Mogens
Når nogen vanrøgter et barn så groft, endda et ufødt barn, så bør det påtages.

En god mor ryger ikke under graviditeten.

Fy en sæk

Ja. Dragonkiss
Det er fint din kone har en holdning til det, og den rette endda.

Men hun bør ikke blande sig i en fremmed kvindes liv overhovedet.. Hvis din kone var veganer og en fremmed ytrede sin forargelse på en cafe, ville hun så ændre livsstil?... næppe...


Det eneste din kone har fået ud af det, er at hun har ytret sin foragelsen, mens den gravide har fået en møgdårlig cafe oplevelse og stadig ryger når hun kommer hjem.

Din kone burde have koncentret sig om sin kaffe. Hun har absolut intet vundet.

Afgjort................... Hahahihaha
......indbalndingen og bagklogskaben bør vente til sækken har født et barn med vand i hovedet, og først hvis hun tillader sig at pive over det.

Nej da øøø
Nej bestemt ikke. Når man er gravid er man ene og elene ansvarlig for et andet menneskes liv, barnets, og med mindre at man ikke ønsker sit barn al lykke og sundhed, skal man ikke blive gravid. Måske at denne gravide ikke er klar over hvor skadeligt rygning kan være?

Du gik nok over stregen... duttesydsjaell
Hej. Jeg er selv gravid i 3 1/2 md. og er ryger - desværre. Jeg prøver (med ret stor succes) at holde det på ca. 5 cigaretter om dagen men tro ikke at jeg ikke stadig har sort samvittighed. Det tror jeg så den kvinde havde som din bedre halvdel henvendte sig til, men jeg ved det naturligvis ikke. Henvendte hun sig på en taktfuld måde til den røg-afhængige? Det har nok været altafgørende. Inden jeg blev gravid var jeg OVERBEVIST om, at jeg godt nok ville stoppe med at ryge under graviditeten! Men det er svært, du kære. For mig også! Især pga. den usikkerhed man også kan føle som kommende mor og for mig desuden fordi jeg har en veninde/arbejdskollega, der røg 15 cigaretter/dag under graviditeten og som har den smukkeste og mest velbegavede datter på 5 år nu!

Bottom line: Jeg ved jeg bør holde op og det vidste den kommende (ryger-)mor, som din kæreste henvendte sig til nu nok også!

Hej fra mig.